Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) RI/OS

RI/OS
(őstag)

2: Sorry, igazad van, csak a tipusokat futottam át :)

[ Szerkesztve ]

(#2) rudi válasza RI/OS (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olvasás tudomány megyen é? Különös tekintettel az első oldal első bekezdésére ... :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#3) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó cikk! Én jelenleg a G9 boldog tulajdonosa vagyok. :)

Egy kis elírás: Logitech G9x - ujjas/karmos fogáshoz rövid és lapos egér is jó kehet

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#4) Dracula

Dracula
(senior tag)

Számunkra az egér a Csillagok háborújának híres gonoszát idézi, Darth nagyurat.

Szerintem ez Vader nagyúr inkább, mert a Darth minden Sith lovagnál ott található... ! :)

Üdv!

Dell E6410

(#5) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

M6800-ból létezik lézeres verzió is, M6880 a neve. Nekem M6880 van, teljesen megvagyok elégedve vele az árához képest. De álmaim közé tartozik valami profibb egér is :)

(#6) rudi válasza Dracula (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igaz-igaz.

(#7) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Először is:

:R Végre egy jó kis egeres teszt.

Másodszor:
3 féle fogást különböztetünk meg.
Első a palm grip, ez teljesen rendben van. Nagy, ívelt formájú egér tartozik hozzá.
Második a craw grip ami azt jelenti, hogy a tenyér csak az egér hátsó részéhez ér hozzá és az újak a gombok felett behajlítva vannak. A razernek van pár ehhez passzoló egere, kerek kimagasló hátsó résszel.
A harmadik a fingertip grip amikor csak az ujjak vége ér az egérhez és a tenyér messze elkerüli az egeret. Ehhez kis méretű egerek tartoznak.

Szóval én nem vonnám így egybe a két fogást. :)
szerk.: most így jobban átolvasva, csak a claw gripet és a fingertip gripet tévesztettétek össze. Szóval a másik véglet a fingertip grip.
Kötekedés OFF. :R

[ Szerkesztve ]

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#8) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

hmm nekem még megjelenéskor vett mx518 egerem van és ez 1600dpi -t tud csak max, érdekes, hogy a cikkben meg már 1800-t tud az egér, na de még csak az elejénél járok olvasom tovább :K

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#9) wobe

wobe
(újonc)
LOGOUT blog

G9x-em van, és imádom, zöld led színekkel ráadásul nem is irritáló.
Kár, hogy a G15-ben nem lehet narancsról megváltoztatni valami halványabb színre a világítást.

(#10) olanor válasza Vasinger! (#3) üzenetére

olanor
(tag)

Én is G9 tulaj vagyok és piszok jó egér. Mikor vettem nem volt épp olcsó , de most már egész jó áron hozzá lehet jutni.

A G9x lényegében csak annyival tud többet hogy feljebb tornászták a DPI -t ? Most így belegondolva a 3200 dpi tényleg kevés. ( vagy nem ;] )

♠♣ ASUS : Republic of Gamers ♣♠ | Steam : olanor , BFBC2 : olanor , BF3/Origin : olanor, BF2 : olasz02 , Xfire : olasz02

(#11) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszerűen G9 ver mindent. Fogásban még nem fogtam ennél kényelmesebb jobban kezelhető egeret. Anno MX500al inditottam (volt is utána 510-518am) nagyon imádtam, de aztán innen léptem fel G9re. Hihetetlen a különbség.

Ezekután lennék kiváncsi a cyborg R.A.T.-ra.

(#12) kte0

kte0
(kvázi-tag)

Jó kis egerek. :Y

Üdv:kte0

(#13) Blindmouse

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

Na meggyőztetek, hogy az ősrégi mx518-amat nem cserélem le semmire amíg az utolső csavar is egybentartja. Pedig a G500 nagyon szexin néz ki.

Átléptétek az ingerküszöböm.

(#14) Komcsi válasza edward2 (#11) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem a G9 túl széles és nem az FPS játékoknak kedvez. Én a G500-ra tettem a voksom. Bár Ízlések és pofonok.

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#15) Tomics

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mx518 forever ;] sose lesz jobb

(#16) Tomekk.

Tomekk.
(fanatikus tag)

Jöhetnének vezeték nélküliek is.

(#17) kovsol válasza Tomics (#15) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

van jobb ha a pénz nem számít, ár/érték győztes lett csak

de én is szeretem ezt az egeret persze :K

amúgy eddig nem is tűnt fel, de én is úgy játszok mint a videóban a cod -s srác, alig pár cm -t mozgatom csak az egeret akár RTS akár FPS -t játszok

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#18) DaveJr

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én a mai napig egy ilyet használok: [link]

Szegényke már kicsit kopott de a mai napig nagyon jól használható:)

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#19) Tomics válasza kovsol (#17) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én mikor még aktívan CS-zem jó nagy sensel játszottam. 30 centi széles egérpadot kihasználtam :D
ha hátba támadtak esélyem se volt megfordulni, de szemből verhetetlen voltam( ;] ), nagyon jól lehetett így célozni :K
ma már csak néha poénból megyek fel, a konzol magával ragadott :D

[ Szerkesztve ]

(#20) Don't Panic

Don't Panic
(fanatikus tag)

Köszi a Tesztet várom a következő részt :R :) jók a logitech cuccok de valahogy nekem a második rész márkái közelebb állnak a szívemhez ! ( voltam én logitech tulaj is , nem is 1 szer) amúgy ami még nagyon érdekelne kipróbálás szinten azok ezek az egerek [link]

üdv :)

(#21) rudi válasza dudika10 (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tévesztettük össze, csak az általad claw gripnek nevezett dolgot - sok más forráshoz hasonlóan - mi sem különítjük el. Ahogy írtam is, az egyik végpont, amikor a teljes tenyér és az ujja, felfekszenek az egéren, a másik pedig, amikor csak az ujjbegyek érintik. Eközött a két pont között van rengeteg fogási változat.

(#22) dudika10 válasza rudi (#21) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legyen igazad. Szerencsésebbnek tartom a fingertip grip elnevezést, de hát nem én írom a cikket. :R
Persze, az egyértelmű, hogy köztük még van sok fokozat.

Minden esetre ettől függetlenül remek cikk és várom a folytatást. :C

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#23) captainm

captainm
(lelkes újonc)

Én 2005 óta haszálok logitech egereket, kitartottam az mx 518 mellett, pedig próbáltam más egeret is (MX revolution használhatatlan volt az alacsony dpi és a minimális érzékelő késés miatt 1920*1200-as felbontás mellett, az A4tech gamer egerei pedig silány anyagból lettek összerakva, nagyon vékony a vezetékük, bár a célnak megfeleltek). Kb 2 hónapja váltottam G500-ra és szerintem megéri a plusz ráfordítást. Aki anno 2005 környékén vette az mx518-at, annak a sok kicsi, könnyen kopó és nehezen sikló talppal szemben jobb lesz a három, jobban csúszó talp a g500-ban és a kopási faktor is teljesen más, két mx518-as egeret nyűttem el az évek során, mindkettőt azért nyugdíjaztam, mert olyan szinten koptak el, hogy már rossz volt rájuk nézni. Tehát amiért a G500-at érdemes választani az mx518 helyett:
- nem fog kopni, mert más anyagot használtak, de a festés miatt ha kopik is nem fog látszani!
- nem szedi össze a felső rész az elhalt bőrt, a szöszöket
- cipőfűző vezeték, ami nehezebben akad össze a sima vezetékekkel
- sokkal jobb görgő, ami ki/be kapcsolható szabad futásra és nem szabad futásra (hosszú dokumentumnál hatalmas előny)
- jobb gomb elrendezés és plusz egy funkció gomb a bal oldalon
- felbontás kijelző a bal szélen, amivel tisztában lehetünk épp mire van beállítva az egér
- beállítás tárolás saját memóriában, ha több gépünk ven nem kell mindenhol állítgatni
- 5700 DPI felbontás 1800DPI-vel szemben, ami jármű vezetésnél lehet nagy előny: egy példa: Bad Company 2-ben a tankok lövegtornyát sokkal gyorsabban lehet 5700dpi-n forgatni, ami nagy előny a harctéren, nem kell emelgetni az egeret+ időt lehet nyerni!
- nincs középen műanyag sziget, ami stílusra is jó, de az újaknak is több teret ad!
nem világít semmi, ha felemeled az egeret, mivel lézeres, nem optikai!, ez is fontos különbség
- és végül: sokkal jobb anyagokat használtak, jobban meg lehet fogni és kellemesebb a tenyérnek

Jó az mx518, 10000-es árban a legjobb, de plusz 6000-ért megéri a G500, maradéktalanul!
(amúgy 13000 környékén már kapni bizonyos helyeken, én 14000-ért vettem a sajátom :) )

(#24) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak az IME 3.0 csak az szeressük! :)) 7 éves múlt a kicsike. Van itt még valakinek?

Szép egerek! :R

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#25) atee

atee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó teszt. várom a következő részt és a végleges konklúziót.
Annó az MS 1.1a egér volt a best buy. Ma is van belőle itthon. Nem játékos egér ,de akkoriban nem nagyon volt itthon más. Szerintem ma is használható akár játékra is.

atee

(#26) Don't Panic válasza captainm (#23) üzenetére

Don't Panic
(fanatikus tag)

köszönjük EMESE :D

(#27) kovsol válasza captainm (#23) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

" Bad Company 2-ben a tankok lövegtornyát sokkal gyorsabban lehet 5700dpi-n forgatni," én csak BF2 vel tolom, de ott komoly klán szinten toltam na mind1 nem ide tartozik, de a beállítások közt külön lehet állítani a tankok, a repülők/helikopterek és a gyalogsági érzékenységet és a tanknál magasabbra rakod a senzit és láss csodát elég lesz az 1800dpi is oda

amúgy meg nincs középen műanyag sziget ? meg a kinézet szempont? rárakom a nagy tenyerem és nem is nézek rá soha többet az egére játék közben... ezek szempontok igen :DDD

jah és az elhalt bőr dolog? én pl napjában többször mosok kezet és az egeret se 5 évente tisztítom így nem is értem miről beszélsz

[ Szerkesztve ]

(#28) Don't Panic válasza kovsol (#27) üzenetére

Don't Panic
(fanatikus tag)

OTTAPONT! Kovsol hozta ezt a szettet a kézmosásról is

(#29) captainm válasza kovsol (#27) üzenetére

captainm
(lelkes újonc)

Persze, a higiénia alap, de én 5 év tapasztalatát sűrítettem most össze egy hozzászólásba, az elhalt bőr ÉS a szösz belekerülhet a résekbe és ott is marad, ha nem szeded ki rendszeresen :).

(#30) momo2828

momo2828
(tag)
LOGOUT blog

Nekem Gigabyte M8000X egerem van, és amit a cikkben olvastam vele kapcsolatban, elakadások egy pillanatra stb.., nekem akkor jött elő amikor új egérpadot raktam alá. De végül kiderült, hogy csak be kellett állítani/méretni vele az egér és pad közti távolságot, és utána már jól működött. Viszont nem tudom, hogy a sima változat szoftverében van-e ilyen opció..

(#31) Mr.Csizmás válasza sp@rtan (#5) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is M6880 van, és jóóóó :)

PH: köszönjük a tesztet!

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#32) JanR

JanR
(őstag)

En a 4 eves MX518-amat csereltem le egy G500-ra meg decemberben! Nem bantam meg. De azert az MX518 is jo eger meg manapsag! Ugyan ugy mukodik, mint mikor uj koraban megvettem. Sot, nalam meg a Logitech felirat is (ami az eger hatan van) is rajta van, meg az eredeti kromfestessel egyutt :D

www.oaziscomputer.hu

(#33) rudi válasza Don't Panic (#28) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csudába, én is bele akartam írni a cikkbe, hogy az alul/felül takarítás fontos része az eredményes gémelésnek. Meg az alaposan kialvás! :) Anno a múlt évezred végén :DDD egy hétvégés UT (alap, ősi) LAN-on végig csináltam statokat, és marha jól látszott, hogyan csökken idővel a játékosok teljesítőképessége.

[ Szerkesztve ]

(#34) Narasim

Narasim
(kvázi-tag)

28000 forint a g9x?? most vettem 2 darabot, 20.000 ft ért darabját!
vettem alá razer exactmat egérpadot és rájöttem, hogy nem is tudom, hogy tudtam eddig ezek nélkül élni?!!! a jól beizgatott p!na sem csúszik ilyen könnyedén!
az mx518-am meg bekerül a fiókba... :O hiányozni fog. még a kistappancsos fajta. kaptam hozzá egy rosszat is, ha cserélni akarnék benne valamit, de sose volt rá szükség. azóta is hiba nélkül működik.

(#35) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

nekem még van valahol egy törött MX500-am az se volt egy utolsó darab ;] de ez a Revolution pont megteszi ! kár hogy Razer, Habu és társai nem szerepeltek a tesztben

Narasim nekem MX revolution egerem van Asus ROG egérpaddal az is tökéletesen csúszik, egyszer nem hibázott vagy mászott el a kurzor pedig szoktam játékokkal is függni :K

[ Szerkesztve ]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#36) kics1 válasza SymbianOS (#24) üzenetére

kics1
(fanatikus tag)

Csak IME3.0 :R az első nekem 6 év után halt meg kontakt hibával, aztán szerencsére találtam a pixelben szoval már 8. éve ezt használom. (kisebb razer diamond/deathadder logi mx518 4-5 nap kitérőkkel... de nem nagyon volt jobb semmi)

[ Szerkesztve ]

(#37) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dejó, évek óta különösen ajánlott egeret használok :)
Kicsit zavar benne, hogy a bal és a jobb klikk hangja nem egyforma.

(#38) duffbeer

duffbeer
(őstag)

Hihetetlen milyen árak vannak. Én anno a G9-emet 16kért vettem...

(#39) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Nagyon jó, részletes teszt és egyet tudok érteni a konklúzióval.

Évekig MX518-at használtam, aztán egy kis G9x-es kitérő után most egy G500-at nyúzok :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#40) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Egyet értek az mx 518-as értékelésével :R

(#41) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

MX518 :R az enyém már ütött kopott, de még mindig kutya baja. Amíg bírja nem cserélem le az tuti.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#42) Vasinger! válasza Tomekk. (#16) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azokat már nem Gamereknek hívják. :D Mert gamer vez. nélküli nincs, a késés miatt. Jó-jó, ott a G7, de azzal mit csinálsz ha a legnagyobb harcban lemerül, vagy gyenge jel miatt késik, akad? :B

Komcsi: Mit befolyásol az egér szélessége egy játékban, ha kényelmes? :F

(#43) Djuree válasza Cyberpunk (#41) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

a cikkben szereplő is elég ütött kopott. tiszta horpadás az egész :C mit csináltak szegény egérrel :((

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#44) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

az a baj hogy ezek az egerek tök feleslegesek ennyi pénzért. nekem egy a4tech x7 van, kemény 4k volt és veri bármelyik másik egeret. 5 éve hibátlanul megy.,..

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#45) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

M6800-as egerem van, tökéletes mindenhez COD-tól WoW-ig meg nethez is és az ára is nagyon kellemes én 2500-ért vettem tavaly :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#46) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Észrevettétek már, hogy mindeninek csak a saját egere jó? Minden más sz@r. :D

(#47) Djuree válasza Vasinger! (#46) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ez így van :DDD

(#48) Rebirth II.

Rebirth II.
(tag)

Húú ez jól jött. Pont a napokban fogok venni Gigabyte GM-M6800-et és jó volt ezeket a dolgokat olvasni róla :) Amit ebből kihagytak (súlyozás stb) az a véleményem szerint mind mind vakítás..de hát a sok mónika show után ilyenben is kell

(#49) leviske válasza Vasinger! (#46) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabály! (Utálom a jelenlegi egerem, csak nem tudom mire váltsak.) :DDD

(#50) Djuree: Nem akarok már vezetékest, de köszi. :R

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#50) Djuree válasza leviske (#49) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

a4tech x7 :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.