Jó kis kompakt rendszert lehetne belőle építeni. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
(#1) tupacamaru

Jó kis kompakt rendszert lehetne belőle építeni. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

kicsi a bors...
Nem semmi kis cucc, csak az árát nem akarom még tudni se 
.::www.megadanceradio.hu::.

25 ezer local credit korulire saccolom az arat.

Keveslem.......... 
(#5) Depression
Letöltőgépnek milyen jó lenne.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
letöltőgépnek óriási pazarlás lenne. htpc-nek viszont valóban jó, amennyiben a tévére rá lehet kötni.
nagyon egyben van a kis cucc, nem dobnám vissza, ha hozzám vágnák 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Én is elfogadnám 
Kíváncsi vagyok mennyibe számolják. Mert ha nem olyan sok akkor htpc-be tökéletes, bár én keveslem a 8200-at, mennyire birkózik meg 1080p-s videókkal? Vagy bízzunk mindent a procira?
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
Vajon milyen Chipset lehet rajta?
Működne a Hybrid SLI egy PCIexpress 1x-es 8400GS-el? 
HP Pavilion g6!

hi
hmm szép kis lapka, e köré el tudnék képzelni egy kis iróasztali "díszt" amelyről kutya meg nem mondaná hogy jéé ez hajtja azt a böszme LCD-t a falon és főleg ilyen jól? 
45W os x2-őt bele, meg 2 giga memot és már mindent elfuttat (persze játékokat igen kompromisszumos beállításokkal).
1080i-t v p-t franc tudja melyik a jobb szerintem elvisz simán ha más ne ma proci is elég hozzá 
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
Azért a másodperc pontosságot figyeled
HP Pavilion g6!

hi
8400 GS-nek is 16 stream procia van nem?
a 2 együtt akkor már majdnem 8600 at tenne ki?
azért azt meglesném hogy a 8600GT-met tudnák-e hozni teljesítményben (ami meglepő módon elég 1680*1050-ben való játékhoz)
#10: hja de miért téged sorolt elöbbre?
ABC? 
üdv,
Borgi
[ Szerkesztve ]
Resistance is Futile!!
Gondolom minimum egy LCD TV-re ra lehet ha mar ott a VGA kimenet a lapon meg a DVi-HDMI atalakito a kepen
Nekem is nagyon tetszik.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

1080p a jobb.
i >> interlaced, vagyis sorokra bontja a képet és framenként felváltva a páros vagy páratlan sorokat frissíti
p >> progressive, framenként frissül a teljeskép
[ Szerkesztve ]
"Danger! Avoid death!"

hi
Köszi a felvilágosítást bíztam benne hogy lessz itt olyan aki tályékozottabb a témában 
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
Nekem is tetszik a kicsike, HTPC-nek igazán jó. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Ha már a Zotac a Sapphire leányvállalata, milyen jó lenne egy fehér NYÁK-os Sapphire mini-ITX verzió 780G chipsettel. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

jw minix 780g + 128 sideport 36k. [link] mondjuk kicsit komolyabb a zotachoz kepest.
[ Szerkesztve ]

Letoltogepnek veszel egy olcso notebookot.

vagy egy pIII-as compaq ipaq-ot. (erre gyurok most)
Ha működne az SLI és HA 100%-os hatásfokkal dolgozna, akkor esetleg elérné a 86GT szintet, de a való életben biztosan nem.
Nameg úgysincs akkora szerencsénk, hogy működjön a Hybrid SLI 
Ja, lehet, hogy az ABC miatt, nemtudom
Vagy csak én álltam neki előbb írni a HSZ-t. Kitudja
HP Pavilion g6!
Én inteles miniITX lapot vennél letöltőnek, amiben atom vagy cerka van, a cerkás valami 12k volt a "válság" előtt..procival...vagy egy olcsó eee pc-t, az is volt mikor 35k-ért is lehetett kapni..régi szép idők
New world...old thinking...IBM T60;)

Szerintem egy olcso notebookkal jobban jarsz.
Eleve kevesebbet fogyaszt (max. 65 Watt), van hozza alapbol monitor, stb.

