Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Félreérttetél, nem feltelepíteni nem tudom, hanem a telepítést követően, azt alapértelmezetté téve és használva nem jeleníti meg a keresési javaslatokat. (keres is rendesen, csak a keresési javaslatokat nem listázza ki. És igen, be van kapcsolva/pipálva, hogy jelenítse meg őket, de nem teszi)
-
kispx
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
[link]
Alul a Google-t válaszd ki. Emlékezetem szerint ha így teszed alapértelmezett keresőmotorrá, akkor a keresési javaslatok is menni fognak. De több mint fél éve használtam a Mintet, szóval lehet, hogy rosszul emlékszek. -
Az általam próbált Mint-ben(13/14/15RC), a Firefox-ban(21/22), hogyan lehetne életre kellteni a Google keresőmotort, ugyanis nem jeleníti meg a keresési javaslatokat.
Neten ugyan találtam pár megoldást (külön letölteni az FF-t, kiszedni belőle agoogle.xml-t és bemásolni/felülírni az aktuális FF-ben levővel), de nem működik a dolog. (a létező összes, az FF-hez tarozó google.xml-t felülírtam, de hiába)Szóval valami valóban működő javaslatot kérnék, Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest