Hirdetés

Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    Corsair HX1000W....az üzlet tárgya

    eladó: diumvisu

    Tehát vettem ezt a HX1000-es Corsairt. Hiányzik belőle 3db kék illesztőbe dugható kábel (12V1 - 12V2) tehát csak egy darab van mellé. Ennek ellenére én beüzemeltem vele a gépet. (980X - GTX580 SLi) Leverte a biztosítékot a lakásban...majd egy VGAval próbálkoztam azzal üzemelt. Utána megint biztosíték..kis égettszag a tápból,kivettem a gépből, majd elindítottam konfig nélkül csak magában, biztosíték OFFmegint...utána rákötöttem másik gépre (szintén 6magos proci,GTX480) elindult..megy.
    Utána próbálkoztam még párszor,de mindig lenyomta a lakásban a biztosítékot.

    Mihelyst ideért a táp,rá pár órára hívtam az eladót..teljesen korrekt volt,mondta hogy küldi a 3 kábelt,csak ő sem kapta meg.eddig oké...csakhogy a táp tönkrevágta az első konfigból az alaplapot (EVGA) és a két Gigabyte GTX580at. A többi hardware úgyfest üzemképes.

    Tápos topikban ezt írta egy kollega a kérdésemre,hogy mi lehet a gond: "majd elindítottam konfig nélkül csak magában, biztosíték OFF.."
    ha esetlegesen rosszul lett volna betöve valamelyik kábel az első konfignál...

    Tehát a kérdés hogy kinek küldjem vissza a tápot? Az eladónak,vagy gariztassam saját költségre a kb 2-3 órája nálam levő tápot? Én az eladót választanám,és természetesen utalja vissza az árát,ugyanis mások szerint is ez egy nem üzemképes táp...ugyebár ha nem veri le a biztosítékot,akkor sem lenne üzemképes kábelek híján :))

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Aktív témák