Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

válasz mcwolf79 #4644 üzenetére

A Mantle-t, és az annak köszönhető folyamatot maszlagnak érzed, holott bőven célt ért, a gyenge CPU-s konfigokon sokat segített, plusz elindított egy lavinát, aminek az áldásos hatásait majd csak ezután fogjuk élvezni...

Ezekkel szemben meg szó nélkül benyeled a GTX970-s átbaszást, mert hát úgysem érezni 1080p-n... Na emiatt a kettősmérce miatt van több NV júzer... Ez az átlagos hozzáállás, sajnos. Az okát nem tudom, de amíg ezen az AMD nem tud változtatni, addig bármit csinálhat, nem fog előrébb lépni.

Több éve ingázok köztük, tényként megállapítható, hogy gyakorlati különbség nincs a hardverek, driverek közt... Az egyik ezt bassza el, a másik azt, az egyik ebben jobb, a másik abban, de valahogy mégis az AMD a feketebárány, pedig ezt semmi nem alapozza meg. A júzerek ezen hozzáállását kell megváltoztatniuk valahogy...

Én meg az a +1 vagyok, aki alig várja, hogy visszatérhessen az AMD-hez, mert az istenített GTX780-l több nyűgöm volt, mint előtte a 6970 + 7970-l összesen! :)

Új hozzászólás Aktív témák