- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Félreérttetél, nem feltelepíteni nem tudom, hanem a telepítést követően, azt alapértelmezetté téve és használva nem jeleníti meg a keresési javaslatokat. (keres is rendesen, csak a keresési javaslatokat nem listázza ki. És igen, be van kapcsolva/pipálva, hogy jelenítse meg őket, de nem teszi)
-
kispx
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #17199 üzenetére
[link]
Alul a Google-t válaszd ki. Emlékezetem szerint ha így teszed alapértelmezett keresőmotorrá, akkor a keresési javaslatok is menni fognak. De több mint fél éve használtam a Mintet, szóval lehet, hogy rosszul emlékszek. -
Az általam próbált Mint-ben(13/14/15RC), a Firefox-ban(21/22), hogyan lehetne életre kellteni a Google keresőmotort, ugyanis nem jeleníti meg a keresési javaslatokat.
Neten ugyan találtam pár megoldást (külön letölteni az FF-t, kiszedni belőle agoogle.xml-t és bemásolni/felülírni az aktuális FF-ben levővel), de nem működik a dolog. (a létező összes, az FF-hez tarozó google.xml-t felülírtam, de hiába)Szóval valami valóban működő javaslatot kérnék, Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest