Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz 2xar #58564 üzenetére

    Egyrészt én nem tudom hogy kerül ehhez ide Nvidia megint és Vs ehhez a témához hosszú sorokon át kifejtve milyen fos cég stb míg AMD a félisten akit védeni kell. Mint minden AMD párti hozzászóló a fő érv az AMD mellett hogy Nvidia milyen fos és hogy azért drága egy AMD kártya mert Nvidia feláraz .. What?

    Amúgy azzal én mindig is egyetértettem, hogy az soha nem volt technikailag 4080 SKU a 12 GB verzió.Sőt én fejtettem ki ezt először számolásokkal, [link] mielőtt még egyáltalán Twitteren vagy bárhol a szaksajtó el kezdett volna ezzel foglalkozni, hogy maximum 4060Ti lehetne.
    A másik hogy milyen vicces hogy egy xx80 16GB kártyáért 1000 dollár fölött lehet elkérni 2022 ben. szimplán egyszerűen egyetértettem azzal amit belinkeltél ,mert én is így gondolom a 7900XT viszonyáról és hogy 750 dollárért best buy lehetne, szinte válasz nélkül. KB ez lenne az a lépés, amire várunk sokan, RT teljesítmény ide vagy oda.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák