Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Asszimetrikus a hűtőbordázat? Vagyis egyik irányba egy, a másikba 2 hőcső jutott?

Csak elölről vannak róla fotók, de a régebbi testvérből kiindulva - amit picit átdolgoztak - a válasz igen: [link]
az előd tesztje

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#2) bartucc válasza Ste (#1) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy néz ki...

Kiváncsi leszek erre is, mennyire hangos....

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#3) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Nekem nagyon tetszik! Ha a hűtési teljesítménye is kielégítő, akkor nagyon fogok utána vágyakozni :DD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#4) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagy és drága. Vannak kisebb hűtők, amik biztos, hogy legalább ugyanennyire jók és nem is ennyire drágák.

PH semleges

(#5) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez jobban néz ki mint a rézszínű, bár a vf1000 után nem igen fogok venni Zalman-tól egy jó darabig semmit

(#6) Ste válasza Gerisz (#5) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Negatív tapasztalat, vagy elégedett vagy a Cm-el?

True Success is Blonde

(#7) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is rossz, nekem tetszik!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#8) Coyot válasza Gerisz (#5) üzenetére

Coyot
(őstag)

Hát igen a vf1000 nem éppen volt egy ár/érték bajnok, 10k ért egy olyan hűtő amit egy AC S1 5k ért passzívan bealáz... :D

Jáájjj

(#9) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Teljesen jó hűtő, zölden világít, és Zalman. Instant get. :U

Milyennapvan?

(#10) uborkazn

uborkazn
(újonc)

Jó hűtő csak a PWM vezérlés nálam maxon pörgeti + 10% és úgy elviselhetetlen. :DDD
Így Silent módban 1000 rpm körül egész elfogadható és jól is hűt.

(#11) Gerisz válasza Ste (#6) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az van a GT-n nekem. Negatív tapasztalat. Nem is az ára miatt van problémám mert volt rá pénzem, de a teljesítménye siralmas. Vagy hangos vagy semmit nem hűt. Egyébként amim van CM azzal igen elégedettebb vagyok.

(#12) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem rossz, de ennyi pénzért (~70 EUR) már olyat veszek ami már bizonyított...

(#13) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Állat. Most érkezik a cnps9700 nevű kistestvére a gépembe, az is aranyosnak tűnik. Az egyetlen bajom vele, hogy I7-re miért nem megy fel:F Neszeneked upgrade lehetőség.

(#14) Ste válasza Gerisz (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Vf700-on kívül kevés tapasztalatom van a Zalman vga hűtők tekintetében, de a Cm Z600-al én is elégedett vagyok. Majdnem annyira mint annó a Thermalright Xp-120-al :)
Vga-n az Ac megoldásai nekem a szimpatikusak és használhatóak. Jelenleg egy S2 állja a frontot

True Success is Blonde

(#15) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

70euro, anyámborogass. nagy, drága és az elődmodell alapján jóval kisebb és kompaktabb és olcsóbb hűtők is meg fogják verni. a hasonló árú és méretű konkurenciáról inkább nem is beszélnék:)

a zalman vgahűtők meg... hát lehetnének erősebbek is:) igazából az ACk általában olcsóbbak és jobbak, a drágább kategóriában meg a 3x92esekkel és 120asokkal szerelt hőcsöves megoldásokkal szemben csak a rézség nem elég.

arról nem is beszélve, hogy a TR memsünik felülete min duplája a zalmanokénak...

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#16) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nagy a baj...

(#17) bartucc válasza Ste (#14) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is a VF-700 tetszett, azután semmilyen zalmi amit láttam-hallottam. Nagyon drága, hangos, és nem hűt úgy. Nem hiszem hogy meg kéne fontolni, mikor az AC hűtőm simán hazavágja a 9300-at biztosan, a 9500 se jobb semmivel sztem. :(

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#18) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

káár hogy nincs gyárilag S478ra lefogató :O
Bár ahoyg elnézem egy régebbi példány S478as szettjével ezt is fel lehetne rakni a kis Prescottomra :)) a kérdés, hogy vajon a 9500-nál mennyivel job? :U

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#19) syC

syC
(PH! addikt)

Höhö, érdekes lett :) Olyan rejtett nvidiás beütésü

• De hova temetik a túlélőket? •

(#20) ROBERTOH

ROBERTOH
(őstag)

A szöveget nem olvastam el, csak a legvégét: 70 euro. Akármit is tud: drága, nem éri meg.

ez a kedvenc aláírásom

(#21) zed1983

zed1983
(őstag)

Így már azért elfogadnám ezt a hűtőt nekem valamiért a réz(szín) nem tetszik...
Igaz ennyit nem adnék érte :N

[ Szerkesztve ]

(#22) Shrike7973

Shrike7973
(senior tag)

Tiszta nVidia theme feeling... :D

(#23) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elvből nem veszek régóta Zalman cuccot... :U

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#24) brd

brd
(PH! kedvence)

Három hónapot késtek ezzel a bejelentéssel, ez április elsejei viccnek "még elmegy" kategória. Ki a tök vesz ennyiért hűtőt, amikor negyedáron olyat kapni, ami ennek a 90-95%-át tudja (és akkor a vízhűtés még szóba sem került)? :F

One trend a day keeps the doctor away

(#25) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Keményen Zalman fan vagyok. De amim jelenleg van, az érzésem szerint csereérett ehhez a procihoz. Nagyon hajlok a cserére (CM V8)
De szívesen visszapártolok a Zalmanhoz, ha.....! Ha...!:U

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#26) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

a zalman még nem hallotta, hogy most a piros a trendi? :F :D Jó monnyuk prociba a zöld :D

[ Szerkesztve ]

(#27) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Sok Zalman cuccom volt már, de még egyikkel sem volt gondom! Sőt, csak konstruktívan tudok róluk nyilatkozni! Most egy 9500-as hűti a CPU-mat és teljesen meg vagyok elégedve vele!

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#28) Daveedka

Daveedka
(tag)

9500 van nekem is, de ezis bejön :DDD

(#29) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

70 euró :Y Mi van ezekkel? Nem jöttek még rá, hogy a név már nem elég az eladáshoz :U
Annyi pénzből veszek egy Z600-at és rá egy, vagy két ventit, ami körberöhögi,mind teljesítményben, mind zajszintben. És még marad is másra.

[ Szerkesztve ]

(#30) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ápropó...
megérné erre lecserélnem a 9700-amat?:U
nagyon afelé hajlok, hogy nem....(adatok a boxomban)

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#31) (Darkwood) válasza - = Zk = - (#30) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Szerintem nem éri meg lecserélni!

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#32) - = Zk = - válasza (Darkwood) (#31) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

indok?:U:R

(#33) (Darkwood) válasza - = Zk = - (#32) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nekem nem ér meg annyit, hogy load módban nyerjek 5-6 fokot, idle módban pedig 1-2 fokot! :U Bár lehet, hogy másnak az a 5-6 fok tényleg sokat jelent!

(#34) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Tiszta greenpeac :))

(#35) - = Zk = - válasza (Darkwood) (#33) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

értem.
hát nemtudom. én speciel hajlok a CM V8-ra, ha cseréről volna szó:U

(#36) (Darkwood) válasza - = Zk = - (#35) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Brutálisan néz ki és lehet, hogy jobb is, mint a 9900-as, de én nem is tudok más gyártó hűtőjét elképzelni a gépembe csak Zalman-t! Fan vagyok! ;]

(#37) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Ennyiért kenjék a hajukra, de !

Hozzáértő válaszára lennék kíváncsi.
A nikkelezés ezesetben milyen előnyt mutat fel ? (hővezetés/átadás mind a 4 ponton)

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#38) - = Zk = - válasza (Darkwood) (#36) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezzel énis igy vagyok. szentül :R
de válság idelyén kénytelen vagyok nézni, az ár/érték arányt is :W

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.