Hirdetés

Scythe: hamarosan érkezik a Big Shuriken

A Scythe a múlt év elején jelentette be Shuriken névre keresztelt processzorhűtőjét, mely a HTPC házak tulajdonosainak volt megfelelő választás. A vállalatnál azonban nem pihentek, és az idei CeBIT alkalmával már feltűnt a Shuriken utódja Big Shuriken névvel. A megújuló termék nagyobb lesz elődjénél, ám a tervezők továbbra is ügyeltek a magasságra, hogy a hűtő beszerelhető legyen a szűkös HTPC házakba.


Fotó: techPowerUp!

A Big Shuriken alumínium talpazatából a négy hővezető cső nyolc ága továbbítja a forróságot az alumínium lamellákkal felszerelt bordába, amelyet egy 12 cm-es vékony kivitelezésű ventilátor hűt megfelelő hőmérsékletre. A légkavaró fordulatszáma a 650 és 1600-as értékek között változhat. A gyártó állítása szerint a maximális fordulat melletti zajszint 29 dBA.


Fotó: techPowerUp!

A 125 x 135 x 58 mm-es méretekkel rendelkező Big Shuriken 405 grammot nyom, és felszerelhető az Intel LGA775 és LGA1366, valamint az AMD Socket 939, AM2, AM2+ és AM3 típusú foglalataira. A vállalat szerint a hűtő minden ma kapható processzorral megbirkózik, ám a 100 W-nál többet fogyasztó modellek esetében érdemes a maximális fordulatszámon járatni a termék ventilátorát.


Fotó: techPowerUp!

A Scythe Big Shuriken várhatóan a Computex után jelenik meg az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára azonban nem ismert.


Fotó: techPowerUp!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés