Tetszik egy a touchpad-es cucc....
Várjuk az adást!
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Tetszik egy a touchpad-es cucc....
Várjuk az adást!
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D
Milyen gép van a képen?
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Na jó iszom egy kvt.... gép helyett egret olvastam.... 
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
(#4) ravensky13

Várom az egeres tesztet, szegény MX518-am(és ez még az 1600dpi-s verzió, amelyen a logitech logó pöttyet lekopott) bár kifogástalanul dolgozik, elég viharvert már a külseje, kíváncsi vagyok mit alkottak ezzel a G400-al (bár olyan sok újdonságra nem számítok), lehet hogy be kéne újítani
Várjuk az adást, már mindjárt 6óra 
Ha csinálod, és nem élvezed, az már munka...

Ha tippelnem kéne, akkor valami HP gép lehet.

HP Pavilion dm4
Ilyet akartam, hordozható méretű (14") és aluminium többek között, aztán egy Pavilion DV6 lett. Ugyan így néz ki, csak 15,6". Országon belül nem igen lehetett kapni megfelelő konfigurációval dm4-est.
[ Szerkesztve ]

Nekem is MX518 van, és ez is viharvert
de tökéletesen működik mai napig is. Ez amíg bírja nem cserélem.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
(#8) Blindmouse
Mi lenne ha egyszer, egy adásban, nem amatőr módjára a kamerákkal szenvednél és értelmetlen dolgokat olvasnál fel a fórumról? Nézhetetlen az adás.
Átléptétek az ingerküszöböm.

Azért örülök, hogy magunk, halandók közt üdvözölhetünk! 
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn
Ez tetszett.
Így átrajzolva az éjszakát nagyon ütött...
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Erre szokták azt mondani, hogy pl ha nem nézed, akkor nem fog idegesíteni. Én pl így vagyok az össze valóságosnak nevezett, és beszélgetős show-műsorokkal. Nem nézem, picit sem foglalkoztat, mi történt benne ...