- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Félreérttetél, nem feltelepíteni nem tudom, hanem a telepítést követően, azt alapértelmezetté téve és használva nem jeleníti meg a keresési javaslatokat. (keres is rendesen, csak a keresési javaslatokat nem listázza ki. És igen, be van kapcsolva/pipálva, hogy jelenítse meg őket, de nem teszi)
-
kispx
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #17199 üzenetére
[link]
Alul a Google-t válaszd ki. Emlékezetem szerint ha így teszed alapértelmezett keresőmotorrá, akkor a keresési javaslatok is menni fognak. De több mint fél éve használtam a Mintet, szóval lehet, hogy rosszul emlékszek. -
Az általam próbált Mint-ben(13/14/15RC), a Firefox-ban(21/22), hogyan lehetne életre kellteni a Google keresőmotort, ugyanis nem jeleníti meg a keresési javaslatokat.
Neten ugyan találtam pár megoldást (külön letölteni az FF-t, kiszedni belőle agoogle.xml-t és bemásolni/felülírni az aktuális FF-ben levővel), de nem működik a dolog. (a létező összes, az FF-hez tarozó google.xml-t felülírtam, de hiába)Szóval valami valóban működő javaslatot kérnék, Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest