Testszik! Mondjuk vezeték nélkül jobban tetszene.... mikor "önálló" életre kel na úgy nagyon bejön. Vezetékkel sem rosszabb gondolom, csak nekem úgy jobban tetszik.
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Testszik! Mondjuk vezeték nélkül jobban tetszene.... mikor "önálló" életre kel na úgy nagyon bejön. Vezetékkel sem rosszabb gondolom, csak nekem úgy jobban tetszik.
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D
Na, erre (én is) kíváncsi leszek.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
érdekel 
|| bífdzsíz. || Vodafone 858 blog. http://tinyurl.com/646f7eb ||

Azt honnan tudja a zegér, hogy mit vitt be már és mit még nem. Ha kétszer húzom el fölötte pl. 
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Az egér sehonnan. Szerintem a gépen lévő szoftver pakolja össze.

Azért egy A4 lapon van mit huzigálni, míg bemegy gondolom. 

Hát, az majd 6kor kiderül. 

Na hát akkor én is kivi vagyok ennek az egérnek mi is fogja majd az ugynevezett kordinatakat megadni hogy hol nem huzta, mert a program eleg erdekes
ahogy a videoban latni 
Na mejd kiderul.
Hajrá PH tv!

Na ez egy értelmes fícsör nem az egér súlyozása!

Ez pont egy "egyszer talán kipróbálnám, de soha többet semmi értelme" tipusú feature. Most őszintén, ki az aki nekiáll kb 4 centi széles csíkokban beszkennelni egy A/4-es lapot? 
Voltak régen azok a görgős szkennerek, pontosan ugyanezért (és a pontatlanságuk miatt) tüntek el.
www.xbox360szerviz.hu
Hát ha értelmesen összehozták LG-ék, akkor még jó is lehet.
Értelmesen alatt azt értem, hogy nagyon jó szoftveres háttérrel, lehetővé téve, hogy relatíve gyorsan húzogatva is lehessen szkennelni, hiba nélkül, pontosan és szépen ismerje fel a szövegeket, színeket, táblázatokat, stb.
És persze mindenezek mellett is csak akkor van értelme, ha olcsóbb nem drágább, mint egy hasonlóan jó képességű szkenner és egér külön-külön ![;]](/dl/s/v1.gif)
Van egyébként bőven célközönsége, már csak a hordozhatósága miatt is.
Szvsz bika szoftver és értelmes ár a siker kulcsa, ezek mellett azt mondanám le a kalappal 
░▒▓GM▓▒░ - You don't get what you deserve. You get what you get.

Na, ez is nagy adás lesz!
„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

bakker, lemaradtam. vissza lehet valahogy nézni?
www.xbox360szerviz.hu

Na ebböl se lesz wifis nincs hely az elemnek. 
Persze, nemrég lett vége így nemsokára megjelenik az élő adás helyén a videófelvétel, én is arra várok, csak az utolsó 5 percet kaptam el 
[ Szerkesztve ]

kicsit később fenn lesz itt is, meg a myshowroom-on is
„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

Kint az adás!
pheke
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

Ráadásul ez is nehezíti. (rejtett fícsör) ![;]](/dl/s/v1.gif)

már nézem 
www.xbox360szerviz.hu
Köszönjük, már meg néztem az elejét is 
Én tévedek, vagy szépen kihagytad a telepítésről elmondani akart dolgokat, amire fel is hívtad a figyelmet az elején

[ Szerkesztve ]

Szívesen.
Nem hagytam ki. Az lepett meg telepítéskor, hogy kevés a gép videókártyája egy szkennernek. Ezt el is mondtam, ezért lett megemlítve az izmos hardverigény.
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

Remélem Dual Core-on is boldogul (t3400@2.2/nvidia 9600m gt/2gb ram). Nincs kedvem lecserélni a laptopom
[ Szerkesztve ]
háhogycsinájjuk?
jóteszt, jó egér 
|| bífdzsíz. || Vodafone 858 blog. http://tinyurl.com/646f7eb ||
Akkor oks, a hardverigény ilyen vonatkozásának megemlítése már elkerülhette a figyelmem. 
Talán mert az államat keresgettem a teszt közben és a "Maszthev" listámra irkálgattam valamit...

Egy kérdés, ami még felötlött bennem: ugye a driver/progi van olyan intelligens (mert egyébként minden más tekintetben az), hogy pl. játék, vagy egyéb teljes képernyős módon futó alkalmazás esetén kikapcsolja szépen a SCAN gombot 
Nem lenne jó, ha épp egy sniper lövöldözne rám, miközben egy mellényomás miatt nem gránátot dobnék, hanem egy nagy gépigényű programot elindítva beszkennelném a Playboyos egéralátétem...

Up, hogy ne felejtsem el megnézni ha gépnél leszek 
[ Szerkesztve ]
Aztaq..., ez elég jó kis kütyü, és azt a ~23eFt-os árat kb. meg is éri!
No meg hát pheke "hasmasszázsa" - duplán megérte megnézni a műsort! 

Ja. Pheke mindent szkennelt amit elért a keze.

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje 

Ez jó kis találmánynak tűnik. Emlékszem mikor az Istenek Fegyverzete 2-ben Jackie előkapott egy kis kézi szkennert a táskájából és mikor használta leesett az állam. Ez most megvalósult egy egér méretben ez állat! 
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db
ma nem lesz adás?
http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

Kérdésben a válasz. 
jah, de látom holnap be lesz pótolva. 
http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

ma néztem meg... kimaradt a :
SPECIÁLIS BEÁLLÍTÁSOK!!
-Egyébként merre haladunk??