- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxter
senior tag
Sikerült megoldanom, hogy ne fagyjom ez a szemét. Nem tudom, hogy mit csinált rosszul, de most, hogy újra flash-eltem az 1.6-os biost már nem fagynak a játékok, meg a wifi sem szakadozik. Bárcsak megoldanám a Super Pi bajomat. . .
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
-
-
Maxxter
senior tag
válasz buherka #2508 üzenetére
Szinte világvége, innen 18.ker-ből??? Na ne. . . inkább nem lesz korsóm egy ideig. Lehet meglesz a bolt az E7200-vel, E7200+6k=Q6600 G0 Szerintem majd eladom a Q6600-ot is és lesz belőle kicsi kp és E8x00. De ne szaladjunk előre, meglátjuk mit hoz a jövő.
-
buherka
addikt
válasz Maxxter #2509 üzenetére
Erre csak azt szoktam mondani nemes egyszerűséggel: több marad nekem
Én egyszer raktam ebbe a deszkába Q6600-ot és szépen ment, szóval az is jó.
De mondjuk én még mindig a E8xxx felé hajlok mert most ez a legjobb fogyasztásban, hőmérsékletben, és játék teljesítménybenOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pokol ura
senior tag
válasz buherka #2472 üzenetére
nekem 3,8-on a proci 1:1-be a rammal 5-5-5-15-be és ott 12,250s az 1M-es super pi; 4,16GHz-en meg 10,xxs . de P35-ős lappal még
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
-
Maxxter
senior tag
Megjött a Q6600, remélem nem sokáig lesz meg.
-
buherka
addikt
no itt vagyok...mit megy a Quad?
mod...
látom szart se[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Maxxter #2530 üzenetére
hát a 8200-esre nincsen panaszom ...az nagyon kis fasza procira sikeredett...és ugye ebben a deszkában is jól szuperál
És már milyen ócsó lett...valahol itt a PH-n már láttam 30K-ért dobozost 3év garival
-
grunge
addikt
159 SW 1.9 jtdm <3
-
buherka
addikt
Maxxter:...[E8200 csere]
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz buherka #2540 üzenetére
mondjuk mire kifuta p45...meg pár éve tényleg xarban voltak, valami nagy botrány is votla házuk táján. de avval semmiképp nem értek egyet hogy vacak minöségü dolgokat csinálnak és ezárt akarja az invesztor elfoyltani ez ta profilt...bullshit!
Maxxter a GT200 az nv uj chipje, most a honapban jön ki a 4ezres radeonokkal (elvileg) anyit tudni roal hogy 65nm a gyártástechnologia 240 árnyaloja lesz (gt280) és 250W a TDP-je! hát lol kész kazán! a 4es radeonokon asszem 480 az árnyalók száma és 150w a legdurváb TDP-je. az nv kőőődrágák, az ati-k meg elvileg joval olcsobbak lesznek. hát érdekes dolgok lesznek még itt
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Maxxter
senior tag
Szerintem sem rosszak az Abit cuccok. Igaz nagykeres haverok azt mondják már nem ugyaolyan az abit mint régen. Egyre több megy vissza gari. Fene se tudja mi lesz belőle. Én nem örülnék ha bezárna, mert akkor DFI-t kellene vennem a jövőben, arra meg nem mindig futja.
-
buherka
addikt
szerintem jó deszkákat gyárt az Abit...olcsó és jó is
Bátyámnak az NF-7-es deszkája, már mit kapot...jesszusom...és még mindig megy.
Már 2X volt villámkárja és a lap még mindig épNo persze mindenben van xar...én is vittem vissza DFI-t, szóval szerintem tök mindegy mit vesz az ember.
-
grunge
addikt
válasz buherka #2547 üzenetére
az igen 2 villámkár nem piskóta..
amugy az abit lapojairol nekem lesüt valami elegáns profizmus, ha használhatok iylen szavakat semmi felesleges csicsa nincs rajta, mégis látszik rajta hogy egyben van, és esztétikus is! akárcsaka a mi kis deszkánk és valahogy mindig ott vaolt az élbolyban...nagyon nem örülnék neki ha eltünne ez a márka a piacrol159 SW 1.9 jtdm <3
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI
- G.SKILL FlareX 16GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest