Egérként és gamepadként is funkcionál a Chameleon X-1

Az itthon kevésbé ismert Shogun Bros. érdekes beviteli eszközt mutatott be a napokban. Az egyetlen AA méretű elemmel vagy akkumulátorral üzemelő Chameleon X-1-nek ugyanis több arca, pontosabban két oldala van: normál esetben hét gombbal és egy görgővel felszerelt vezeték nélküli egérként, megfordítva pedig force feedbackes gamepadként használható, szintén vezeték nélküli üzemmódban.

Ez utóbbi esetben 14 gomb és két analóg kar áll rendelkezésre a vezérléshez, míg egérként a Norway Nordic Chip System vezérlőre épített, 400-1600 dpi között állítható érzékelő felelős a letapogatásért – mely megfelel a játékosok által támasztott magas követelményeknek. A számítógéppel való kommunikációt az eszköz mellé csomagolt kisméretű, 2,4 GHz-en üzemelő USB-s Micro Receiver valósítja meg.

A csúszásgátló anyaggal bevont univerzális, elem/akkumulátor nélkül 115 grammos Chameleon X-1 további extrája, hogy nem csak egérként és gamepadként funkcionál, hanem PC távirányítóként és prezentációs eszközként is használható.

Az eszköz négy színben (fehér, lila, szürke, piros) kerül a boltokba, ára pedig 60 dollár lesz. Megjelenése október első napjaiban várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés