Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz HERR Z #7824 üzenetére

    A lapcserét DDR2->DDR3 váltással egybekötve ~ingyen megoldom..utána legrosszabb esetben még költhetek jobb procira, de nem fogom megtenni..ha az új lapban is "csak" ennyit bír, elleszek vele így is. Ha még erre is ráköltenék 5kt, lenne 30ért egy B55öm, miközben ennyiért tuti 955 is akad..

    Abban egyetértünk, hogy nem várható el az alsó szegmens cuccaitól a csúcsok teljesítménye, de azért ez nem egy N68C-S UCC..

    Egyébként közöltem 04ahgy kollégával a dolgot, Primeos screen kérésre azt kaptam válaszként, hogy ő nem szokott lőni (a hirdetésben 24h+ in-place van írva..), viszont húzós játékokkal tesztel..namost nekem GTA4 is csak 1.48on lett játszható, de Stalker CoP pl. 1.536on sem az..ami már 1 tizeddel az általa írt fesz. felett van..szerintem a proci bukik el és nem a lap..de mindegy..kaptam 1.3Von +600MHzet az FXhez képest, magasabb NB/HT és DDR3 támogatás mellett, ill. sokkal korrektebb C&Q, ennyit megért.
    Aztán ha meglépem a lapcserét (még aktív utódkeresés van, de ~15k az ár, úgyhogy valszeg egy AsRock lesz..meglátjuk, mi változik :U

Új hozzászólás Aktív témák