Ha lesz rá időd, futtatnál egy 3D Mark 06-ot? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kap a Q6600. Ha lehet nézd majd meg 3GHz-n is. Köszi 
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
Ha lesz rá időd, futtatnál egy 3D Mark 06-ot? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kap a Q6600. Ha lehet nézd majd meg 3GHz-n is. Köszi 

3DMark Vantage:
CPU Score: 33255

Nagyon köszönöm,valahogy megpróbálom... 
...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

....akkor talán még jobb is lesz a DS?

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)
06 nincs? Nem néztem még a vantage-ot, ott nem tudom hogy teljesítek.

ennyi pénzért csak használtan kapsz jobbat.
I heard, the truth was built to bend..

Nemugyanaz a CPU-nk tipusa, most ezért nem akarom a tuninggal foglalkozni, mert nem akarom h. elszálljon az oprendszer megint. Most dolgozni szeretnék a gépen. Így is gyors most nem akarok tuningolni.

Megtudtad csinálni?

Nem volt még rá időm...de talán emléxel,nekem volt bass,csak center nem,és az is csak a játéknál,meg egy-két filmnél...Aztán voltak gondok az HDD-vel,nemrég betettem egy régebbi meghajtót,amin volt egy w7.Ráraktam a legutolsó biztonsági mentést,és akkor,mindent új dolgot telepített,a hangkártyát ias beleértve.Ugyan nem tudok a Creativ felületen semmit csinálni,viszont minden-mindenhol szól,elég szépen.Érezhető a különbség,ha átdugom az alaplapira...Szóval nem bolygattam.De elmentettem a leírásod,és meg fogom próbálni,már csak kíváncsiságból is.....Köszönöm

....amúgy nem gyenge,,jől kifűzted...

Pont ezért érdekel, hogy a Q6600 alapon milyen gyors meg húzva. Megnézem én is vantage-vel és meglátjuk. Csak ki ne derüljön, hogy jobb az E8400.

Ez sem fog menni. XP-n nem is fut. 

Hali Mesterek....Valaki szedett már szét Gateway laptopot?A kérdés az,hogy milyen módon kell?Valami tart középen,de nem tudok rájönni,mi az....félek,eltörik a billentyűzet....

Ezt a márkát még nem szedtem szét de, ami középen van valószínű h. ugyanolyan csavar mint a HP laptopnál amivel találkoztam, tehát a laptop hátsó részén kicsavarva egy csavart, megengedte a laptop h. kiszedhető fázisba kerüljön a billentyűzet. Óvatosan kell csinálni a szétszedést, annyi tipus, még jó alvázú laptoppal amire azt mondom h. szupi olyannal nem találkoztam, mindenesetre sok sikert, csak ügyesen csavarozd. Javaslom a service (szervíz) manual (kézikönyvet) pdf formátumba le lehet tölteni ott faszán ábrákkal megstékelve megtudhatod h. melyik csavar mit tart, ha nem megy akkor a tipusa kellene a Gatewaynek.

OK csinálom a teszteket, nemsokára kész lesz, megírom az eredményeket hamarosan.

Q6600 2.4 GHz (alapórajelen)
Windows 7 x64->
----Futuremark 3DMark06 - Professional Edition 1.1.0 (2009. 06)----
1. mérés CPU Score: 3296
2. mérés CPU Score: 3394
3. mérés CPU Score: 3403
----Futuremark 3DMark Vantage Professional----
1. mérés CPU Score: 8512
Windows XP SP3->
----Futuremark 3DMark06 - Professional Edition 1.1.0 (2009. 06)----
1. mérés: CPU Score: 3809
Furcsa, h. Windows 7 x64-en kevesebb pont, mint XP x86-on.
Furcsa az össze-vissza adott pontszám is, a tesztet alapbeállításokon hagyva,
"Run 3DMark" gombra nyomva indítottam.
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a segítséget,sikerült....

Örülök, ügyes vagy.
Amúgy nemcsak a basszus oldja meg Windows 7-en a driver specifikáció. Valószínűsítem h. minden csatornára a megfelelő hangot kapod a specifikációmmal.

...Most voltak egyéb problémák....de mindenkép" meg fogom próbálni,már csak azért is,hogy meg tudom-e csinálni

...tehát,mégegyszer

Srácok a Futuremark 3DMark mindig más pontot ad a processzornak? Így h. lehet belőni a max. pontot? -> (#5016)
[ Szerkesztve ]

sziasztok urak! 
nem tudná megmondani valaki, hogy notebookba létezik e GPS bővítőkártya,vagy usb-s vagy BT-os?én nem nagyon találtam
( Nikon D60 ) ( ThinkPad E520 ) ( Samsung GT-I9000 Galaxy S- 2.3.5 DarkCore )

Azt tudom, hogy a T500-ba, ami nekem van, abba lehet valami GPS vevő kártyát belepattintani...utánanézek 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Köszi!
Itt több pontot kap, mint az E8400 alapon (27xx pont) húzva már kezdi beérni.
Win7 alatt szerintem azért kapsz kevesebb pontot, mert jobban megterheli alapból a gépet a csili-vili dolgai miatt.
Talán 
3600on 3310pötty

azaz!! od a pcmcia foglalatba.mintha már láttam volna valahol de most nem találom.

8512 pont -> 2400 MHz-en
10370 pont -> 2925 MHz-en
=> 1858 pont a különbség 525 MHz húzásra
/Futuremark 3DMark Vantage Professional 1.01/
/Windows 7 x64/
[ Szerkesztve ]

Nem rossz. Bár én nem fogok cserélni egy ideig procit. Csak is akkor ha mindent.
Jó nekem ez a 1.22V CPU VID-es E8400.

kezdek én is erre felé tendálni. egy vga-t még kap, de más megbontás nem lesz. ez igy fog maradni még rám nem rohad

Én is várom,hogy beérkezzen 100˘dollár környékére az 5770-es.....
utána én sem változtatok többet... 

a tó innenső oldalán akkor 100 euro lesz...
még ennek is tudnék örülni
Remélem tudod, hogy ilyenkor utálunk!
De akkor még jobban fogunk, ha előhozakodsz a benzin árakkal is. Nem lehet ilyen téren mindenki olyan szerencsés, mint te.

...
Sokszor említettem,Mindenkinek
ÁRMIBEN tudok segíteni,nagyon szivesen.
Mindig sajnáltam azt az időt,amikor elérhettem volna valamit,esetleg olcsóbban-hamarabb,de nem volt,aki segítsen....Ti SZERENCSÉSEK,nem ebben a helyzetben vagytok!!!

....az üzemanyag sem sokkal olcsóbb,mint otthon(3 dollár/gallon),de ha elmondom,hogy az én szutyok 12 éves Kia Sephiámra 260 dollár biztosítást fizetek havonta,már lehet,hogy nem irígyeltek annyira....
....de nincs okom,panaszra.van szép családom,és meglepően segítőkész Barátaim,még ha nem is kezeltem velük soha...

De 1 gallon közel 4liter, 1 dollár most 195Ft. 4liter nálatok 780Ft, míg nálunk 1200Ft.
Ez Mo 
A biztosítás az már más téma, de itt is vannak ökörségek. A 20 éves 171LE-s autód már luxus
Tiszta hülyék.
Majd pacsizunk, nem kell aggódni. 

Nekem ilyent linkeltek...[link].
De ez lehet, hogy csak ThinkPad-ba jó.
Lehet, hogy marad a pcmcia-os foglalatba való. 30k körül mocorognak ezek a kütyük 
(#5030) grunge...akkor egyszerre rohad ránk 
[ Szerkesztve ]

Itthon olyan 40-43K körül láttam ezeket a 5770-es kártyákat. Egész elfogadható ár szerintem 
(#5034) stephenpoe...nekem már segítettél...hálás is vagyok 
(#5035) stephenpoe ...remélem, mi pacsizunk egyszer 
[ Szerkesztve ]

....úgy legyen!!!!!

Mindenkit várok szeretettel,csinálunk egy jó kis BARBEKKKKLYÚÚÚÚT.... 
....A legközelelebb ez a bolt van,de ez van a legjobb áron is.Nézelódjetek.Szerintem E-bay-ben kell gondolkozni,mert lényegesen olcsóbb.Csak néha történnek gondok,egyébként legtöbb alkalommal,minden sima....
....ja-ja,mindenütt érezni a generált vállságot......majd meglátjuk hol lesz jobb,osztmajdott összegyűlünk......

Perpillanat ez a helyzet.....
Vannak dolgok amik jelentősen olcsóbbak, de van ami egy árban van. Érdekes
5770 alig olcsóbb kint, csak ha nem tudsz olcsón leütni ebay-en egyet.

Én a gari miatt biztos itthon venném...az ördög sosem alszik 

igen ez úgy tünik hogy thinkpad ba való.
de ilyesmire gondoltam pont.azért köszi hogy utánnanéztél te is.
amugy ez sztem a vinyó alatt található ,van ennek ott egy csatolofelülete..legalábbis nekem a HP be ott van.[link]
[ Szerkesztve ]

köszönöm a linket.csak lesz belőle valami.amugy én a pcmcia ra szavaznék,hogy ne logjon ki kábel a gépből.mégegyszer köszi
amúgy ez komoly hogy már ilyenek is vannak,pl nem láttam még ilyet[link]
[ Szerkesztve ]

az előbbi hozzászólást / kt850921 / kollégának cimezném,csak nem jól küldtem el. 
De postával meg minden hülyeséggel együtt már drágább lenne. Szóval nekünk nem éri meg sajnos amerikás dolgokkal foglalkozni.

...ja az sajna benne van a pakliba.... 
Ha van egyébként valami más,ami jónak tűnik,csak szóljatok....

fúú megújultunk! azért ide találtam

ja...most csak úgy vakít.... 

de szééép lett a PH!! 
azthittem már elvesztetek srácok,nagy volt itt a csend 
csak ne, történik semmi új senkivel.