A G84 re épülő asztalinak igen. a G98 ra épülőnek csak 8 aktív.
Sokan azt hiszik, hogy a 8200/8300 as IGP-knek is 16 aktív van, mert annyit ír ki az everest meg a GPUZ. Valójában ez nem igaz, mivel nem a G84 lett alapul véve tervezésükkor, hanem az akkor még készülő G98.
Mindenki odavolt a 8200-ről megjelenő előzetes infóktól, hogy nézd már egy sima 8400 GS és még magasabb órajelen is megy... Mikor megjelent, jöttek a tesztek, hogy rendre lassabb mint a RV610 et rejtő AMD 780G. Mondom álljon meg a menet, asztali fronton a 8400 GS és Radeon 3450 kb egy szintet képvisel.
Erre 8400 GS ünket a gyári 450/920/800 ról szépen a 500/1200/500 ra tettem ( alkalmazkodván a 8200IGP órajeleihez...) és láss csodát, a duplája volt a sebessége, mint a 8200 nek.... Mondom ennyit a dedikált 64 bites frame buffer nem számít a 8400 en, tehát az eltérés a magán a chipen belül lesz, és láss csodát más hardveroldalak is erre j a következtetésre jutottak.
AMD 780G HD3200 ese kb 25-30% kal volt lassabb mint egy külön 3450, ez rendben is volt ugye a kisebb órajel és UMA miatt..
Laptopokba való Geforce 8200M és 9100G mellett az Nvidia már nem is tagadja, hogy 8 stream egység aktív csak...
Nemrég érkezett 9400 IGP ben viszont tényleg 16 aktív stream van, egy G96 ot foglal magában asszem, és architektúrális paramétere is megegyezik a 8400/8500 szériáva, teljesítménye is teljesen ott van ahol kell... Kicsit piszkálva úgy megy, mint a 500/1200/500 ra felküldött 8400 GS ment anno... kb 4900 3dmar05 meg 2400 3dmar06...
[ Szerkesztve ]
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
á, ez tetszik. még mindig nem tudom eldönteni, hogy ha veszek pc-t akkor milyen legyen. htpc vagy kicsit normálisabb vas? nem lenne kihasználva rendesen egyik esetben sem, az biztos... 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

hi szép leírás és hasznos is a lényeg hogy mielöt karit vesz az ember rendesen megkell nézni mi is lapul a hütő alatt
(nem feltétlen szó szerint
)
a lényeg hogy mostanában nem tervezek gépet venni hisz az infomból kiderül hogy még egész korrekt gépem van melyre a megkímélt jelző is erős tulzás hisz immár 2 hónapja vagyok tőle 1500 km-re és ezidő alatt kb 2 szer kapcsolta be egyik testvérem kis netezésre
kb a tendencia is ez hogy 3 hónapból 2,5 -et távol vagyok tőle.
ha veszek valamit akkor az egy Gamer noti mert a cégesre nem illik nagyon sok gamet pakolni és persze az intel szutyok amit igpnek csúfolnak benne semmire se elég.
bár akad kissebb listám arról mikkel bírkózott meg már sikeresen:
- EVE online klasszikus graffal, bár 20-30 fps és fleet battle-ben 10 alatti
titán elöbb elpukkant mint rákattinthattam volna (najó meg mert 300-an lőtték mellettem)
- Heroes 4
- Neverwinter Nights - bár ez érdekesen indul el párszol nógatni kell mielött télleg elindul 
- Sins of a solar empire - szépen fut.
- Baldurs Gate I+II - softveres 3D-ben pöpec
cpu meg elbírja
- Freelancer - szépen fut.
- Master of Orion 2 - csak mert minden gépemen fent kell lennie
486-os majdnem elég neki 
- Avencast - szépen fut 
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
Egy komolyabb Phenommal igen meglepi gép lehetne belőle.
. AVI <<-->> DVD render..etc...
. Nem csak letöltésre..
Geller
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)
DVI, -> HDMI átalakító és a 802.11 b/g Wi-Fi nagyon tetszik benne 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
széép cucc... am2+, wifi, dvi-hdmi... nekem is ezek tetszenek főleg... meg a márka sem utolsó 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
No, ez már nagyon-nagyon közel van a számomra optimálishoz
Persze az igazi az lenne, ha 780G-s Mini-ITX-et csinálnának HDMI-vel és N-es Wi-Fi-vel. Nem látott valahol valaki olyat?
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

en is arra varok
bar a #18-ban nem rossz a cucc
[ Szerkesztve ]
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

ehhez már csak egy minőségi kis méretű táp hiányzik, egy normális áron elérhető slim, slot-in-es bluray meghajtó és máris megvan az örömöm. már a #18 jobban tetszik nekem is. egyilyen trióból el tudnék képzelni valami egyedi mini pc-t itthonra.
A vér nem válik VAZZE!™

Kis aranyos pici lap, csak a proci miatt akkora nagy dög hűtőt kell rárakni, hogy 2x olyan magas lesz a lap mint széles. 
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI
ilyen lapba szerintem nem való komolyabb phenom, inkább valami sempron 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Miért ne lenne való?
Te 1080p-t nem fogsz lejátszani egy sepronnal az tuti 
Fan of 2nd order harmonics since 2010
jó egyezzünk ki egy X2-esbe, az tuti lejátsza a HD-t, különben is nem a GPU számít inkább??
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Letöltőgépnek illene kiváltania a routert is, ami több Gbit-es csatlakozást igényel. Így a laptop sajnos alapból kilőve nálam. Meg drágább hozzá a vinyó is, így nagyon drága mulatság lenne.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

ha mostani gepem lecserelem, nem adom el darabokban, hanem atpakolom egy ilyen jw lapba, veszek ra 1 hazat, es kesz a htpc-m a nappaliba. max dobok bele egy HD4350-et az uvd2.2 miatt. 1 ev mulva ugyis emberibb ara lesz.
Rudi: tolok bele egy pci-s vagy usb-s wlant
[ Szerkesztve ]

ha már htpc, akkor talán egy szem optikai kimenet belefért volna. nem is értem, hogy multimédiás kis alaplapoknál miért nem alap a digitális hangkimenet és a digitális képkimenet (jelen esetben csak az utóbbi van meg
)
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

van ahol gondoltak ra, lasd #18.
[ Szerkesztve ]

tudom, hogy léteznek, csak azt nem értem, miért nem alap.
amúgy tényleg jópofa a linkelt lap, csak a ps/2-es egér csatit hiányolom róla (vész esetére. néha van, hogy XP már annyira megbolondul, hogy csak azon keresztül lehet használni az egeret és a bill.-t és ez természetesen mindig olyankor történik, amikor hetekig nincs időm arra, hogy a több sebből vérző XP-t újrarakjam) [Vista nálam kimarad, Se7en meg még nagyon korai lenne elsődleges oprendszernek]
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

legalabb mar a hdmi alap, eddig az se volt.
Egy alacsony fogyasztású X2-es (A 45W-s vagy annál alacsonyabb, azt hiszem van ilyen is) az optimális megoldás, a GPU csak részben számít, csak abban az esetben működik a hardveres dekódolás, ha az adott szoftver táomgatja a DXVA-t, és a film is olyan codec-kel van tömörítve, amit az adott szoftver DXVa segítségével tud dekódolni, tehát nem minden HD film dekódolható hardveresen, jónéhány csak szoftveresen. Logouton vannak ilyen írások.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
ha mégis visszadobnád, előtte inkább nekem dobd 
elfogadnám az biztos, persze a ház sem olcsó mellé
True Success is Blonde

ez annyira nem veszes. tap is van hozza.
de igényes vagy, ház... én szépen felcsavaroztam egy bútorhátlapot az lcd hátára (vesa100 felfogatóhelyekre), az elejére meg M4-es csavarral rögzítettem az alaplapot
mellé meg a körítés: dc12v-atx átalakító, vinyó. 

Ugyan, egy képet lökjél már! Nagy örömünkre szolgálna! 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
technikai okokból szombaton tudok, reggel, mielőtt elmegyek itthonról még sötét van, este, mire hazaérek már sötét van a fényképezéshez.
Várjuk a képet.
Én a múltkor fogtam a kezembe Atomos intel mini lapot. Az olcsóbb ennél procival együtt, persze jóval gyengébb is. Letöltőgépnek viszont el tudnám képzelni, full passzív üzemben.
Habár ez a lap is igen szimpatikus, főképp AMD mivolta miatt, egy Low-Voltage 780G chipset, és egy szintén LV-s egymagos Sempron, mondjuk 25W TDP mellett nagyon jó lenne bele. Kínál ilyesmit egyáltalán az AMD?
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu