Okay, Köszkösz
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

Okay, Köszkösz

Elolvastam amit írtál. Csak arra szerettem volna utalni hogy én mindenképpen kipróbálnám a procit egy másik lapban is.

Ha van egy lapod amiben négy magosítottál már procit és sikeresen húzni is tudtad akkor te erre a következtetésre jutnál biztosan???
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Egy magot sikeresen tudsz aktiválni de 2-t már nem. Ha jól látom akkor HERR Z től vetted a procid, ő pedig nem szokott eladni rosszat.
Sok helyen olvastam már hogy egyik alaplapban tökéletesen megy a 4 magosított proci másikban pedig meg se moccan 4 maggal.
Ezért gyanakszom én a lapra.

Érdekesség kedvéért megjegyezném, hogy egy alkalommal, amikor a saját 620-as procimat vettem, összeraktam havernak egy gépet 770T-UD3P lappal. A két proci teljesen megegyezett, egyszerre lett vásárolva, de nem az unlock volt az elsődleges cél. Nos, akkor még nekem nem volt olyan lapom, amiben lehetett aktiválni az L3-at, a haver gépét meg gyorsan kellett összerakni, ezért azzal a procival sem foglalkoztam. A lényeg, hogy ami hozzám került, az a proci 2 lapban is stabil volt aktivált L3-mal és bőven húzva, míg ami haverhoz került, az a fenti lapban nem volt hajlandó elindulni aktivált L3-mal. Azt már nem kisérleteztem ki, hogy a proci, vagy a lap hibája, de érdekes, hogy már többen panaszkodtak a 770T szériás lapokra unlock miatt. Lehet, hogy haver procijában eleve rossz az L3, mert a kód alapján szintén DENEB magos. Viszont stabilan csak 3,2 GHz-ig lehetett húzni, míg nálam 3,7 GHz-ig 1,4 V mellett. 
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

Nem tudom minek kell megnevezni név szerint bárkit is.
Én direkt nem tettem, mert nem az ember a gond hanem a helyzet.
És nincs gond mert visszaveszi...
NEM AZ ELADÓ MEGBÍZHATÓSÁGA MIATT ÍRTAM IDE HANEM ÉSZREVÉTELEK,TIPPEK TAPASZTALOK BEGYŰJTÉSE MIATT.
Ráadásul külföldi fórumokban ha keresel simán írnak erről a lapról és nem panaszkodnak a mag feloldó képességeit illetően.
Az meg hogy a 3. mag gond nélkül a negyedik meg nem hogy nem stabil, de nem életképes semmilyen körülmények között.
Szal süt a nap és én most megyek is megiszok egy két sört.
Olyan szerencsétlen szériában vagyok hardverek terén, hogy nem is emlékszem ilyenre. / VGA-t is vettem és a hűtése leálldogál majd felpörög stbstb/
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

A sör lesz a megoldás a procira és vga-ra is

ez az eset amúgy szerencsétlen asus m3a79-t tulajokat juttatja eszembe, gfefe és még páran is megvették a tök jó procit és csak 3 magosra tudták aktiválni, de x3 720-at meg tudták/tudják 4 magra...vagy aki cserélt annál véletlenül egyből jó lett a procc(X2)

Sajna nekem is csak 3 magon jó a fajin proci!! 
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
Ez a maghajszolás már abnormális...ha felhúztok veszek egy sempron 140-et aztán x6-ot csinálok belőle. Tudom hogy lehetetlen, ilyen aprósággal nem foglalkozok ![;]](/dl/s/v1.gif)
New world...old thinking...IBM T60;)

Hajrá! 
Ha sikerül majd hibás 6 magosokból csinálni 4 magost az AMD-nek, biztos lesz aki feloldja a 2 tiltott magot!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne ha megfelelő alaplapba teszem szerintetek mennyi rá az esély hogy a két letiltott magból legalább az egyiket működésre bírjam?
Mondjuk ezekre az alaplapokra gondolok:
Gigabyte 790XTA-UD4
ASROCK 890GX Extreme3
ASUS M4A89GTD PRO/USB3
És ez lenne a proci:
AMD Phenom-II 550 X2 AM3 Black Edition
Tudom hogy láma kérdés csak kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra .
A válaszokat előre is köszönöm.
(#6013) freestailo válasza Nico Bellic (#6012) üzenetére

Aktiválni valszeg fogod tudni a plusz magokat, csak kérdés hogy azért lettek letiltva mert hibásak, vagy mert kotsog az AMD....
Szóval attól, hogy aktiválod még nem biztos hogy működni is fognak normálisan
[ Szerkesztve ]

hi all!
mennyi a max fesz amit egy x2 550-nek adhatok egy hyper tx3-al ?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Ez miért köcsögség? Kevesebb fogy a hibátlan 4 magos DENEB procikból, mint a hibás 2 magosokból, ezért eladják a hibátlan 4 magost is olcsóbb 2 magosnak. Hol itt a probléma? 25 ezerért adnak egy 40 ezres procit. Már ez is baj? Csak ugye a többi már a szerencsén múlik, ezért kell PreTested példányt venni.
Pschio! 1,5 V még egy jó hűtéssel nem tesz kárt benne, de többet már ne nagyon adj neki.

jó akkor inkább úgy fogalmaznék:
vagy mert az AMD letiltotta, hogy olcsóbban adhassa

Te is ezt a "köcsögséget" akarod kihasználni. Ja és még mindig nem kerek a fogalmazás.
[ Szerkesztve ]

itt az alkalom, fogalmazd meg!
Egyébként nem négymagosítani akarok, hanem a 2 magosból kihozni a maxot(húzni).
[ Szerkesztve ]

az alap 1.4-ről csak 1.5 a max? én megküldtem 1.6-al 
nem forrófejűsködik ennek ellenére.
ennek a "kocsog" AMD-nek köszönhetően volt egy Phenom II 710 X3@X4-em 27eFt-ért és
van egy Sempron le-140-em @Athlon II X2 235-öm 9,5eFt-ért

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

a te esetedben pont nem az AMD volt "köcsög"

én vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt 
petested veszel procit akkor igen jó áron hozzájuthatsz egy 4magos BE-hez
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

te vagy az amd 
ezt nem igazán vágom, hogy érted 

ez így ok 24/7-re szerintetek?

1,6V ekkora sebességhez egy C3-al?
Egyébként szerintem ez qrva sok.

megpróbálom 1.5-el

én sem értem, egyszerűen reakciókényszerem volt a HSZ-edre 

http://ipon.hu/hir/phenom_ii_x6_tuning_x4_9xxt_mag_aktivalas/11872
[ Szerkesztve ]

1.5-ön fagyizik. 1.525 kell neki

remélem azért így elfogadható ez az állapot. 
[ Szerkesztve ]
na most, hogy lebuktattál, hogy az AMD embere vagyok, ilyeneket link-elsz nekem 
pschio: ha azt veszem, hogy az én sempronomnak(regor)1,35V az alapfesze akkor az 1,525V 12%-al több így nem tűnik olyan soknak, C@Q műkszik?
[ Szerkesztve ]

igen,kösz 

nem ér meg az a 100-200mhz ennyi pluszfeszt... a magnak sem tesz jót.. hosszútávon..
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

Lenne egy kérdésem, habár nem közvetlenül a CPU-hoz kapcsolódik:
Van egy Athlon 2 X2 250-es procim és képtelen vagyok DDR2 memóriát 1066MHz- en futtatni ha 1-nél több memóriát használok. Próbáltam már négy memória és két alaplap típust is.
Mi a gond? Elviekben csatornánként egy modult kezelnie kell? Nem?
de 800Mhz-en jó?
mármint akkor megy 2 modullal, ha 800Mhz-re állítod?
[ Szerkesztve ]

Igen. Csak úgy megy.
Semmit nem tuningoltam soha.
A proci lenne a ludas?
én is ezzel küzdök, de nekem valaha működött 2db 1066-os modulal, csak tuningolgatás közben egyszer csak nem indult, azt hittem, hogy elszállt az egyik ram, de külön külön ok, csak együtt nem hajlandóak elindulni,
hát én már belenyugodtam, hogy elszállt a prociban a memvezérlő, de most lehet kipróbálom 2memóriával 800Mhz-en 
[ Szerkesztve ]

Csak nem azt a két modult árulod, amit egyszer már szénné húztál? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Buxus. Ezek szerint kellett volna működnie. Hibás procit vettem. Buxus.
de nem a RAM-nak van baja, mert azt kipróbáltam 
most azért árulom, mert nem tudok csak 1-et használni 
az hogy le van tesztelve 1200Mhz-en az miért szénné húzás 
én nem haszáltam így, elég volt a 4magosított X3 710 mindenre alapon is,
az eredeti órajele 1110Mhz
+90Mhz az már szénné
nincs 10%-ék
[ Szerkesztve ]

OK. Köszi. Természetesen olvastam ezt is meg AMD specifikációkat is a honlapjukon, deazt gondoltam, hogy biztos én bénázok valamivel.
az a helyzet, hogy szerintem majdnem biztos, hogy a procimban a mem. vezérlővel van a gond, én csak azért nem gariztatom, mert ez egy sempron le-140 kétmagosítva és ha cserélnék akkor szinte biztos egy magos lenne, így 2maggal egy modullal is kenterbe veri még a szénné húzott sempront is 

Azért volt ott a
kisördög. 
ja értem

[ Szerkesztve ]
Hali azt szeretném kérdezni hogy athlon 2 x2 240-nek mennyi a max fesz amit adhatok (alap 1,5v) most 3,6ghz-n hajtom 12X300-on csak itt már nem megy a cnq meg az a c1ne vagy mi thermaltake si8-al hűtöm ma770t ud3p lappal 4ghz-re kb mekkora fesz kellene? és mennyi a max hőfok amit kibir max 3-4 órás terhelés mellett? igy alapfesszel max terhelésen eddig maximum 44 fokig ment fel válaszotok előre is thx 
neked 1,5V az alapfeszed 
szerintem dobd fel a lapodhoz a legutolsó BIOS-t mert az szerintem nagyon sok 
pl nézd meg ezt
[ Szerkesztve ]

nekem 1.425v volt az alapfesz.
1.35v-on viszi most a 3.4ghz-et, 3.5-öt már csak 1.415v-on ment stabilan..
[ Szerkesztve ]

üdv!
M"N alaplapra jok ezek a proci foglalatok?