Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark0179
csendes tag
válasz
ViZion #62547 üzenetére
azt mondja rakjam fel a chipsetet amiben benne van az nvidi 980a lapkészlet.. viszont 352513 félét felraktam de mmindig ki írja.. de miért? az eredetivel kezdtem azátn winxp-t aztán win8 win7 mindegyiket felraktam több verziót. és mindig ki írja és visszafogott a gépem.. nemtudom megérteni miért.. nem teszi fel és tünik el a picsába ez a kitalált hülye procceszor szöveg.. aggasztó..
-
-
FST200
tag
válasz
belaazallat #62537 üzenetére
akkor gondolom ezekkel se lesz gondja
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
FST200 #62534 üzenetére
GTA 5 CPU teszt: [link]
Fallout 4 teszt: [link]
Egyébként a multiplayer jobban igényli a CPU erőt(rendszerint), ha érdekel.FX-hez a lapodat és a RAM-jaidat is le kéne cserélni. Olyat mondok, amiért itt (talán) meg leszek kövezve: Skylake(pl i5 6500)+DDR4-re nevezz be(utóbbi miatt első sorban). De az sem kérdés, hogy lehet-e FX-el játszani(igen).
-
mark0179
csendes tag
Hali segítenétek tudom nem ide tartozik de a topikomba senki nem ír és fontos lenne.. felraktam minden lehető drivert és a gépem írja az eszközkezelőben sárga felkiáltójellel a társproceszor jelenséget.. hogy a picsába tudnám felrakni? előre is köszönöm a válaszokat köszii!
-
FST200
tag
válasz
belaazallat #62535 üzenetére
GTA V , Mad Max , Fallout 4 idén megjelent játékokra gondoltam
-
FST200
tag
tervezem a mostani gépem lecserélését, játékra szeretném használni , és ezt a procit néztem ki:
AMD FX 8-Core FX-8350
viszont elég érdekes kommenteket olvastam róla arukeresőn, hogy játékban egy i3 szintjén van, elég érdekesnek tartom
mi a véleményetek? -
mark0179
csendes tag
Hali segítenétek tudom nem ide tartozik de a topikomba senki nem ír és fontos lenne.. felraktam minden lehető drivert és a gépem írja az eszközkezelőben sárga felkiáltójellel a társproceszor jelenséget.. hogy a picsába tudnám felrakni? előre is köszönöm a válaszokat köszii!
-
remusz13
tag
köszi a helpet
most legszívesebben elásnám magam, ez már a második amivel beszívtam ma, sikerült egy i30-al is kellemes időt eltöltenem. amint beépítettem, még írok hogy milyen lett
-
pipo112
őstag
válasz
inci67 #62528 üzenetére
ha jól tudom akkor kb 2,5-3k -s fordulaton is pörögnek szvsz akár egy turbina
remusz13:nézd cxsak így bírod fel rakni hogy hátra fújja a levegőta képeken látni fogod
-
inci67
tag
Helló, tudna nekem valaki linkelni oldalakat ahol, kapok infót, hogy a FX 8??? proci hűtők mennyit pörögnek, mennyi levegőt szállítanak, meg ilyenek. Köszi. Mert igen hangosnak találom terhelés alatt. Gyári hűtő.
-
remusz13
tag
sziasztok
ismét segítséget kérnék, a múltkori konfig (fx 6100, asrock 970 ) kapott egy tx3 hűtőt ( amit persze csak úgy lehetett belerakni hogy felfelé fúj, nem hátulra kifelé ) , és bf4 alatt -csak azalatt- random kikapcsol a gép, pedig proci stress test alatt 55 foknál megállt, bár jó meleg volt a gépház. videókártya 7850, táp chieftec gps 450. Próbáljam alulfeszelni a procit, vagy mit ajánlanátok?
-
pepejoe
tag
Sziasztok!
Egy 6300-as procit próbálok tuningolni de akadt némi problémám. Jelenleg 4.5-ön megy stabilan 1.356v-on és 60fokos maghővel. 4.6-on instabillá válik ibt alatt, hiába növelem a cpu és cpu/nb feszt bármennyivel. Van valami ötlet hogy mi okozhatja gondot?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
HERR Z #62518 üzenetére
Volt részem Asrock lapban használni az Fx-et, és nem mondtam hogy használhatatlan, de procifuggo is.De ez nem bullshit 😉, tapasztaltam.
Nyáron gyakorlatilag használhatatlan volt
És nem is akarok vitázni, mert nem mondtam hogy használhatatlan, annyit irtam lehet az lesz, ezért egy teszt nem árt 😊
-
SHO(KER
csendes tag
válasz
Dark KillerX #62517 üzenetére
Én ezen az oldalon szoktam megnézni, hogy egy bizonyos alaplapban milyen procikat használnak a tulajdonosaik. Az oldal tanulsága szerint van, aki ilyen alaplapban 4.5 GHz-rehúzott FX-8350-et használ. Lehet, hogy a fentiekből rossz következtetést vonok le, de úgy gondolom, hogy egy "picit tuningolt" FX-8320E-vel el kellene boldogulnia.
-
válasz
Dark KillerX #62513 üzenetére
köszönöm a válaszod.
Így egy kicsit lutri megvenni a cpu-t.
A laphoz akkor milyen FX-s cpu ajánlotok ami minőségi váltás lenne a 965BE után. -
Gabrikovics
aktív tag
-
válasz
Dark KillerX #62513 üzenetére
helyes gondolat
-
válasz
Dark KillerX #62509 üzenetére
Szia.
Sajnos nem tudom csak akkor kipróbálni, ha megveszem.
Az alaplap támogatási listában szerepel ez a CPU, mint támogatott.Én csak egy pici tuningolt szeretnék (azt mondják vétek nem tuningolni).
A hűtővel szerintem nem lesz gondom.Mi ez a 4+1 VRM ami miatt gondom lehet?
Köszönöm a válaszodat.
Üdv -
Omli85
őstag
válasz
MinionFlasH #62491 üzenetére
Igyekszik az ember
-
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy ilyen konfigom:
- Asrock 990FX Extreme3
- AMD Phenom II X4 965
- Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition OC
- 2x2GB Kingston DDR3 1600MHz HyperX Fury
- 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz HyperX Fury
- ARCTIC COOLING Freezer A30
- Chieftec 550W CTG-550-80Jelenleg úgy néz ki, hogy a cpu-t elvinnék és szeretnék helyette FX-s cpu-t venni.
Van egy ajánlatom a régi CPU (965BE)+14.000 Ft és kapnák egy FX-8320E-t.
Megérné-e ez a csere.Köszönöm a válaszotokat.
-
GeronimoTama
tag
válasz
Pancsermeste #62504 üzenetére
Egy sima cinema4d renderelés volt ami eltartott 20 percig és 71fok volt a max, prime95 alatt 80-ig megy fel "csak"
-
Pancsermeste
őstag
válasz
GeronimoTama #62502 üzenetére
Csupán a hőmérsékletet tekintve nem sok. Viszont ez attól is függ, mekkora terhelés mellett ennyi.
Extrém terhelésnél a 80 fok is rendben van, maga a fesz. szabályozó áramkör ennél magasabb hőmérsékletet is elbír, ám hosszútávon a forrasztási kötéseknek sem tesz jót a túl nagy hőingadozás, így a VRM bordára is ajánlatos friss levegőt irányítani. -
GeronimoTama
tag
Sziasztok!
VCORE-1-nek a 70 fok az sok?
Éppen renderelek és csak ránéztem HWinfora. -
lsc
nagyúr
Nos most sem az igazi a cucc, egy dologra viszont rájöttem. Aida-ban ugrált a frekvencia, throttling volt, most kikapcsoltam az amp-t így OK a cucc. Viszont nekiálltam variálni 21-es szorzó kicsit megemelt fesz így megint bizonytalan lett a gép, fagyogatott is. Úgy látszik az óvatos megfontolt lépéseket szereti csek, majd próbálkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest