Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JordyG

    tag

    válasz #45185024 #36209 üzenetére

    Mondtál valamit csücsörikém? :R
    Te, mond ez nálad humor? :DDD Terence Hill filmjeit szeretjük! Akár Buddal akár szólóban.

    Tudod, hogy van? ...én sosem keresem a bajt, de valahogy mégis mindig megtalálom. :C

    Nem akartam NV talágatósba fordulni, viszont azért az belátható, hogy az NV találgatósba mégse releváns a Navival kapcsolatosan érdeklődni, vagy annak lehetséges árát fejteni, boncolni. :D (bár ki tudja)

    Van már annyiféle infómorzsa, híresztelt és találgatás, hamis is, hogy unatkozni se nagyon lehet. :)
    S az sem mindegy, nekünk se hogyan fog a zöld ceruza, mert ez befolyásolja az AMD tollát is.

    Igen, én is inkább így látom, hogy APU szinten lehet reális a belengetett ár lehetősége, a Navi esetében.
    Minden esetre egyenlőre nem érint, mivel most rakok össze majd új konfigot Threadripper-el 2990X, és hozzá szerváltam 2 db ref vegát (szállítással 200e-ért :B ), és pár perce rendeltem hozzájuk EK blokkot.
    Így 3-5 hét mire meg lesz minden, a prociért nem akarok elsőnapos-hetes felárat fizetni, de akkor majd találkozunk a Vega szobában. :P

    Ez is pár évig elég lesz (majd ha lesz 64 / de inkább 128 magos :U ), max vga bővítés lesz, ha lesz értelmes AMD fronton, NV-re semmi esetre sem váltok, mert az év elején vettem Freesync-es monitort, és azt se pár hónapra.

    APU szóba se jöhet, majd csak a dedikált Navi, feltéve ha tud olyat adni amire a két Vega ne lenne elég. (zene, videó 4K, ... játék nem érdekel igazán, arra ott marad a régi gép ha mégis ráfanyalodnék a ritka üres időben) nálam nem a grafikai hűha a lényeg, hanem, hogy adott esetben hetekre, 1-2-3 hónapra lekössön, a pár óra 1-2 nap alatt kivégezhetőek nem nyerőek. Nem is adok értük $60 dollárt, max valami nagyon nagy akció keretében $15-20-at, ha megtetszik. A mai napig egyik legnagyobb kedvenc a Re-Volt csak, hogy naprakészek legyünk. S lapul a szobában még egy Amiga, és C64-is. :DD

    Bányászadó... Azért arra ne vegyél be cián tablettát... Leleményesek az emberek, max ezt követően nem VGA-kat kötnek sorba, hanem alaplapokat. :W (legfeljebb eztán nem hosszában hanem toronyban építik a rig vázakat)

    Te mondtad neki, hogy testvérek vagyunk?

Új hozzászólás Aktív témák