Szerintem tetszetős, de erősen emlékeztet valamire
Ez persze nem baj, csak mostanában rossz ómen.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Egyéb hardverek » [Re:] Különleges kiadású egerét, a Touch Mouse Artist Editiont mutatta be a MicrosoftHozzászólások
Van rajta egy jókora adag kriksz-kraksz és máris Artist Edition? 
Hajrá...
engem ovodas szintu labirintusra emlekeztet 
(#1) DeFranco a picipuha meg az almanak is tul nagy falat lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok
Nem hiszem, nekimennek azok mindenkinek, mint Böbe mama, ha ülőhelyet lát a buszon.
A mintával kapcsolatban: ennyin simán múlhat, hogy egy művész vénával rendelkező valaki ezt választja-e. Más ízlésvilág... (szvsz)

vlevi
(őstag)
Nemrég a MM-ban sikerült megnyomorgatni ennek a normál, fekete változatát. Hááát, elsőre elég rémisztő 
A legdurvább az, hogy a teljes eleje egyetlen műanyag darab, ha lenyomod a bal gombot, akkor tulajdonképpen mozdul a jobb oldala is, és fordítva.
Azonkívül szerintem nincs az az ember, aki kihasználná ezeket az érintőgombos lehetőségeit. Mármint, hogy 2-3-4 ujjal nyomkodva húzgálva különféle varázslatokat lehet vele csinálni.

aDamker
(fanatikus tag)
A videot nem vettek felvallrol ugytunik 
Hát, azért nekem sok tippem lenne... páros ujj oldalra húz = alt-tab és társai...

vlevi
(őstag)
Igen, ilyesmik. De komolyan, ki tudná használni?
Szerintem sokkal hamarabb kivágnád a szemétbe, mert ha véletlenül úgy nyúlsz hozzá, ahogy nem szabadna, akkor szerteszét ugrik minden. ASUS notebook-ok tapipadján is vannak ilyen multitouch szirszarok, de csak bohóckodni való, a gyakorlatban használhatatlannak találtam.

vanhalen
(senior tag)
Tökre tetszik a reklámja 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
Megnéztem a video-t és csináltam a prezentációval párhuzamosan a mozdulatokat. Szerintem nagyon jó, teljesen logikus és kényelmes. Kell egy ilyen.
Ezt sajna tényleg ki kell próbálni, mielőtt megvenné az ember. Amúgy nekem nagyon tetszik így látatlanban, csak nem tudom, hogy a katintást hogyan érzékeli a kütyü. Akkor lenne, jó ha nem csak érintésérzékeny lenne, hanem érzékelné a vibrációt a tetején, ahogy "dobol rajta" az ember az ujjával, és azt venné kattintásnak. (lehet hogy így is működik?)
Erről tényleg szívesen olvasnék egy PH-s tesztet, persze legalább 2 hetes tapasztalattal.
a hp probokkomon is van ilyen egy két három ujjas gesztusvezérlés, és szerintem király. persze az elején szokni kell, de aztán meg nem lehet meglenni nélküle.
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Úgy néz ki, mintha egy marék haj tapadt volna egy szappanra.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

vlevi
(őstag)
A kattintás az maradt. Van benne mikrokapcsoló, a gombok ugyanúgy mozognak, mint egy hagyományos egérnél. Annyi az "érdekes" benne, hogy az egész felülete egyetlen vastag, merev darab, ezért amikor kattintasz a bal gombbal, akkor érzed, hogy mozdul lefelé a közepe és a jobb oldala is. Szóval nem hajlik, mint más egereknél.
Tigerclaw: Persze, logikus, csak nagyon meg kell szokni, hogy csak akkor nyúlj az egérhez, és csak úgy, ahogy pontosan akarod, mert minden érintésre csinál valamit.
[ Szerkesztve ]