- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
hát te tudod ...nekem nagyon bejöttek a Zalman tekerői, pontosak és megbízhatóak
ez a segíteni kell neki egy kicsit...ez valójában mit jelent?
csak nem meg kell lökni a lapátokat, hogy forgásnak induljanakjavító patch a COD4-hez, már a 3. is kijött, anélkül fel sem enged a szeróra multizáskor, ha nincs fenn mind a 3
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Cobrusz
senior tag
ami nekem van
en az iponba vettem Zalman ZM MFC1 Plus nagyon joGTS nagyon jo megeri
nemtud vki kolcson adni videokarit mig megjon majd gariztatasbol a karim?
barmilyen[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Cobrusz #2602 üzenetére
Játszani is akarsz addig?
Mert ha nem, akkor van egy fasza kártyám ami minden géppel kompatibilis, mert PCI-os csatis
ATI Rage XL...szerver videókártya, nem melegszik és játékon kívül, minden másra tökéletes.
Ha gondolod kölcsönadhatom
De nem én viszem el nekedOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Cobrusz
senior tag
hihi
ha semmi mas nem lesz megbeszeltuk
de akkor mar hozhatnad a karit es feldobod a modot: -
buherka
addikt
válasz Cobrusz #2604 üzenetére
hát jól van...nekem otthon porosodik, néha behalt gépekbe szoktam belerakni teszt VGA-nak, mert ezzel minden deszka elindul.
de akkor mar hozhatnad a karit es feldobod a modot
ha most megint arra gondolsz, hogy én megyek hozzád...akkor szerintem bilibe lóg a kezedAmúgy meg a mod. mindig nálam van az övtatyóban a pendrive-on
-
Cobrusz
senior tag
de en nemtudom elvinni a gepet
radasul most mar sharkoon van es picit termetesebb az elozonel
vhogy megkell oldanom -
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Bárhová rakhatod a FanMate-et...én az egyiket a vinyókeretbe rejtettem, a másikat meg alulra ragasztottam a ház aljába. Mivel 1 vezetékes így kábeldzsungi sincs
Előlapi panel is jó buli, csak kicsit húzósabb...nekem is van, csak még régi (még a DFI-hez kaptam), és nem lehet rajta ventiket állítani.Ez a venti indítás nagyon pronyó...de a célnak megfelel
-
Cobrusz
senior tag
azon gondolkodtam hogy veszek az eszaki hidra egy ilyet[link]
sztetek mennyivel jobb mint a gyari?
aztan arra egy ventijo lenne ha menne a 400as FSB
-
-
buherka
addikt
Hát 5V-on biztos semmi hangja...én most a 120-ast feltekertem maxira, fenn a tetőtérben tombol a nyár és igényli a masina a kereszthuzatot
Van egy kis hangja, de nem érdekel...legalább hallom, hogy működik a gépKiváncsi vagyok milyen előlapi paneled lesz? képeket kérünk majd
-
Maxxter
senior tag
Ha áldozol egy picit többet gépre akkor előlapit vegyél. Nekem is az van. Cooler MAster AeroGate 2. 4 ventit tudsz rákötni és szabályozni. Szerintem tökéletes. Ha nagyon kellene akkor még 4 hőmérsékletet is mutat.
Mért ecsettel pöckölöd meg? Újal nem mered? Nem üt az nagyot, mondjuk én pár napja tuningközben mikor a ventiket össze-visszapakolgattam akkor belenyúltam a 12cm-be és kicsit megvágta az újam pár helyen. De nem kell nagy dologra gondolniSzponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
-
Cobrusz
senior tag
az nem rossz
nallam most minden alapon van es ugy 30fok az nb -
Maxxter
senior tag
válasz Cobrusz #2610 üzenetére
Holnap ha mindejól megy, vége lesz az érettséginek és végre lesz szabadidőm megcsinálni a lefogatót a HR05SLI-hez. Utána tudok majd tapasztalatot mondani.
Gyári hűtővel nekem is ment 498-as FSB-t a lap Sajnos még Buhi vezet az 500-al.Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
-
Quan-Chi
őstag
FIGYELEM! ABIT IN9 FATAL1TY lapot vennék! aki meg akar tőle szabadulni az most szóljon, különben megveszem boltból.!
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
buherka
addikt
válasz Cobrusz #2615 üzenetére
Alapon biztos...de nem 1.5V-on, mert biza ennyi kell az 500-as FSB-hez...alatta nem is érdemes próbálkozni.
Most nekem így néz ki:[link], szóval azért én sem panaszkodom, hogy 1.35V-on 24 fokos a NB .ja...és használd a Válasz gombot, hogy tudjuk kinek a válaszolsz
-
buherka
addikt
válasz Maxxter #2620 üzenetére
1. jég hideg...tehát biztos annyi
2. 120-as venti a ház oldalából löki rá teljes fordulaton(1100) a luftot. ...+még a procicooler is nyomja rá a levegőt
3. és úra lett pasztázva MX2-vel
Gondolom így már annyira nem hihetetlen
Egyéb kérdés
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Maxxter #2622 üzenetére
Ha megnézed: [ezt] a képet, akkor láthatod, hogy gyárilag nem is pasztázva van, hanem egy ilyen hővezető lapocska van a PCB és a borda között + ott vannak a sarkán a kis távtartó szivacsok.
Nekem így nézett ki amikor leszedtem.Én a kis szivacsokat is eltávolítottam + a hővezető lapkát is száműztem...vékonyan bekentem MX2-el és ilyen fasza lett .
Viszont baromira kell vigyázni, amikor visszapattintod a bordát...nehogy lesarkazd a NB-et ...én megúsztamOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
viszont most léptem...holnap előkeresem neked az én eredeti képeim, amit pasztázáskor csináltam (itt van valahol a totyikban)...de amúgy tök ilyen ahogy a képen van...szóval ratyi a gyári "pasztázás"
-
Cobrusz
senior tag
azt nekem is megkene csinalnom
milyen paszta is a legjobb hozza?
nekem van zalmi ZM-STG1 pasztam az nem jo? prochutohoz kaptamSLI ready memory ? bisoba az mi? nekem 4gb van ! nincs bekapcsolva
-
Maxxter
senior tag
válasz Cobrusz #2626 üzenetére
Szerintem a zalman pasztája sem rossz, de mostanság az MX2 a legjobb.
SLi ready memory, meg valami okosság, amit szerintem még senki nem használ. Pontosan nem tudom, hogy miben és hogyan, de ha SLi ready memoriád van és támogatja a lapod akkor gyorsabb, de nem tudom pontosan, hogy minél jelentkezik. Azt hiszem az OCZ csinált már SLi ready memoriát.
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
-
buherka
addikt
válasz Cobrusz #2626 üzenetére
STG1-es pasztám nekem is van...nem rossz . Átlagos pasztánál jobban teljesít, de jobb az MX-2.
Az MX2-es előnyeit inkább terhelésnél lehet észrevenni, tehát idle-ben annyira nem is.
Nekem 4-5 fokot is hozott a procinál terhelt állapotban, meg a VGA-nál is.SLI ready memory
Ahogy Maxxter kolega mondja SLI memoria modul támogatását kapcsolod be vele, ez csak Nforce sajátosság, az inteles deszkák nem támogatják.
Állítólag 15-20%-os gyorsulás is elérhető vele átlag mem.modulokhoz képest, ha ilyent használsz...aztán ki tudja
Eddig én is csak OCZ-t láttam, de lehet más is gyárt.
De van ebből ATI CrossFire modul is, de ezt meg a mi deszkánk nem támogatja.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
grunge
addikt
válasz buherka #2613 üzenetére
nem tom még milyen lesz, majd kinézek magamnak valami faszásat! mivel itt a nyár, engem sem fog zavarni a hang, lrgalább le lesz hütve a gép. a frodulat csökkentésének majd inkább télen lesz érteleme
Maxxter: azért ecsettel, mert a pici lyukakon nem fér be az ujjam
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Cobrusz
senior tag
buherka felrakod nekem ide az 1.4es modbiost?
hogy nekem is meglegyen -
Cobrusz
senior tag
ezt az 1fajlt felrakom floppyra es csumi?
-
buherka
addikt
ohhh...vannak itt segítőkész kolegák
-
Cobrusz
senior tag
maxxter te nem 3kerbe lax?
win alol nem merem[ Szerkesztve ]
-
Wikuzz89
tag
válasz Cobrusz #2636 üzenetére
hidd el, ha senkinek sem volt baja win alóli bios frisssitésel akkor neked se lesz én még a régi an7-semnek is innen frisitettem a biosát! ha floopyról akarod, akkor indítólemezt csinálsz felrakod ezt a .bin fájlt és egy flash.exe -t! aztán irogasd a parancsokat; körülményes, ezt hamarabb elrontod mint win alól
-
Topperdanger
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen lapom van és az lenne a gondom, hogy ha a ramok feszültségét átállítom 1.8v-ról 2.1-re akkor windows alatt durván dübörög a mélynyomóm például amikor tölt a gép.... 1.8 on tökéletes, de ugy meg nem mennek a geil ramok. Ha valaki tudna segiteni annak naon hálás lennék! Elöre is köszi!
Üdv!
Jahh és még annyi hogy az lehet, hogy ebben a lapban nem megy 3000-en a quad? q6600???
[ Szerkesztve ]
TopperDanger
-
Maxxter
senior tag
válasz Topperdanger #2641 üzenetére
A mélynyomós ügyben nem tudok segíteni, ez nagyon furcsán hangzik
A Q6600-ban viszont tudok. Az a baj vele, hogy FSB limites lesz a lap ezzel a procival. Ha 333-as FSB-t már el tudsz érni akkor nagyon ügyi vagy. Én is ezzel szívok, mint a torkosborz, csak nekem 2.85Ghz-nél feljebb nem megy, bármit állíthatok bárhova.
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
-
Topperdanger
csendes tag
-
buherka
addikt
szeva...
nekem is furcsán hangzik ez a mélynyomós dolog ...nem tudom mi köze lehet a ram fesznek a hangkártyához.
Az integráltat használod, vagy van különálló hangkártyád?Nekem Geil Ultra 800-as ramjaim vannak...1.90V-ra állítva használom őket 44412-ben és tökéletesen mennek.
1.8 on tökéletes, de ugy meg nem mennek a geil ramok.
Ez azt jelenti, hogy el sem indul a gép, vagy tuningban nem megy?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
grunge
addikt
alplapi hangkari? ha igen, akkor vedd fontolora egy rendes kari beszerzését! ha sokat játszol, sok zenét hallgatsz, megéri!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Maxxter
senior tag
válasz Topperdanger #2643 üzenetére
Nekem most 1.8V 4 3 3 10 800Mhz-en mennek a memok, de ha 950-en mennek 2.2V-tal akkor sincsen ilyen bajom. Lehet azért mert nincsen mélynyomóm
A lappal meg nincsen semmi gond, csak kellene egy új bios.
Erről jut eszembe, írtak Abitéknak, hogy ezzel a biossal a fenébe kellene menniük, ha E7200-s procit vagy quad procit akarnak benne használi. Vissza is írtak, hogy továbbítják a bajom a biosos részlegnek és rajta lesznek az ügyön. Nézem az oldalukat rendeszeresen.
Ha ebből lesz valamiSzponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
-
Topperdanger
csendes tag
válasz buherka #2644 üzenetére
Üdv!
Igen - igen az integrált hangkártyát használom... és én sem értem mi köze a kettőnek egymáshoz!
Elindul a gép csak hibázik. még egy windows-t sem tudtam telepiteni mert kékhalált dobott rendszeresen! Nekem is geil ultra 800-as ramjaim vannak!
megpróbálom én is 1.9-en, ha meg nem megy akkor kipróbálom egy különálló hangkarival!
Majd jelentkezem mi a helyzet!Köszi a segitséget srácok!
Üdv!
TopperDanger
-
-
buherka
addikt
válasz Topperdanger #2647 üzenetére
Integrált hangkarit talán 2X, ha használtam , mert X-FI kártyám van, de sose hallottam ilyen búgást a mélynyomóból
Nekem nagyon szépen szól az alaplapi is, de valahogy mindig vájt fül voltam.Próbáld 1.9-re állítani a ramot és 44412 2T-re az időzítést...ennyin mennie kell a Geil-nek.
nekem a narancs hűtőbordás verzió van.Sok sikert
-
Topperdanger
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest