Nem "sovány" ez a hűtő egy kicsit 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Tárt karokkal várja az új Intel foglalatot a ThermaltakeHozzászólások
volt-van hasonló Tt ventim a TMG1,elégedett voltam vele,nekem egy X2-4200 procit hütött végülis egész jól,kiváncsi vagyok a hasonló koncepció,h.fog müködni a LG 1156 prociknál.Ha jól látom ezt 1 picit azért lesoványitották.Majd meglátjuk.
A TMG 1 a mai napig megy az asszony gépében...kicsit megjött a hangja de elmegy 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Nekem is úgy tűnik, hogy soványka. Vagy a 95W TDP-hez ennyi is elég?
Csak LGA 1156? Gratulálok...

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
22dBA?
biztos elírták a 16-ot 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

szasanyi
(PH! nagyúr)
Hát igen... nagyon örülünk a Thermaltake hűtőjének, de közel sem annyira az újabb Intel CPU foglalatának. 
(#8) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)
Olyan fekvésü a leányka mint a tx2-tx3.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#9) Mr.Csizmás
Tt...
![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

X@b3e
(PH! addikt)
Hogyne örülne a hűtőgyártó az új kötelező hűtőcserének...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Ez kicsit vicces
Max gyári hűtő helyett jó , és lesz legalább 4 ezer........
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Dyno
(PH! kedvence)
NEm értem ezt a hűtőt.......nagyon sovány szegényke....

Daveedka
(tag)
elég gyengusznak tűnik, de majd tesztek alapján kiderül

madgie
(VIP)
Ja, csak a TX2/TX3-ban három heatpipe van, ebben meg csak kettő...
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Vitus
(őstag)
De azokon 6mm-esek nem 8 és minél kevesebb akadályt állítanak a levegő útjába annál halkabb lesz. Gondolom ez nem egy bajnok, hanem csak az elegendőt nyújtja csendesen.
Ja és a tx-ek iszonyat hangosak sajna nekem is az van. 
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

juliabrilke
(PH! kedvence)
Tényleg sovány. De biztosan lesz majd v2.0 verziója többért. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

madgie
(VIP)
Én kicseréltem a rajta lévő ventit egy 92-es Noctua-ra, azóta kussol 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Tényleg nem tűnik egy tuningbajnok hűtőnek, ez egyszer biztos.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Ilyenre se lesz szükségem.
Mr.Csizmás:Mi történt az egyéni avataroddal?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Nem egyéni, az alapkészletből a cicás. De ha majd lehet, egyéni kandúrosat szeretnék kérni 
amúgy: [link] #5546 és körítés
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Nem lesz ez kevés?
Főleg majd a gatyarohasztó nyári melegben... 

Silentfrog
(őstag)
hümm tényleg akkor kiváncsi vagyok mivel übereli magát,gondolom nem az árával,nem hiszem hogy 4.8k alá menne jo magyar forintba. /a tx 3 mostani ára/
Aki másnak vermet ás az sirásó!

gabi81
(kvázi-tag)
ha csak egy foglalatot támogat az szvsz elég sovány.
just believe in yourself
Akkor az LGA1366 már nemsokára kihal?
Vicc, hogy megint új foglalatot kellett kitalálni.

Rawulf
(senior tag)
Úgy van. Még két másik fajta foglalatot kérünk kedves Intel és nem fogunk csalódni benned. 
Vicc... ismerős megveszi tavaly az új gépét és már nem lehet kapni hozzá fél év elteltével új procit...
A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.
Akkor bocs.
Nem tudom mik vannak az alapkészletben. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
ez az intel szerintem felhasználógyilkos
az amd uj cpu-i belemennek a régi lapokba, ezek meg xarnak a fejünkre vegyed az uj konfigot évente 2x

Recon
(őstag)
Hát azért az LGA775 elég sokáig húzta... biztos látták, hogy jobb befektetés mindig új alaplapot/procit/procihűtőt vetetni a kedves vásárlóval.