Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

20 USD-böl vehet az ember egy halk de aránylag jó teljesítményű ventilátort ami a kártya hátuljához erősít és igy hűti a NYÁK-ot, szerintem ez kicsit jobb hatásfokú mint 20 USD-ért egy "darab" lemez és csavarok. Persze fanatikusoknak biztos megéri...

...szvsz a gui tervezés még mindig "botrányos" az alaplap és vga kártya gyártóknál. Most is hozzták a "színvonalat". Bocs nem flame akar lenni a bejegyzés, de engem speciel zavarnak az ilyen felületek amikkel felruházzák a tuning és állapot figyelő programokat a készítők...

[ Szerkesztve ]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#2) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Na ezt most nem értem: ha szoftveresen húzom szénné és sz@rik be, akkor is érvényesíthető hivatalosan a garancia...?

(#3) Mr.Csizmás válasza littlelion21 (#2) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ami a screenshoton van, hát...a csúszkát jó sokáig lehet húzni...gondolom olvadásig :DDD

amúgy a hűtés eléggé PV system szagú. Egy darab lemez??? Akkor miért nem alapból ilyennel szerelik, ha hatékonyabb??

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#4) Csorbi

Csorbi
(senior tag)

"A feszültségeket millivoltos skálán, egy csúszka segítségével lehet beállítani a BIOS-ban megszabott keretek között, ami megfelelő hűtéssel kombinálva jobb tuningeredményeket, ezáltal nagyobb grafikus teljesítményt hozhat a kártyatulajdonosoknak, mindezt a garancia elvesztése nélkül."

Megfelelő hűtéssel...nem értem, nem értem... Gondolom itt nem a gyári hűtésre gondolnak. A hűtő csere nem jár garanciavesztéssel ezek szerint EVGA-éknál?

(#5) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is kell olyan EVGA Precision skiiiiiin! ;]
Ha valaki tud küldeni nekem ilyet, legyen szíves keressen meg! :)

(#6) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Marha sokat érhet az a lemez... :U

alba gu brath

(#7) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a kis femlap melyik hatoldalara kell a kartyanak? Ahol a hazhoz csatlakozik? Mert szamomra az a hatoldala.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#8) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én inkább bios-t moddolok ehez és nem állítgatom minden indításnál a cuucot. Amúgy jó a képeken a Windows 7 béta :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#9) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Biosban megszabott keretek közt...
Ez marhaság, bios szinten is simán szénné lehet égetni...akárcsak a tuningosabb alaplapoknál a CPU-t, Ramot stb :U

Szerk: arról nem is beszélve, hogy ilyen nagy %-os feszemelés mekkora többlethővel, fogyasztás növekedéssel jár együtt...nem szeretné egyik EVGA GTX295 helyébe se lenni 1350mVoltnál.... ;]

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#10) Thrawn válasza Csorbi (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A képen látható eredményt gyári hűtős GTX 295-tel érték el, az EVGA szerint az elegendő a tuninghoz. A hűtőcsere viszont garanciavesztéssel jár.
Azt hiszem ezt a mondatrészt kiveszem, mert félrevezető.

Devid_81: A gyári BIOS-ban korlátozott feszültségértékek vannak, a legmagasabbat választva sem tudod leégetni a kártyát.

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods.

(#11) Devid_81 válasza Thrawn (#10) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Igen, remélhetőleg :)
De azért az a 1350mV kicsit sok(nekem), persze ha az EVGA erre garit vállal akkor ok, de ha jól emléxem teljes terhelésnél a GTX295 olyan 90fokos a mag és közvetlen környéke, gyári coolerrel.
Valahol volt ezekről egy teszt neten, hőkamerával figyelték a 4870X2-est és a GTX295-öt teljes terhelésnél....hmmm :P

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó ez a szoftveres fesz állítás. Nem kell a grafittal, vagy a forrasztással szarakodni. :)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#13) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát 20dolcsiért lehet kapni kb 15kiló horganyzott lemezt... abból is lehetne pár tucat hasonlóan effektív "hűtőt" darabolni... :) ha csak egyszerűen adnának pár játékszoftvert az amúgy sem túl olcsó kártyáik mellé, szerintem nagyobb siker lenne... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Regisztrált tulajoknak ajándékba kellett volna adni azt a hátlapot :(((

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A lemez igaz lehúzás

Nv Referencia kártyákról lévén szó a szoftver is nagy találmány. Napok kérdése lesz amíg valaki átírja benne azt a 2 sort, ami csak Evga kártyákon engedi használni

True Success is Blonde

(#16) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

"Borostas kocka" teszt.

(#17) Ste válasza twollah (#16) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ő meg lenne a szőrös kocka?

True Success is Blonde

(#18) Quiksilver

Quiksilver
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez elég érdekes dolog.. honnan tudja h nekem Evga kártyám van vagy sem? :F

Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#19) twollah válasza Quiksilver (#18) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Gondolom kiolvassa a BIOSbol.

(#20) hardzsi2

hardzsi2
(tag)

Az EVGA Precision-t Unwinder, a RivaTuner készítője fejleszti. Szerintem a Voltage Tuner a Precision része, mégha most nincs is beleintegrálva. Szerintem ezt is Unwinder fejlesztheti.
Nyilván az EVGA-nak elkél a reklám, ezért hajlandó volt egy hozzáértő szakit felkérni, hogy ugyan má' dobjon össze nekik vmi exkluzívat. Márpedig a srácnak is meg kell élnie vmiből, az ingyenes RivaTunerből nem sok pénze lenne...

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#21) hardzsi2 válasza Ste (#15) üzenetére

hardzsi2
(tag)

Biztos nem nehéz feltörni, hogy bármilyen kártyával menjen. A gond itt az, hogy más gyártó kártyájára más RAM- és egyéb modulok kerülnek, tehát azok mást is bírnak. Egyszóval másféle kártyával u.ezek a fesz.értékek állítgatása kockázatosabb lehet és azokra senki nem vállal garanciát, ha elfüstölnek.

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#22) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

A hátlap vicces...
A szoftvert meg gondolom mindenki használhatja majd, csak át kell flesselni evga biosra :)

(#23) Mr.Csizmás válasza hardzsi2 (#21) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor meg ugyanott tartunk, mintha a sima BIOS-ba turkálnánk nature. :N

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#24) kariad

kariad
(senior tag)

Itt a márka jelet kell megfízetni!! :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#25) Ste válasza hardzsi2 (#21) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem pedig minden kártya Nv referencia ebben az esetben. Így gyanítom, azonos alkatrészekből épülnek fel.
Persze csak addig, amíg Nv ki nem találja, hogy a költséghatékonyságot a gyártókon hajtsa be. Onnantól lehetnek egyedi tervezésűek.

Ez további pár sor implementálását idézheti elő a programban. Vagyis legördülő menüből választhatná gyártót.

Ám mivel nem lesz egyhamar tömegkártya (asszem otthoni építkezéshez nem fogom tégla helyett használni) ezért a szoft elterjedésére is várni kell

True Success is Blonde

(#26) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az összes hátlapot elkapkodták :U :DDD

Different songs for different moods.

(#27) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valószínűleg a nibitor segítségével EVGA-vá avanzsált asus, inno3d,leadtek,stb kártyákkal is működni fog ez a szoftver.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.