Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#7001) AMD_ok válasza fatallerror (#6999) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

igen,ezt az utat én is megjártam, akkor mikor vettem....egy nagykerből sikerült keríteni csak

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#7002) bigmasterg válasza Chapel (#7000) üzenetére

bigmasterg
(őstag)

Én meg Mediamarkt-ból vettem g25öt, 55 ezerért.
....4éve :D

Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook

(#7003) fatallerror válasza AMD_ok (#7001) üzenetére

fatallerror
(őstag)

jó még várok pár napot, de ez a mammutos is jó, 80ig belefér remélem

de általában 2-3 nap megrendelnie 1 boltnak ami hiányzik így nem sok esélyt adok az av..netnek

(#7004) KKK-007 válasza fatallerror (#7003) üzenetére

KKK-007
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az utóbbi másfél-két évben rettenetesen megugrott a számítógépes kormányok iránti kereslet. Nem véletlen az, hogy a gyártók sorra rukkolnak elő a drágábbnál drágább termékeikkel. A Logitech mostani kapacitása valószínűleg nem bírja kielégíteni a vásárlói igényeket. Ha jól tudom 1-1,5 havonta érkezik a szállítmány Kínából a hollandiai raktárba. Onnan sokszor el sem jut már a M.o.-i boltokba:( Ezért van ekkora hiány.
Most a Logitech webshopjában sincsen G27. Ilyen 2-3 havonta előfordul. Addig az itteni boltok sem kapnak egy darabot sem, amíg ott nem rendelhető.
Karácsonykor még nehezebben lesz megvásárolható.

[ Szerkesztve ]

(#7005) fatallerror válasza Chapel (#7000) üzenetére

fatallerror
(őstag)

felhívtam a saturn-t 1 darab van, az ár is stimmel, apu pont a városban van már megy is érte ha még meglesz :D remélem nem kiállított darabot láttál és azt csomizzák be :/

(#7006) Chapel válasza fatallerror (#7005) üzenetére

Chapel
(őstag)

Hehe nem, az original csomagolt volt és nem volt bontva sem! :K
Majd írj ha meg van, örülök hogy segíthettem! ;)

http://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

(#7007) KKK-007

KKK-007
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Most látom, ma már lehet rendelni a Logi webshopból. :B

(#7008) Zigi válasza Khaosz55 (#6985) üzenetére

Zigi
(tag)

Az oké, hogy látja a gombokat, de ha megnyomkodod akkor rázza forgatja a kormányt. Illetve különböző efekteket produkál hanggal!!! Ha ezek már driverben nem működnek akkor biztos, hogy a motorral vagy az áramkörével van a baj!

(#7009) Zigi

Zigi
(tag)

Valahogy így: [link]

(#7010) fatallerror válasza Chapel (#7006) üzenetére

fatallerror
(őstag)

megvan!!! nagyon nagyon köszönöm h szóltál, néztem én is 1-2 saturn- media marktban de nem volt így ha nem szólsz nem megyek még1be be :] ez a te kormányod is így :DD most ebéd, utána kibontom és csinálok neki vmi miniasztalt v vmit ami megtartja :)) ez már az enyém még ha baja is van az sem érdekel, majd lesz másik :D de ha jó nyúzom egész délután :Đ

(#7011) Chapel válasza fatallerror (#7010) üzenetére

Chapel
(őstag)

Örülök hogy segíthettem, egy újabb boldog kormány tulajdonossal több :D ;)

Én még agonizálok a DFGT vs. F430 között...

(#7012) fagy53 válasza Chapel (#7011) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Ha agonizálsz, akkor az már régen rossz, hezitálj még egy kicsit! :D
A csendesebb üzem miatt én is gondolkodtam rajta, de akkor még nem lehetett itt kapni és a DFGT ára leesett 19.9k-ra, azt meg nem lehetett kihagyni... :N
Ha most kellene választani én is vakarnám a fejem, bár csak a csendesség és a 900°között kell választanom, másban nincs jellemző különbség.

(#7013) neilszab válasza Chapel (#7011) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt dönts el, hogy mivel fogsz játszani és akkor az eldönti a kormány kérdést is. ;)

Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

(#7014) Chapel válasza fagy53 (#7012) üzenetére

Chapel
(őstag)

Hidd el, ez már agonizálás :D

Viccen kívül amúgy, igen pontosan erről van szó csendesség vs. 900fok :K
Minden összevetve, hajlok a 900fok felé...

neilszab: NFS,Dirt,Grid,TDU (hozzáteszem ált. segédletek nélkül)...ezek alapján az F430 is bőven elég, de ki tudja később mihez lesz kedvem ;)

[ Szerkesztve ]

(#7015) ricshard444 válasza Chapel (#7014) üzenetére

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Tdu sokkkal jobb 900 fokkal ;)

Vannak dolgok...

(#7016) schawo válasza Chapel (#7014) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek inkább arcade játékok. Ha a csendesség előny nálad, akkor azt lehet, hogy jobban ki tudod használni, mint a 900 fokot.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#7017) fatallerror

fatallerror
(őstag)

minden hiper szuper csak nem megy még a dolog, 1 órát f1eztem , a végére már a pályán tudtam maradni (néha : D )xD a forcefeedbacket visszavettem 20%ra mert az 50től meg a kormány ereje 100%tól leszakadt a karom még most is zsibbad xD mondjuk csak a bal szóval nem a kormány van magasan, majdnem érinti a combom az alja hova rakjam lejjebb, jó ez csak még nem vezettem sose, a valóságban még erősebb lehet a dolog lehet azt is szoknom kell majd :D tehát a lényeg h tetszik csak nem 2 perc míg megtanulok ezzel vezetni, nyilván hamar menne ha vezetnék a valóságban... manuális váltással akartam kezdeni de 13 másodperc múlva hagytam inkább, majd... : D

remélem ez normális első kormánynál h kavicságy, pálya, fal, kavics, pálya :Đ

az insidesimracing f1 review nemsokára elkészül majd meglesem h milyen beállításokkal tolják v ti is adhattok tippeket : P

(#7018) ricshard444 válasza fatallerror (#7017) üzenetére

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD Majd belejössz, de 20% XD? Gyúrjá :))

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#7019) N€T0X|N válasza ricshard444 (#7018) üzenetére

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

DFGT-vel én is 25-ön kezdtem (35-40 fölé ma se nagyon rakom, játéktól függően). Bizonyos tekintetben azért a valósághűség mellett nálam is szempont, hogy ne birkózás legyen a szimezés. :D

Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

(#7020) "Infinity" válasza N€T0X|N (#7019) üzenetére

"Infinity"
(fanatikus tag)

Lehet hogy modellfüggő, de nekem DFGT-vel sok esetben a 100%-is gyengének tűnt. Még úgy sem éreztem igazán a kocsi erejét.

(#7021) ricshard444 válasza N€T0X|N (#7019) üzenetére

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Én a Formula Wingman Force 115%a után megszoktam az erőt. DFGT-vel 60%on játszottam az úgy kellemes volt. Egyedul F1 ami 50%

Vannak dolgok...

(#7022) KaraDani válasza ricshard444 (#7018) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Codmasterses F1-ekben erőssebb az FFB szerintem, mint az átlag, egyáltalán nem kevés az a 20%, ha a driverben 100% környékén van. Én alacsonyabban használtam ennél, amikor próbáltam, nem az a lényeg, hogy küzdeni kelljen vele :P

[ Szerkesztve ]

(#7023) fatallerror válasza KaraDani (#7022) üzenetére

fatallerror
(őstag)

driverben 100 és elég jó kondiban vagyok, gyúrok vazze :Đ nem kellett küzdeni csak azért 2 óráig nyomni szerintem ilyan ffb-vel fárasztó főleg h ma karedzésem volt ezért 1 1 kilós kenyér is nehéz most nekem :D mák h apu a városban volt és ő ment a kormányért xD

ez az aszfalt, kavics, fal útvonal meg szerintem mint kezdőnek normális :)) vagy nem? : D

(#7024) "Infinity" válasza fatallerror (#7023) üzenetére

"Infinity"
(fanatikus tag)

Ezzel sokan voltak így igen, aztán hirtelen 2 másodperceket javítottak mint azelőtt bill vagy gamepad irányítással. Max 3 nap és simán fogsz vele menni(ha F1 2011-ből indulok ki )

(#7025) lipido válasza fatallerror (#7023) üzenetére

lipido
(fanatikus tag)

"Margit, nóóóóóóórmális"? :DD :DDD :C

[ Szerkesztve ]

Inkább utálj azért ami vagyok, mintsem szeress azért, ami nem!

(#7026) Chapel válasza fatallerror (#7023) üzenetére

Chapel
(őstag)

Tegyük hozzá, Te sem aprózod el, G27 mint első kormány...első autó mi lesz Aston? ;] :D

Viccet félre téve, teljesen normális, ilyen a tanuló időszak, de majd pikk-pakk belejössz ;)

(#7027) fatallerror válasza Chapel (#7026) üzenetére

fatallerror
(őstag)

öö hát szerettem volna 1 jó kormányt :B a jövőt illetően kellett a 900 fok, váltó, kuplung :B
remélem évekig kormány lesz

remélem vmi átültethető a valóságba is főleg ha kipróbálnék szimulátort is majd, kb 1 hónap és igazi autóba engednek xD de még lehetek jó sofőr : P

#7025 lipido: mit mondtam h ezt kapom? :D

#7024 "Infinity" : remélem, de h ebből indulsz ki, azért ez az f1 már szimulátor közeli de majd kiderül ha majd szimezek is bár ez még távolabbi dolog :D
a legjobb még én is kiröhögtem magam h még az is fura h nem ujjal hanem lábbal adom a gázt xDDDD

[ Szerkesztve ]

(#7028) ricshard444 válasza Chapel (#7026) üzenetére

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Azám aztán egy kis idő múlva azt kérdezed magadtól hogy hogyan tudtál eddig kormany nelkul jatszani ;]

Vannak dolgok...

(#7029) fagy53 válasza ricshard444 (#7028) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

..vagy, hogy autó nélkül élni? ;]

(#7030) ricshard444 válasza fagy53 (#7029) üzenetére

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

:D. Jovore.leteszem a jogsit ,kivancsi vagyok hogy ennyi evnyi jatek meg fog e latszodni vezeteskor ;]

Vannak dolgok...

(#7031) "Infinity"

"Infinity"
(fanatikus tag)

Szerintem az F1 2011 messze van a szimulátor kifejezéstől,még a szimulátor-szerűt is kerülném bár az igaz,hogy sokat javult a 2010-es kiadáshoz képest.

(#7032) N€T0X|N válasza "Infinity" (#7020) üzenetére

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Sokmindenttől függhet, pontosan nem tudom. Én rFactorozok, de több moddal játszok. Egy olyan modot találtam, ahol én is felraktam 100%-ra ingame az erőt (driverben 105-ön van), az pedig az rf training kis formaautó. Annak valamiért nagyon gyenge az ffb-je.

Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

(#7033) schawo válasza fatallerror (#7023) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, teljesen normális a faltól falig közlekedés az első időkben. Na meg a karfájás. De lesz az majd 100%+100% karfájás nélkül, sőt. Kitartás, elvtársak! Kitartás!

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#7034) mczuzlak

mczuzlak
(tag)

Kis segítség kéne :)
Most jött meg a Logitech Momo Racing FFB kormányom, ami egyben életem első kormánya.
Két játékom van egyenlőre, a Grid és a NFS Hot Pursuit( a Dirt3 is elérhető lesz amint az AMD reagál a promo kódos aktiváló levelemre).

Drivert felraktam. Logitech Profiler megtalálta a Grid-et, másikat nem...mind1
A Profilerben az Axis Sensitivity menüben beállítottam a dead zone 0%-ra, sensitivity és range pedig 100%-on
Elindítom a Grid-et, bemegyek a menübe és az advanced résznél látom, hogy tök más értékek vannak mind a profilerbe. Már ez is egy picit összezavart, de gondoltam biztos felülírja valami beállítás miatt.
Ami viszont elkeserített, hogy egyszerűen nem bírtam normális beállítást találni. Gáz, fék OK, de kanyarodáskor nagyon furán reagál a kocsi. Általában egy normál kanyartól is már kipördülök....
A Hot Pursuit meg pont az ellenkezője, ott tökig kanyarodva is alig fordul el a járgány.
Valaki segítsen a helyes beállítások megtalálásában mert picit el is ment a kedvem az egésztől.

köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#7035) bigmasterg válasza mczuzlak (#7034) üzenetére

bigmasterg
(őstag)

Kipörgés lehet azért, mivel ez az első kormányod, idő kell megtanulni az ellenkormányzást. (900 foknál még jobban)

Beállításban meg valószínűleg olyan tudna segíteni, akinek szintén Momo-ja van.

(#7036) mczuzlak válasza bigmasterg (#7035) üzenetére

mczuzlak
(tag)

persze gondoltam, hogy nem lesz könnyű, de ez jelen esetben nagyon irreális, hát alig mozdítom el középről és már ki is pördül
semmi mozgásterem nincs gyakorlatilag :(

(#7037) schawo válasza mczuzlak (#7036) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem ismerem a játék beállítási lehetőségeit, de a linearitást csökkenteni kellene.

(#7038) ricshard444

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Holnap jön meg a G27m. Kár, hogy még 1.5 hétig nem tudom kiprobalni, de legalabb megfogdosom ;] Gondolom Ps2 Underground 2vel nem mukodik :N

Vannak dolgok...

(#7039) bigmasterg válasza ricshard444 (#7038) üzenetére

bigmasterg
(őstag)

Nem biztos.
Ps2-vel megy a G27, utána már a játékon múlik. Lehet, hogy valamilyen általános FFB-s kormányként tudja kezelni.

mczuzlak:
Túl érzékeny ? Akkor lehet, hogy nagyobb fordulási szögre van belőve most a játék.
Beállításokat kell túrni. (lásd: (#7037) schawo )

[ Szerkesztve ]

(#7040) Zigi válasza ricshard444 (#7038) üzenetére

Zigi
(tag)

Elméletileg a Toca3-mal és a GT4-el megy ps2-n. Egy próbát megér;)

(#7041) ricshard444

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Megprobalom :K

Vannak dolgok...

(#7042) mczuzlak válasza schawo (#7037) üzenetére

mczuzlak
(tag)

biztos, hogy csökkenteni ?

"increase linearity if you are finding too difficult to hold the car in a straight line"

(#7043) schawo válasza mczuzlak (#7042) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"increase linearity if you are finding too difficult to hold the car in a straight line" :F :Y Ez tök nonszensz :D
Szóval csökkentsd! :K

[ Szerkesztve ]

(#7044) fatallerror

fatallerror
(őstag)

kb 3 óra vezetés után már is kezdek belejönni, most a irt3-at toltam, egész más így de csak belejöttem a végén még flashback sem kellett : D olyan fura, szélesebbnek érzem az utat v nem tudom, van időm mindenre és sokkal kevésbé kell figyelni
a pedálok is jók bár tényleg nem túl kemények, ellazítom a lábam a féken és picit benyomja csak a lábam súlya :D bár ez is megszokható h kicsit tartom a lábam, de összességében kényelmesen benyomható minden, bár az én lábérőm még keményebb pedálokat is lehet benyomna kényelmesen, apropó erő, dirt 3ban erősen volt a ffb na most én simán eltekerem így is bár ez nem olyan bika mint az f1-é de az érdekelne h mennyire kell ezzel finoman bánni, árt neki ha adok neki erőt? nehogy baja legyen mert túl erősen akarom ellenkormányozni :/ csak mert most adtam neki erőt h ne zsibbadjon el a délutánihoz hasonlóan a karom, mert így ha nem hagyom ficánkálni így nem fárasztó

(#7045) lipido

lipido
(fanatikus tag)

Momo kormány egészen kanfasztikus :) :C

(#7046) fatallerror válasza lipido (#7045) üzenetére

fatallerror
(őstag)

mivel játszol?

(#7047) lipido válasza fatallerror (#7046) üzenetére

lipido
(fanatikus tag)

Egyenlőre dirt3 és shift! Tanulok még csak, szóval, egy kis idő, és reszkessetek :)

(#7048) fagy53 válasza schawo (#7043) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Növelje! A Codemasters játékoknál pl az F1 2011 mint legfrissebb, az egyenesfutás javulása a linearitási érték növelésének a függvénye. A saturációs érték meg a kormányzás érzékenységét jelenti.

mczuzlak : nem elég a profilert beállítani, a játékban is be kell. Az NFS HotPursuit mint játék hulladék, csoda hogy felismeri a kormányt ill. a pedálokat és nem felejti el! ;] Nekünk kell elfelejteni őt... :D
Aki azt írta, F1 pilóta lévén, hogy az F1 2011-nek köze nincs a szimulátorsághoz, akkor ehhez mit írna? :D

(#7049) KaraDani válasza fagy53 (#7048) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Nem hulladék az. Csak az igazi régi arcade gamek hangulatát akarja idézni, és szerintem azt jól csinálja. Pár órát én is elszórakoztam vele (szigorúan billel, úgy retro :DDD) , pedig általában én is csak simezek.

(#7050) fatallerror válasza lipido (#7047) üzenetére

fatallerror
(őstag)

most én is dirtöztem :D tökjó, már első helyeim is vannak igaz visszavettem legkönnyebbre az ai-t de akkor is már haladok, de tényleg gamepadnál is így volt h első cél az volt h végigtudjak menni a pályán, utána foglalkoztam csak az ellennel xD

de már alakul, else rakom most a kormány elvan ez itt előttem mert nem olyan ez mint az ölembe csapni a gamepadot :/

kár h a kormány alján vannak a csatlakozók mert így vagy leszedem a kormányt h kihúzzam v arrébb araszolok az egésszel, majd kitapasztalom h hogy a leggyorsabb elrakni... ti hogy csináljátok? kihúzzátok v megy az egész és csak az usb-ből húzzátok ki? áramtalanítjátok?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.