Érdekes , az előző nem 64 mm magas volt? Ez elég jó vétel lehet HTPC-kbe , ha az ára jó lesz 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Érdekes , az előző nem 64 mm magas volt? Ez elég jó vétel lehet HTPC-kbe , ha az ára jó lesz 
Bizony
Hiánypótló a cucc!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Dúrván mutat azokon a kis deszkákon.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Lehet HTPCbe való, de ez annál többre érdemes.. 
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..
(#5) Eugene Roe
Jól néz ki, vajon elfér a mai heat-pipe-os alaplaphűtések mellett?
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
az a venti ott rajta igencsak éerdekes. Végre egy lapos változat az elterjedt 12-as kategóriában.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
(#8) kételkedem
A memória hűtőbordákra is oda kell figyelni.
Ez nem biztos, hogy elfér alatta.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Nagyon jó. Profi cuccnak néz ki. van elég hőcső, jó venti, lapos...

PH semleges
Elég komoly cuccnak néz ki. Gondolom az ára se lesz olyan alacsony.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Csak nem kételkedsz?
Szvsz ez nem fér el, de van egy megoldás...
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#12) rootkiller válasza kételkedem (#8) üzenetére
Nyílván htpc-be nem szükségeltetik olyan ram, amire ekkora hűtést kéne rakni.
Csak nekem tűnik úgy mintha a heatpipe csöve hozzá se érne az alu bordához?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Jó cucc, sztem sem kell HTPC-be hűtőbordás ramot rakni ( olyat ami nagyobb az átlag ramoknál )
Scythe = Hűs Minőség ( nálam ) 
"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...
ha jobban megnézed , akkor a heatpipe fele ér bele a bordákba, ha rákeresel az elsőre , akkor látatod 
kételkedem: ha te Transformers közben tuningolod a ramot, hát egészségedre ![;]](/dl/s/v1.gif)
A Scythenak már régóta van vékony ventije, 100 és 120mm-es méretben (a 100-as a régi Shurikenre kellett).
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Én a terminator közbe szoktam

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

A 12 centist csak akkor hiszem el, ha megmutatod. Szerintem ekkorában nem volt nekik, csak 10-esből a Kaze Jyu Slim.
[ Szerkesztve ]
Tényleg csak a 100-asból volt nekik vékony. Rosszul emlékeztem... 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
ez nagyon jól néz ki!
www.keytar.hu - improve yourself
Juhéé. Lehet tuningolni az Atom-ot meg az Ion-t 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Jól néz ki 
♠♣ ASUS : Republic of Gamers ♣♠ | Steam : olanor , BFBC2 : olanor , BF3/Origin : olanor, BF2 : olasz02 , Xfire : olasz02
Minek ilyen lapba Alu hűtőbordás ram? 
Amúgy szép nagy hűtő lett, nekem szimpatikus
True Success is Blonde

Waaahhh !!!
Minő tutkó szerkentyű !
Egyben viszont biztos vagyok, nem abba az árkategóriába fog pottyanni, amit nekem találtak ki. Mert mondjuk egy 5-öst még kicsapnék rá, de gyanítom az elé még ki lesz írva egy egyes is az árcédulán... 
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

Hát ez az egyik legizmabb Zotac (Geforce 9300 ITX nVidia 9300 LGA775 Mini-ITX) alaplap, ennek lehet adni terhelést, izomabb VGA CPU val, aztan ha van pörgés akkor mérne lehetne hütőbordás ramot. Meg amúgyis ha vmi gyök letöltőgépről lenne szó, akkoris egy hűsített hütőbordás ram talán időtállóbb mint egy forrongós. Hűtőbordát a világ összes ramjára !! 
Amúgy végre egy jókis ritkaforma cpuhűtő, és nem a 243dik szendvicskocka
"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff
Biztos nálam van a bibi, de a borda szerintem teljesen felesleges, csak melegíti a ramot.
Ha meg tuning, akkor nem hiszem, hogy htpc, és akkor már nem ezzel a hűtővel.
Persze ez csak a saját elképzelésem
True Success is Blonde
shuriken, mint dobócsillag... mondjuk az is lapos...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

"borda szerintem teljesen felesleges, csak melegíti a ramot."
ezt kifejtenéd, nagyon érdekelne
A vér nem válik VAZZE!™

egy htpc-be ilyen minek?
most játék gépről beszélünk vagy htpc-ről?

Minek? Ez a cuccot legalacsonyabb fordulat számon nem is hallani! Közben meg hüti az egész lapot. Hát ezért.
a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)
Tetszik ez a hűtő.Eddig is Shurikent akartam venni,de ez jobb egy q8200-ra 
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

Na na megvan mi kell nekem 

Igen az, és jó lenne még egy pár darab, hogy válogatni is tudjunk belőle...
ő a tuningramról beszélt , nem a hűtőről 

Szép és jó, de ha úgy vesszük, hogy HTPC-be való, akkor az a 29 dB kicsit sok... bár 1600 RPM mellett egyáltalán nem rossz
. Kíváncsi lennék, minimális fordulatszámnál (na nem 0-nál
) milyen hangos.
Te is fiam, Bluetooth?

Leginkább azért, mert alapvetően csak akadályozza a modul körüli légáramlást. Ezek a felfelé nyúló sünök már talán érnek valamit. De csak akkor ha kapnak megfelelő légáramlást. Azt, amit alapvetően csak akadályoznak. Teljesen jó... Olyan mint ha rá se raknák őket.
NagyVillany: Szabvány feszen üzemelő DDR RAM-ok nem igényelnek semmiféle hűtést (az FB-DIMM-eken is alapvetően a buffer miatt kell). Arról nem a szerencsétlen RAM-ok tehetnek, hogy a gyártók nem képesek (és hajlandóak) betartani a szabványokat, és mindent szerte-széjjel kell feszelni.
Si vis pacem, para bellum.
*a gyártók feszeléssel próbálják az ócska ramokat topp formába hozni /elég egy faszság/
am a hűtő nem rossz kérdés miylen hangja van a sűrű lamellázás miatt 

Ez a hűtő engem a Coolink GFX Chillára emlékeztet (való igaz, az VGA hűtés, de azon is ilyen vékony venti és vékony, sűrű borda van), az pedig gyakorlatilag hangtalan, még max. fordulaton is.
1. HTPC-be Atom? Minek? 1080p már meghaladja a képességeit.
2. Milyen Iont? Nem kapható s nem is nagyon kapkodnak utána a gyártók.
Különben szimpatikus hűtő, legalább az alaplap CPU körüli részét is hűti.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Egyébként maga a hűtő nagyon ígéretes és biztos hogy ilyet fogok venni ( zotac 9300 itx, q8200 és sliverstone sugo sg05 ház)
1. Sztem elegendő egy atom , csak az 2 magos legyen [link]
2. Kapható csak elég költséges ( illetve sajna ez az egymagos verzió) [link]
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

Csak akkor elgé ha van ami hw szinten besegítsen a dekódolásba. Az Atom önmagában semmiféle formában nem képes mindezt szaggatásmentesen elvégezni.
Egyébként maga a cooler korrekt kivitelezés, csak "kicsit" drága lesz...
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.

Az ára biztos, hogy nem lesz olcsó.
De meg kell fizetni a japán minőséget meg a vámot. 
Szerintem a 29 db egy kicsit sok, bár htpc esetében nem vagyunk olyan közel a géphez, mint egy asztali vagy laptop esetében.
Tetszik, hogy lefelé fúj - legalább a PWM-ek és a RAM-ok is kapnak a hűsítő levegőből. 
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Nagyon jól néz ki, hátha még az ára is baráti lenne.. 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Nemcsak jól néz ki, de szépen közrefogja az alatta fekvő RAM-okat és az alaplap chipkészletét is. Ha még csendes is lesz és az ára is jól alakul, akkor nagyon felkapott hűtő lesz. Bár az ennél is profibb hűtés már csak az lenne, hogyha lehetne olyan hűtőt kapni, ami egy nagy bordából áll, ami fedi mind a chipkészletet, mind a CPU-t, és az X360/PS3-hoz hasonlóan hűti a rendszert, a hőt a gép hátuljára vezetve egy közös ventivel. Persze a legnagyobb gond, hogy minden alaplapnak más és más a kialakítása. Ha lenne egy szabvány, akkor a GPU-t is lehetne egy ilyen rendszerről hűteni. Persze ez csak az én agymenésem. 
Egyébként megkockáztatom: sztem még egy kisebb bordás RAM-szett is aláfér.
Viszont pont egy ITX-es ION-szerű platformra tenni a legnagyobb hülyeség, mivel azon már egy nagy borda is megállja a helyét, főként, mivel ott az alacsony fogyasztáson van a hangsúly.
[ Szerkesztve ]
nVidia - The Way It's Meant To Be Played
gyonyoru megoldas!
en is remelem, hogy jol eltalaljak az arat, s akkor lehet vinni, mint a cukrot. 
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Már csak az a kérdés, pontosan mikor lesz elérhető nálunk...
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Ha jó áron lesz biztos sokan fognak vásárolni belőle.
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

Nekem tetszik a helytakarékos megoldása miatt.jó vétel lesz.
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

nemrég vettem egy ilyen hütőt (ez még pont befért a TT lanboxba)de nem nagyon vagyok vele megelégedve.Amint kapni ilyet szerintem csere lesz 
Silent World...Just once pls....