Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pechman8

    aktív tag

    válasz McBJani #7281 üzenetére

    Szinte ugyan ez a konfigom... A CPU gyári frekije 3,1. De ezt a CPU-t "árulják" 555 álnéven is ami 3,2GHz-es. Szerintem erre vedd vissza. Ezt a +200 MHz-et ugysem lehet észrevenni, esetleg csak mérni. Szerintem egy szikla stabil gép többet ér. Én ezt a 3,2 GHz-et állítanám be és azt vizsgálnám , hogy milyen alacson feszültségen tudja elérni. Eredmény: Hűvös-stabil-kevesebbet fogyasztó gép. Szerintem mindenki ilyet akar.

    ui1: Nálam ezt a frekit 1,225-Volton viszi. A gyári 1,35V helyett!
    ui2: A memtest futtatása sikeres volt? Tesztelted már? Nekem HyperX ramom van ahol a gyártó garantálja az 1600MHz-et. A speed beállítasi a Kingmax által megadott értékeken vannak. Nálad is?
    Ja és a prime95? Felső és középső teszt eredménye?

    u3: Én mára kicsit talán tuning ellenes lettem, mert azt tapasztalom, hogy a kezdetben stabil gép 3-6 hónap után elkezd téveszteni. Tuning nélkül meg tudom, hogy nem a hardverem a hibás... Ez nekem többet ér pár százaléknyi relatív sebességnövekedésnél.

    u4: Olyan klassz konfigunk van inkább élvezzük... Mint állandóan órákig "tesztelgetni", hogy meddig még... Bár van aki ezt élvezi... az tény.

    Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.

Új hozzászólás Aktív témák