Hirdetés

Aktív témák

  • djfor92

    csendes tag

    Sziasztok!
    Én három nevet említenék, akikkel jó, ha vigyáz az ember, mert simán átvernek.
    Első: Toxic
    Megígérte, elküld egy memóriakártyát, ez volt körülbelül 1 hónapja....Azóta semmi, bár anyagi kár nem ért, de szükségem lett volna a kártyára; hát tőle aztán ne várjatok semmit.
    Második: zombinyul
    Jelentkezett egy hirdetésemre, hogy elcserélném-e vele a telefonomat. Hosszú (kb.85 levél) levelezés után megegyeztünk, hogy nincs posta, személyes átvét lesz az általa említett Cegléd - Monor szakaszon, Cegléden. Bár rokonaink laknak ott, volt hova menni, de az a 135 km nem semmi, úgy, hogy két telefonbeszélgetés után nem volt képes eljönni a vasútállomásra, nem üzent, hogy nem jön, levelet nem írt itt sem, az állítólagos barátnője fedezte egyetlen privi alkalmával. Ígérte a másnapot, abból sem lett semmi. Már ekkor gondoltuk, hogy hagyni kell... Nem lett volna semmi, ha megírja, hogy mégsem kell neki a teló. Vigyázat! R*hadt korrektnek tartja magát!!!
    Harmadik: vdany09
    Egy számítógépet üzleteltünk vele, ami itt a hirdetésben totálisan megérte az árát. "Apróbb" eltérések voltak a hirdetés és a valóság között: nem dual processzor volt a gépben, a tápegység kisebb volt, mint az oldalon leírtakban, a meghajtó márkájának köze nem volt a hirdetéshez. Emlékezetből írta-állította ő. Ígért garancialeveleket, bár a gép nem az övé, elküldeti ismerősével. Azóta is érkezik a posta...
    Hát röviden ennyi.
    Óvatosan velük!

Aktív témák