Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • seawolf570

    aktív tag

    válasz szacsee #8694 üzenetére

    Azt gondoltam, hogy te képes lennél szétfúrni a számítógép asztalt. :)

    Nekem pl. két gépem van, és soha nem lehet tudni mikor melyikhez férek éppen oda, ezért nekem fontos a mobilitás, és a gyors felszerelhetőség.

    Én azt véleményt osztom, hogy maradjon a Fanatec a home kategóriában, de abból a legjobbat adja nekünk, a Logitech-kel és a Thrusztmaster-rel együtt. Szerintem a profi cuccok között elég nagy a választék így is, ha a Fanatec is beszállna, akkor kisebb választék maradna a home piacon, és ez árverseny tekintetében nem lenne annyira hasznos a felhasználóknak.

    Egyébként elég jól tippeltünk, péntek délben elindult a Fanatec új honlapja, és ezzel együtt polcra került a CSW és a CSP V2. Sajnos annyian ráraboltak az új jövevények, hogy folyamatosan túlterhelik a szervereket, és ezért nagyon nehéz felmenni a honlapra, Annyit sikerült megnéznem, hogy az új kormány perec nélkül 499 euró. A többit nem tudtam megnézni, mert folyamatosan szervertúlterhelést írt ki. A Fanatec fan oldalon azt írták, hogy az új kormányból hamar el fog fogyni a készlet, mert hatalmas az érdeklődés, és mindenkit türelemre intenek.
    Ha végre lecsillapodnak a kedélyek, érdemes lesz megnézni az új árakat, és a kínálatot.

    Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

Új hozzászólás Aktív témák