Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JordyG

    tag

    válasz Balazs_ #30808 üzenetére

    Nem legenda. A gyártók meg kell adjanak egy értéket, hogy igazodni tudjon hozzá a vásárló, és ahogy írod te is, nem minden a táp dobozára írt infó és főleg nem vehető biztosra, ez sok tyúkbeles táp esetén igaz, ezért inkább biztosra akarnak menni azzal, hogy nagyobb értéket adnak meg, így rájuk nem vezethető vissza, ha a táp a ludas.
    Rengeteg probléma van ebből, és sokszor nem is derül ki, vagy ha igen már későn vagy sok idő szenvedés árán, hogy miért fagy, nem indul, rosszabb esetben miért füstöl el a gép.

    Nem véletlenül mondjuk, hogy aki gépet rak össze az a táp vételével kezdje vagy kalkulálja bele a tervezett összegbe egy minőségi darabot, mert ez az alap. Nem szabad arra hagyni, hogy a többi meg van, és a tipikus hiba, hogy már csak erre futotta jelző. Ez azaz alkatrész amin nem szabad spórolni, cserébe viszont nem is lesznek miatta álmatlan éjszakáink, például azzal, hogy ugye a táp által hazavágott alkatrészekre nem jár garancia.

    Lehet kapni jó minőségű tápokat, alig többért mint amibe egy gagyi kerül. De sokan sajnálják még azt a kis pluszt is. Nem szeretek így beszélni de őket nem tudom sajnálni, és valahol meg is érdemlik a fejfájást, viszont aztán itt keresik a megoldást, amíg meg nem írja mit tett a gépbe és a fél fórum fogja a fejét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák