Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kzoltann

    aktív tag

    válasz BPFeri #2197 üzenetére

    Driving force pro:
    Kb 8 honapja vettem itt a forumon, Saitek R440-rol valtottam.
    1. Force Feedback: kb egyforma erossegu az R440-nel (nem tudom ismered-e), szerintem nagyon eros, én nem is nagyon szeretem max 25%-on hasznalom.
    2. Pontossag:
    - kormány: szerintem nagyon pontos, sokkal jobb az R440-nel, fél ora gyakorlas utan kb. +1.5 masodperc volt szamomra, a 180-900fokos allithatosag is nagyon jo. Én jatektol fuggoen allitgatom. RBR-ben 230fokos korbefordulassal hasznalom, Raceben 245, LFS-ben utcai szeru autoknal 450-600 között, Saubernel 240.
    - pedál: az R440 pedálja igen érdekes a többihez képest szoval számomra picit szokatlan volt az átállás, de teljes kényelmes ez is. A pedalok nem olyan kemények mint a G25-nel, de szerintem nagyon jo finoman lehet adagolni a gázt és a féket is. A fék keményebb, mint a gáz, de ez szerintem a minosegibb kormányoknál már megszokhato és elvarhato. A pedal aljan egy kis gombbal kihajthato egy ilyen fogas recés rész mely segiti a pedal helyénmaradasat a szönyegen is.
    3. Gombok: mivel PS2-hoz terveztek ezert az összes ps gamepad-en megtalalhato gombot rapakoltak ami kb 14-16 gomb lehet + a 8 allasu pov kapcsolo,szoval nem nagyon kell majd a billentyuzet utan kapkodni vezetes kozben . A bajuszkapcsolo egy atlagos kormanyhoz képest kisebb, az R440-hez képes is sokkal kisebb, de szerintem fél ora utan szokhato, én mar észre sem veszem mivel kézre áll, a kézi sebválto is jo bar csak LFS-hez hasznalom nehany autonal, amugy a kezifek szerepet tolti be.
    4. Egyéb: az R440-hez viszonyitva kényelmesebb, szerintem jobb az anyaghasználat.

    Pozitivumok:
    - 900 fokban elforgathato
    - pontos
    - eros force feedback
    - sok gomb
    - kényelmes
    - momo-hoz képest idoallobb pedalok
    Negativumok:
    - anyum majd leugrik a székrol mikor bekapcsolja a széket és ujrakalibralja magat
    - kicsit hangos a kivulallok szamara ha eros a ffb
    - kicsi bajuszkapcsolok (szokhato)
    - nem G25

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák