Ilyet veszünk majd az új VGA-ra! 
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks
Ilyet veszünk majd az új VGA-ra! 

Tetszetős a hűtés és sztem elegendő is lesz. Már csak az a kérdés, hogy a ramokat és a chip-et, hogyan fogja ez szellőztetni?
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Én ilyen VGA-t nem vennék újonnan, de egészségetekre!
Amúgy jó cucc, biztosan sok fog fogyni belőle. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Az rendben van, hogy a GPU-t lehűti, de szegény PCB meg elolvad? Abban azért bízok, hogy a Scythe kitesztelte; eddig csak jó cuccaik voltak, akár VGA, akár CPU hűtő van szó. Kíváncsi leszek majd a tesztekre...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Túl sűrű a bordázata. Accelero s1 meg ugyanígy néz ki kb 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

kialakitásra és megjelenésre tetszetős.... vajon 1 slotot foglal vagy kettőt... bár álom az 1 slot szerintem 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Az a háromszög nagyon ott van. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
De szép darab 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Igen és remélem jól is hűt majd
Csak az árát ki tudja... 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61
szép nagy darab
mondjuk a venti elhelyezést nem értem hogy miért a meleg levegőt fújja át a bordákon, de gondolom nem véletlenül van így kitalálva 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Nem rossz, bár ez a felfele fújós megoldás érdekes...
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
A mérnököknek az volt a célja, hogy jól hűtsön és ne legyen vastagabb a kártya, mint a referencia hűtéssel és még halk is legyen. Ahhoz, hogy ekkora helyen megtudják ezt oldani, ezért sűrű/szűk (széltébe vékony) lamellákat kell alkalmazni. Ha viszont a venti a kártyára fújná a levegőt, akkor elég szépen megmekkenne szegény cucc, mert ugye gyenge fordulat a halkság miatt + sűrű lamellázat, így nem lenne képes rendesen szellőztetni a pcb-t. Ha pedig gyors lenne a fordulat, akkor nem lenne halk. Így meg éppen a PCB-ről szívja le a levegőt és továbbítja a ház alja felé. Mondjuk SLI-t nagyon e szeressünk kialakítani 
[ Szerkesztve ]

Az hagyján, hogy sűrű a bordázat ( kicsi a mélysége, ezért könnyebb átszellőztetni), de arról már nem vagyok meggyőződve, hogy 1-2cm-re a nyáktól elég levegőhöz fog jutni a venti - ilyen távolságban egy normál 12cm-es légkavarónál eléggé le tudnak romlani az áramlási viszonyok a belépő oldalon és jelentősen csökken a légszállítás.
Bár ahogy nézem, a venti/borda kb. fele túlnyúlik a vga nyákján, így azért nem olyan rossz a helyzet - más kérdés, hogy milyen házba fog beférni?
A nyáklap és a többi alkatrész szellőzése továbbra sem nem tűnik megnyugtatónak - a tesztekből majd kiderül, mire képes (ha egyáltalán piacra dobják ebben a formában)...
Elvileg végig szívja a NYÁKon, így annak lesz szellőzése... ellenben az elejével egyetértek. Nagyon leromlik a venti hatásfoka, ha a szívó oldalon valami közel kerül hozzá, illetve ez komoly zajt is okoz tapasztalataim szerint. (Hacsak nem terveztek külön erre egy ventit, de ezt meg nem hinném.)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Az jó, hogy a felesleges forró levegő nem a kártyára van ráfújva, de a feszstabokat se nyalogatnám játék közben 
És ebből rakj SLI-t a másod kártya megkapja rendesen ami jár neki, lesz padlófűtés 
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.
Szerintem esélytelen, hogy a kártyát lehűtse rendesen. Ráadásul a szívás sok helyen kevesebb huzattal járhat mint a fújás
gfefe: tuti 2 slot. Elég régóta nincsenek olyan hűtők, amik 1 slottal beérnék. Lassan az ilyen vga-knál már a 3 slot lesz az alap
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
Takarítani elég jó lehet 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
a pcb szvsz nem fog lesülni. legalábbis a passzív kártyáknál se voltak eddig ilyen problémák. a hátlapról a prochűtő és a hátsó szellőztető remekül elviszi a hőt. légáramlás van, a probléma már csak az, hogy ha a pcb felől lefelé fúj, az a gyakorlatban eléggé rendesen megkeveri a ház szellőzését (lent nincs kilépő venti általában, ellenben a cpu mögött fent szokott lenni).
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

hat igen, szep szep, de ugye nem ezert veszunk hutest a vga-ra 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

pumpa
oszt kész
akárkivót'tevótá

Azt vedd figyelembe, hogy GTX 260-ból nem készült passzív. Azért ennek van rendesen hőtermelése, ez nem egy 9800 GT vagy hasonló...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Egy ilyet fel lehet majd tenni 4870-re?
Most mar nekem is elkene egy halkabb huto a vga-mra 
www.oaziscomputer.hu

Itt is és más fórumokon azt írják hogy az nVidia GTX 2x0 sorozatra szánják.. elsősorban, talán ha a hivatalos honlapon is megjelenik végre kiderül hogy ATI kompatibilis (is) lesz -e... ( nekem tetszik a cucc
) 
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

4870-re ajánlom a Musashit ugyanettől a gyártótól. Tök hasonló design, csak két 10cm-es venti és az a PCB felé fúj (hagyományosan). A gyári mókuskerékhez képest a load és az idle hőmérsékletek is a felére csökkentek....és a PCB-t is simán meg lehete fogni menet közben is, holott korábban kikapcsolás után percekkel is még sütött a NYÁK.
"Én ilyen VGA-t"
Ez VGA hűtő, csakhogy tisztázzuk.

Azta jo .... 
nagyon durva, joféle! kicsit accelero s1 style!

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Az a ventilátor nagyon rossz helyen van. Nehogy már a meleg levegővel akarják lehűteni 
Én maradok az S1-nél olcsóbb és egy vagy két 120mm ventivel verhetetlen, igaz 3slot kell neki 
#1 - "Ilyet veszünk majd az új VGA-ra!"
#3 - "Én ilyen VGA-t nem vennék újonnan, de egészségetekre!"
nem is arra válaszolt 
True Success is Blonde
Az enyém nem fér el 3 slotba, bár vékonyabb ventivel elférne 

A bordaszettet jó lenne, ha külön is árusítanák, mert akkor több olyan hűtőt is fel lehetne szerelni a GTX-ekre, amelyek a HSI chip miatt eddig nem voltak velük kompatibilisek. A házon belüli Musashi is ilyen például.

Jónak nézzki, de szerintem kevés, hogycsak leszívja a levegőt....inkább fújná a karira..
Minden hasonlóság az Accelero S1-el, pusztán a véletlen műve. 
Milyennapvan?

Én 1hete használom a 4890OC-met a Scythe Musashi-val és mondhatom, simán megérte az árát. A gyári ref hütövel (Asus) süvített mint a szél. Soxor a szomszéd szobából is hallható volt a hangja. Amióta megvan az új, eccerüen csend van. A ventiket minimumon járatom és hangtalanok. Asszem 800-at pörögnek minimumon. A hangjuk elöször kb 1500-as fordulatnál hallható. Szal alapjáraton a hömérséklet 10fokkal kisebb mint ami a ref hütövel süvítve volt.
Most kb 55-60fok. Maxon járatva a ventiket ez 40-re leszorítható. 
A komplett "átszerelés" kb 30 percig tartott. Egyetlen hátránya, hogy a gari ugrik, de ami nekem a legfontosabb : VÉGRE CSEND VAN! 
Az úthenger alatt fekvő ember mosolya sohasem őszinte.
Mennyibe volt? 10-12K?
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

én 35€-ért vettem, de itt találsz még olcsóbban is 

AC Accelero Twin Turbo is egy opció kevesebbért...
shield(gun) only...

Meglehet, de amennyire én utánaolvastam, a Musashi hangban elver szinte mindenkit. S nekem ez volt a fontosabb, nem az, hogy 60 helyett pl 50 fokos a kártyám. Hiszen a mai világban egy 2 éves kártya már majdnem dinoszaurusz. 
[ Szerkesztve ]

Hát lehet, bár nálam szépen le van szabályozva, nem hangoskodik.
(a proci hűtöm viszont nekem is egy Scythe. (Ninja))
shield(gun) only...
Az picit messze van. 
(#37) Termigáßor: Nem rossz megoldás, csak 7K.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

A garancia sem feltétlenül ugrik. Tartsd meg a gyári hűtőt a gyári hővezető párnákkal. Ha gond van, vissza lehet szerelni és meg nem mondja senki, hogy hozzányúltál.
[ Szerkesztve ]

Nagyon szép!
Scythe nekem amúgy is bejön 

Szerintem is jó hűtő! 
Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
Ez azért elég nagy darabnak tűnik, meg nem tudom, mennyire jó ötlet a meleget lefele terelni, széllel szemben se szerencsés pisilni. Lehet, csak nem érdemes. Esetleg ha alól van egy venti, ami kiszívja a házból a meleget, akkor oké.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP