Olcsóbb alaplapot dob piacra az EVGA

Útnak indította legújabb, minden ma kapható, AM2+ foglalatba illeszthető AMD processzorral kompatibilis alaplapját az EVGA. Az nForce 730a chipsetre épülő termék egy NVIDIA 8200-as integrált grafikus processzort is tartalmaz, kivezetései között a D-Sub, a DVI-I és a HDMI (1.3a) egyaránt megtalálható.


[+]

Különálló videokártyát egy tizenhatszoros PCI Express 2.0 csatlakozóba lehet beszerelni, megfelelő típus esetén a Hybrid Power funkció is használható. Mellette két egyszeres PCIe és három PCI sín található. Memóriából maximum 8 GB DDR2 szabványú modult fogad, processzortól függően 800/1066 MHz-es sebességig. A tárolóeszközöket egy 90 fokban elforgatott PATA és hat SATA-300 csatlakozóra lehet illeszteni, utóbbiak támogatják a RAID 0, 1, 0+1, 5 és a JBOD funkciót, ezeken kívül még egy floppy csatlakozó is található az alaplapon.


[+]

A hátlapon találhatók a 7.1 csatorna megszólaltatására képes audiokodek kivezetései, egy Gigabit Ethernet, két PS/2 csatlakozó és négy USB 2.0 port. Utóbbiból összesen tizenkét darab van, nyolcat alaplapi kivezetések formájában lehet használatba venni. A normál ATX méretű alaplap teljesen passzív hűtéssel rendelkezik, kiegészítésként Power, Reset, Clear CMOS gombokat és LED-es diagnosztikai kijelzőt is szereltek rá. Árát 95 dollárban szabta meg az EVGA.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés