Haha, na hát ezt a sz***t.
Nem tudom mire mondom, csak úgy általánosságban.
Szóval, a helyzet a következö: tegnap 2 órát teszteltem, összetett a probléma, a memóriáknál volt valóban a gebasz.
1. az uccsó memóriaslotba ha rakok memóriát nem indul el a gép sokszor (emiatt megy a kiszedés/asztali teszt óta, mert most csak 2 memória volt benne)
2. az egyik 2 GB Kingston HyperX okozta a BIOS lefagyást, gondolom szar, pechemre sikerült pont ezt beraknom most a 2-es tesztnél. Mindegy, hogy melyik slotban van, de nem megy tovább a gép a BIOS-nál ezzel. Lehet, hogy ez volt régebben a rossz memóriaslotban és együtt nyíródtak ki...
3. Csak a Kingston HyperX-ekkel hajlandó a lapka menni, nem indul el a többivel érdekes módon, a másik lapka (ASUS) gond nélkül viszi az összeset. A HyperX 800-as, a többi 667-es, lehet ezt már megszokta nem hajlandó lejjebb adni
Voltot nem állítottam, CMOS-t visszaállítottam, úgy sem ment a többivel.
Na mindegy, eredmény:
Most megy a gép 3 db Kingston HyperX Ram-mal, látszólag stabilan, teszteltem tegnap rendesen. Felraktam 2.0 V-ra a memóriák tápját, ahogy javasoltad.
Köszönöm a segítséget, a remek tanácsok meghozták az eredményt 
Most már csak egy kérdés van, hogy 3 db memória a jobb (az egyik ugye nincs párban), vagy 2-vel kellene hajtanom (hogy 2 legyen dualban)? Az utolsó memóriaslotot elfelejthetem gondolom... Megnéztem az érintkezöket hátha valamelyik el van ferdülve/nyomódva, nem látszik semmi gond. A memória is gondolom kuka...
[ Szerkesztve ]
Az élet csak úgy szép, ha őrült is egy kissé.