Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz envagyok #93816 üzenetére

    Nincs előttem a gép, melyben az 562- esek vannak, jó régóta nem volt bekapcsolva. Asszem vezérlőre lett csatizva, előtte egy másik gépben hangkártyán volt. Csak akkor tudom a paramétereket, ha előttem van a bekapcsolt gép. DOS alatt emlékszem 2 féle paraméter van, kártyás vagy hangkártyás. Win95 : nem is emlékszem, Win98- as a gép, de az majdnem mindegy. Gondolom nem ismeri fel automatikusan, hanem hozzá kell adni, de tudni kell hogy a vezérlőn milyen erőforrások vannak beállítva, jumperelve.

    Próbáltam keresgélni, de ezek a gépeim még akkor készültek amikor még nem is volt digit fotógépem, és módom sem volt venni, mivel sok évig pillanatnyi pénzzavarban voltam, jellemzően hó végén már kajára is alig jutott.
    -egy CR563 fotót találtam, de csak felülnézet
    -amúgy nagyon jók ezek a régi optikai drivek, de később már jellemzően modernebb, overkill meghajtókat építettem be, mivel a hócipőm tele volt, hogy az újabb felületű és vagy az RW lemezeket nem olvassák, lassúak, stb
    -pld a PII- be egy 52x LG + a 36x Creative infra(szép drive, olvas már mindent) gyönyörű sárga házba, mintha gyárilag lenne ilyen
    -aztán később meg már inkább DVDRW- t, legalábbis már sok 486- ban is jól működnek, S7/SS7- ben meg már tuti - nincs gond az installálgatással ha már DOS alatt is DVD- ről lehet másolgatni.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák