- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Forrmell.enn
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #2557 üzenetére
Lehet nem teljesen jön így át, de látni a videón, hogy hol lett lenyomva, és hogy a következőn jelenik meg minden esetben a tűz/fegyvermozdulás. Kicsit keresgélek tuti lett volna szebb kivágnivaló is, de megfelelőnek találtam, ez asszem a második.
A linkedre nem tudom a magyarázatot, de azt megfigyeltem, hogy AMD DX-el ott különösen rossz a helyzet a Shanghai mapon, a torony ledőlése után, szvsz főleg a sok repkedő szemét miatt, megeszi a procit ahogy van. Hogy Nv-nél ott mitől jó, nem tudom, simán lehet, hogy valamit trükköztek ott a részecskékkel, mert tényleg borzalmasan sokminden repked ott a levegőben olyankor, szval inkább az a fura, ha Nv-n nem harap úgy bele a CPU-ba....
High-on amúgy lényegesen kevesebb részecskét pakolt ilyenkor a levegőbe, ott jó is volt az FPS.
(#2560) messi6502: Az Anandteches képeket tudom ajánlani:
Átlagos esetben a lag: [link]
És egy input lagra optimalizált gyors rendszerben: [link]
Ami fontos, hogy minél több az FPS, annál hamarabb elkészül egy képkocka, tehát egy része rövidül az input lag tényezőinek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest