Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Nyomtató topik
- Milyen processzort vegyek?
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Még régen vettem egy műgyanta alapú üreges sziklakinézetű átúszót, ami az aksi kinézete miatt megérett a cserére (természetes anyagok kerültek be, vasfa, kókuszhéj). De nem tudom kivenni, mert a nagy ancim egyszer felborította, és azóta beköltözött az üregébe. Egyszer sikerült felállítanom, mikor rövid időre kibújt, de nemsokkal később újra felborította, és újra birtokba vette. Ekkor új taktikával próbálkoztam, meglestem, mikor van kinn az "odúból", de ez nem volt könnyű, mert amint észlelte a közeledésem, sebesen újra belebújt... kivenni nem lehetett, így csak vártam, vártam, vártam az alkalmas időre. Egyszer sikerült kivennem úgy, hogy én voltam a gyorsabb. Az örömöm rövid ideig tartott, mert bár pótoltam a búvóhelyét egy kókuszhéj darabbal, nem tetszett neki, és ennek "hangot" is adott.. teljesen feltúrta a növényzetet, egy délután alatt tetemes károkat okozott a farkának mérges és intenzív csapkodásával.
Megszégyenülten tettem vissza az átúszót feldöntve, az igényeinek megfelelően... azóta nem csinál ramazúrit... Csak reménykedni tudok, hogy egyre nagyobb testével ki és be fog férni a szűk üreg bejáratán. -
Csabee.
nagyúr
Van három anci (algaevő halam) kb 5-6évesek lehetnek! Elképzelhető hogy nem kajálnak már ?
-
zolikaDB
veterán
Debrcenben csak az e-pet es a tropicalfish van??
-
aldebaran
addikt
válasz
weresgyufa #7797 üzenetére
Thx...
Utána nézek!mi az a Brekk?
-
Apika
addikt
válasz
weresgyufa #7796 üzenetére
A Botia nálam is szokott pihengetni az oldalán. Először frászt kaptam, de később olvastam, hogy ez szokás náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Snowboard topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest