Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) iteq47

iteq47
(újonc)

jollatom h 3 hocso van? csak 6 fele viszi a meleget?:) meg a kulso csovi eleg nagy feluleten nem erintkezik semmivel:D az iv miatt sebaj, majd lessz mit javitaniuk a k4en :C :D

Gigabyte EP45-UD3LR # Intel Core2 Duo e8400 3GHz/6Mb # Corsair Dominator 4Gb(2x2) 1066MHz C5DF # Gigabyte GTS250 1Gb GDDR3 # WD Caviar Black 500Gb/32Mb # Pioneer 216D # FSP Saga 450W # Thermaltake WingRS 201 # Asus 20"1680x1050 # Labtec 5.1

(#2) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Érdekes ez a kialakítás. Kíváncsi vagyok hogy a gyakorlatban mennyire hatékony.

Nehéz a dolga a Katanának... :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3) gfefe

gfefe
(őstag)

bár az tény, hogy ötletnek nem rosz így a cpu környezetére is jut légáramlat...

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#4) jorden06 válasza gfefe (#3) üzenetére

jorden06
(senior tag)

Ezt nem értem, hogy miért jó, hogy csak a proci körüli VRM rész kap a légáramból? (mert ugye ellentétes irányban nem érdemes felszerelni, hogy a RAMokra menjen a cpu-venti légáramából, mert akkor a system-fanokkal ellentétes irányú legáram jön létre). Miért nem jó a lappal párhuzamos hűtő, ami egyenletes légáramot biztosít minden környékbeli alkatrésznek?

(#5) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

iponosok dolgoztak szombaton [link]

viszont az xfx 4870x2 itt elobb jelent meg :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem ez nagyon nem tetszik...és kételkedem a teljesítményben is.Valahogy nem néz ki jónak az én szememben :U

(#7) L3zl13 válasza jorden06 (#4) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Talán mert így könnyebb légcsatornát kialakítani a gépen belül, és gyorsan kiterelni a meleget a ház belsejéből?

Aki hülye, haljon meg!

(#8) jorden06 válasza L3zl13 (#7) üzenetére

jorden06
(senior tag)

Miért megy gyorsabban így ki a levegő, mintha merőleges lenne teljesen a lapra? Vagy ez pont egy ilyen köztes megoldás akar lenni?

(#9) NoLF válasza jorden06 (#8) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

így a lapról "visszapattan" és pont a hátsó légkavaró felé irányul a légáram talán. bár nem vagyok benne biztos...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#10) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

7 dBA? 420-as cerkához bestbuy lesz.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#11) Ribi válasza ]Phobos[ (#10) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

300-as fordulatszam nekem necces kicsit.
6-700 alatti fordulaton nem szoktak üzemelni ezek.
Lehet 1300-at akartak irni es 17 dácebélt :)

(#12) zsolt1129 válasza ]Phobos[ (#10) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

7 dBA :F :Y Akkor nem fog üvölteni :D

(#13) Majstor válasza zsolt1129 (#12) üzenetére

Majstor
(senior tag)

Vegyél egy ilyet: [link] :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

(#14) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát a két szélső hőcső eléggé érdekesen kapcsolódik a processzorral érintkező felülethez, ami sztem nem is valami nagyon vékony és a többi hőcsövet sem öleli körül, nem tudom ez így mennyire hatékony, majd a tesztek elárulják, minden estre érdekes egy kreatúra :D

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#15) ]Phobos[ válasza Majstor (#13) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

:D

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#16) moha bácsi válasza Ribi (#11) üzenetére

moha bácsi
(senior tag)

Hmmmm, ez érdekes. 300-2500-ig? Mennyit kap az a 12V-os venti, hogy 300-at pörögjön? 2,5V-ot? :N

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#17) schwanz

schwanz
(kvázi-tag)

elég hülyén néz ki. szerintem

Szvázi tag

(#18) L3zl13 válasza jorden06 (#8) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Annál nem gyorsabb, de ez jobban hűti a stab kondikat.
Te az előbb a párhuzamos megoldást kérdezted, és arra írtam, hogy gyorsabban kiterelhető a meleg levegő.

Aki hülye, haljon meg!

(#19) sephi

sephi
(őstag)

Sok újdonságot már a Scythe se tud kitalálni, kíváncsi vagyok hány fokkal jobb ez a hűtő az elődjeinél? Sztem max 1-2....

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#20) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Jéé...még egy Scythe hűtő. Már egy hét sem kell, hogy kijöjjön megint egy "új" hűtővel....

(#21) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Érdekes tervezés...úgy néz ki, mint ami bármelyik pillanatban kettétörhet...

[ Szerkesztve ]

(#22) gfefe válasza jorden06 (#4) üzenetére

gfefe
(őstag)

Én arra írtam, hogy jó lehet ez a hűtés, hogy hűti a kondikat is mert valjuk be őszintén nem sok hűtő gondoskodik a kondikról mostanság... gemini2 meg társai persze kivétel...

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#23) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nem is tudom...

92mm-es venti? Ilyen sűrű lamellázottsággal? Nemtudom gyakorlatban számit-e,de kevés a heatpipe is a HR-01 Plus-hoz szokott szememnek.:B

Olyan izé ez nekem :D

De legalább hűti a FET-eket :U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#24) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem meg kis fordulaton, ilyen sűrű lamelákkal nem is fog érződni a venti hatása. Kicsit parasztvakításnak érzem ezt a 300-as fordulatot. Lehet tudja, de minek...

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#25) Ribi válasza sanzi89 (#24) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Elméletileg az a tökéletes venti aminek végtelensok és 0 vastagságú lapátja van. Persze ilyen nincs. Csak nem értem mi a bajod a sűrű lapátokkal...

[ Szerkesztve ]

(#26) sanzi89 válasza Ribi (#25) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki beszélt itt lapátokról? :U

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#27) Ribi válasza sanzi89 (#26) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

:O
Egy pöncörőnyit félre olvastam :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.