A dolog pikantériájaként érdemes azt a tényt is megemlíteni, hogy említett DX10.1es funkciót a GeForce-ok is támogatják, 8tól felfelé.
http://www.bit-tech.net/news/2008/10/22/nvidia-gpus-support-dx10-1-features-in-far-cry-2/1
Sry.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés

breathless
(újonc)
Azt hittem a Logout-os elemzéseim után ennyire olcsó marketingnek nem dőltök be.
Két probléma van a linken közölt anyaggal ... az egyik, hogy az nVidia és az Ubisoft hivatalos közlemény, a másik, hogy hazudnak.
A fenti dolog ugyanis nem lehetséges, mert a DX10-ben nincs Vendor Specific Caps Bit.
Külföldi szakmai fórumokon is eléggé értetlenkedve állnak hozzá a programozók ... nem igazán értik, hogy sikerült bevarázsolni olyan dolgot a DX10 zárt rendszerébe amit ugye nem is támogat.
Szokás szerint kamuznak a drágák (illetve csak a Z Subsample adatok mintavételét említik, csak hát valamikor az semmire sem elég) ... A Z információkat még meg lehet szerezni, de a Color-t azt nem ... azt csak a Multisample buffer-ből lehet kivarázsolni ami nincs DX10 alatt.
Ugyanaz lesz a helyzet, mint az Assassin's Creed esetén, ott az Animusnál nem volt élsimítás a DX10 kártyákon, a Far Cry 2 alatt is lesz olyan pont ahol az AA kimarad.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

TTomax
(PH! kedvence)
Igaz vistán se tudják futtatni a HD48XX tulajok a FarCry2-t a folyamatos lag-elés miatt, de DX10.1-es elmosott élsimitás az van...
Most ez az utolsó bekezdés ez valahogy nem passzol ebbe a cikkbe,elég erös "vörös köd" takarja...addig a pontig még csak-csak tárgyilagos.... köszönjük... 
Egy radeon tulajdonos véleménye...,elnézést töle,hogy idéztem...de nagyon sokat ilyet olvasni.Nem is kommentelem,hiszen mindenfelé látni...
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Mindenkinek laggol, aki nem korlátozza az FPS-t a gfx_maxfps 30 paranccsal.
Az érkező patchben már alapértelmezett lesz az FPS korlát.
Az utolsó bekezdés is tény, ahogy a hír többi része. Nyilván az a probléma, hogy az NV TWIMTBP programja már nem hatékony ... A Far Cry 2-nél csak arra volt elég, hogy az első hsz-ben linkelt nyilatkozatokat közöljenek a fejlesztők. Nyilván tovább kellene gondolni a marketinges anyagot, hogy ha a DX10.1-es eljárások mennek DX10-es karikon akkor mi szükség a DX10.1-re a Far Cry 2-ben.
Ennyire csak nem balfékek a programozók, hogy két API-ra írják meg ugyanazt. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Ha már a játékba nincsen benne a fél képernyőt eltakaró NV logó
Valahogy ki kell "sajátítani" a játékot....
Látom iszonyat értesz a témához.
Sry.

TTomax
(PH! kedvence)
"Mindenkinek laggol, aki nem korlátozza az FPS-t a gfx_maxfps 30 paranccsal.
Az érkező patchben már alapértelmezett lesz az FPS korlát."
Ez ne haragudj nem igaz.... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Több GeForce GTX 200 szériás tulajnak baja van, amit a parancs megjavít.
Nézz be a GT200 topikba.
[link]
[link] - itt több problémája is megoldódott Beowulf_78-nak
Külföldön is megy a lagduma, a fejlesztőknek is az FPS korlátozás a válasza a patchig.
A Lag az játék probléma ami GF és Radeon rendszertől függetlenül jelentkezik ... nem tudni mitől.
[ Szerkesztve ]

TTomax
(PH! kedvence)
GTX280-al még nem panaszkodott senki,én lennék az elsö aki temetném a GTX-et ha nem lennék megelégedve,és bizony a neves külföldi oldalak mind az Nvidiát hozzák ki "gyöztesnek" a hasonló kategoriában...most az áraktol vonatkoztassunk el,az nem kérdéses abban nagyon nehéz az ATI-val lépést tartania az Nv-nek.Én,meg itt nagyon sokan arrol papolunk,hogy mint mindig megint kaptál egy használhatatlan ficsört az RV770-el is,ugyanis ahhoz,hogy te élvezd a DX10.1-et ahhoz Vista kell... namost ahhoz viszont gyenge ez a GPU,ez van...DX9-hez elég jó,de ugye akkor megint csak ott marad kihasználatlanul,mint ahogy már az RV670-ben is...söt,viszább is nyulhatok...akkor ez elöny?Ami van de mégsem lehet használni???
UI:Hivjuk akkor mikroakadásnak,tudod jól miröl beszélek tipikus radeon gond szériák óta,én is megtapasztaltam sokszor a semmihez nem kötehetö hirtelen "ugrást"...
[ Szerkesztve ]

Cryman
(újonc)
De kulonben telleg en is mar soxor eszrevettem, mivel mar regota jatszom, hogy bizony azon jatekok, amelyekbe a nVidia keze valahogy belelog, azokkal a jatekokkal a Radeon VGA-m nem tud mit kezdeni... Egyszeruen b**hatom a 60 ezres karimat h a maxfps alig 30....(Ne az ilyen regebbi jatekokra gondoljatok mint a Cod2 me ilyenek XDXDXD) Szval ez szerintem elegge nagy szivatas....
A masik meg nemtudom, hogy ki jatszott az Airborneval.. Abban a jatekot nem is lehet telepiteni a nVidia Psyhics vagy mi
Futtatasa nelkul.. Es utana ha mindent fullra allitok a kari 3-4 ora jatek utan megadja magat....
Szval en nem tudom de ez rohadt nagy szivatas!!!!!!!! 
[ Szerkesztve ]
Ezt a Far Cry 2-t nem a fent említett cégek adják a kártyák mellé, hanem az NVIDIA. Újabb, majdnem Crysis szintű TWIMTB mahinációt érzek a levegőben, mert _direkt_ a Far Cry 2-höz kaptunk drivert és részletes tesztelési útmutatót az NV-től, meg nyomják erősen a "nem is kell DX10.1" jellegű dumát. Annyi most az új és elég jó játék, hogy szerintem mi a fenti okok miatt teljesen mellőzni fogjuk - vagy legalábbis fenntartásokkal kezeljük majd - a Far Cry 2-t a VGA tesztekben.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Ott panaszkodik a linkeken Beowulf_78 kolléga.
Az, hogy neked nincs problémád másnak előfordul ... Nekem sincs gáz a 3850CF-fel, de hallom, hogy másnál baj van. Valszeg a probléma van a motor feladatelosztási képességével, majd javítják addig, pedig a 30FPS-es korlát megoldja a gondokat többeknek.
Pedig pont az ár a lényeg, ha jobbat kapsz olcsóbban akkor nincs értelme a drágább megoldásnak. Nem véletlen maradnak el az eladások a GeForce vonalon. Egyszerűen az ár/teljesítmény érdekli az emberek többségét ... aki pedig nem ért hozzá az megnézi, hogy kinek van a leggyorsabb Grafikus kártyája és megveszi a legolcsóbb termékét a gyártónak. Ennyire egyszerű a piac.
Dehogy gyenge a DX10.1-hez a GPU ... eleve az lenne a lényege az egésznek, hogy pl. a Far Cry 2 egy fázisban lehúzza a Multisample Accesst a Deferred Shadinggal. Ezt láthattad az Assassins Creed-ben ahol nem csökkent a sebesség az AA használatakor. A Far Cry 2 az információk alapján annyiban más, hogy itt a DX10.1-et csak a z Subsample kinyerésére használja. Nyilván ilyen esetben nem lehet összevonni a fázisokat. Azt tudom elképzelni (bár ez elég amatőr hiba), hogy a fejlesztés végén jöttek rá, hogy az AA hiányos a DX10-es módban, így gyorsan beépítették a Multisample accesst. Ha átírták volna a motor renderelő rutinjait teljesen DX10.1-re akkor most sokkal gyorsabban futna a Radeon karikon. Nyilván így eléggé el lett kurtítva a motor ezen része, de az AA mindenhol jelen lesz a DX10.1-es hardveren. Az NV nyilván azért ért el nagyobb sebességet a 180.42-es driver óta, mert egy fázissal kevesebbet futtat, mivel a z információkat úgy sem tudja kinyerni, így nem is érdemes törődni vele. Itt majd probléma lesz a tesztelésnél is, mivel DX10 módban az élsimítás használata mellett a Radeon és a GF eredmények nem összehasonlíthatóak, mert a Radeon egy fázissal többet dolgozik.
A mikroakadás az teljesen más az az SLI és a Crossfire rendszereket érintette, amíg a driverek ki nem javították ... Jelenleg a 3way és a Quad rendszerek vannak hasonló szituban, arra még sem az AMD sem az NV nem reagált.
[ Szerkesztve ]

joshua7
(PH! kedvence)
Ha már idéztél... hát sajna ez van.

Ezt a 30fps maxot hová írjam pontosan?
Semper Fi

TTomax
(PH! kedvence)
Elnézést... 

Rusher
(őstag)
Nálam sem laggol pedig én maxfpsnek 200-at írtam be.
Szerencsére gond nélkül hibátlanul megy....
joshua7 Játékban nyomsz egy 0-t és beírod: gfx_MaxFps 30 enter 
[ Szerkesztve ]
葉問
Jó húzás a neves gyártóktól, de véleményem szerint csak időt nyernek vele.
Külföldön, ahol meg van pénz ott nem ár/érték arányt lesnek, hanem márkafüggően vásárolnak..(szvsz).
Elöbbiekhez:
NV megint rúg-kapál, de csak a pénzével tud villantani...a kérdés, hogy mikor fogy el, akkor lehúzhatják a rolót, mert a játékfejleszők azzal nem tudnak a boltban kenyeret venni, hogy NV-nek fejlesztün játékokat.
Ugyanúgy, mint a múltkori hírben, ahol NV-nek hirtelen a DX11 mennyire fontos lett, hogy Ő már fejleszt is rá (ha jól emlékszem).
ATI-NV csatát értelmetlen vitatni, de ha kiterítjük a lapokat, akkor NV elmehet valamerre.
Jómagam is Geforce-t használok, de tisztán látom azt, hogy nagyban visszahúzza a PC játékok grafikájának fejlődését az NV..
lehet sok játékban jobb, de attól még nem lépünk előre). A játékfejlesztők majd, ha kiállnak az ATI mellett is, akkor beszélhetünk nyílt játszmáról... bár az már csak játszadozás lenne. ![;]](/dl/s/v1.gif)

littlelion21
(VIP)
A Zotac nem áll be a sorba?
Vagy a Sapphire "eltartja"?

Loha
(PH! kedvence)
Nekem érdekes módon tök jól megy a FarCry2 én is meglepődtem, pedig nem állítottam semmi ilyesmit. (40-50FPS között átlagban, 30 alá még nem esett)
XP SP3, HD3870, 1152*864 16x AF minden very high kivéve a post és ambient ami "csak" high.
De ettől függetlenül az ATI drivereit inkább most nem jellemezném.
Most őszintén, az emberek hány százalékát izgatja az hogy dx10 vagy dx10.1 amikor a többség még mindig úgy is XP-n játszik, aki meg nem az úgy is megérdemli ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Cryman
(újonc)
Ez igy van ^^ 

twollah
(PH! nagyúr)
A jatek 1280x1024ben mindent maximumra allitva GF9600GTvel is tokeletesen fut.
Teszt rola itt.
Amugy megfigyeltetek, hogy a kilott toltenyhuvelyeken nem latszodik az utoszeg nyoma?
Ha nincs utoszeg akkor, hogy a halalba tudtak kiloni a toltenyt?
Errol bovebben itt.
A kepen nagy valoszinuseg szerint AK-47es loszert lathato.

[ Szerkesztve ]

kariad
(senior tag)
Helyes! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

magnum_pi
(tag)
Érdekes nekem semmi ilyen problémám nincs.
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690

Taranti
(tag)
Már megint egy olyan játék, aminél el kell döntenem, milyen vga-t vegyek hozzá. És ha megveszem a "jót", sincs semmi garancia a zökkenőmentes működésre.
Hónapok óta azon veszem észre magam, hogy netes flash-játékokkal játszom, mert van ötlet, kreatívitás (grafika meg gépigény ugye másodlagos). Időnként olvasok cikkeket a pc-s játékipar végéről. Hát, ha valami, ez az oda-vissza szivatás a gyártók részéről, be fogja tenni a kaput (és az senkinek sem lesz jó).
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
a 3870-eden fog normálisan menni szerintem, max. kell még egy driver revíziót meg egy patchet várni 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

joshua7
(PH! kedvence)
Szóval azért fut tökéletesen, mert ez a teszt azt állítja?
Van abban 4850 is, ami 1280-ban szerintük 50fps- tud, nálam meg 26-27-et, nabumm... 
Igaz, én Vista64-et használok.
Semper Fi

Taranti
(tag)
Idén már nem sokat fogok játszani (sok a meló), én az általános trendről beszélek: adott egy kb. jó konfig, aztán ha nem a hardverigény alázza, akkor a kidolgozatlanság. És a mai giga-mega produktumok már sokkal inkább tech-demók, mint JÁTÉKOK. (Tisztelet a kivételnek.)
Mert mi van, ha érdekel egy játék, szép is, szuper is, csak nem megy? Jártam így a Civ4-gyel. Ati-patch nélkül csak a kefét rágtam... Ez itt a tisztességtelen.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
Csak az említett 3 cég van olyan helyzetben, hogy kizárólag GeForce-okat tudnak árusítani...
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Taranti
(tag)
Ja, és akkor azon vitatkozunk, hogy dx10 vagy dx10.1... Nem mindegy, ha egyiken sem fut élvezhetően?
http://www.overclock.net/software-news/397975-hardspell-stalker-clear-sky-full-review.html
(Az első grafikont érdemes megnézni...)
HD4670 - Minden max, 1024x768 DX10 - 17-25fps Proci csak 2,6on ment.
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Taranti
(tag)
Bocsánat, itt a teljes cikk:
[link]
Azért vicces, hogy utólag említik meg a cikkben, hogy az új GTX260-at használták... 
Ilyenkor annyira nem tudnám sajnálni, hogyha az nV egyszerűen megszűnne létezni a gazdasági válság következtében... és ilyenkor annyira örülök, hogy arra is haladnak.
MOD: kíváncsi vagyok, hogy a patch mennyit tud javítani a helyzeten... Elég gyér dolog, hogy a mostani játékokat nem tudják úgy megírni, hogy ne kelljen szinte már a kiadás napján bejelenteni a patch-et...
Azt viszont legalább tudjuk, hogy a FC2 elég memóriaigényes... (abból ítélve, hogy a 512-es és 1GB-os HD4870 közt van vagy 60% különbség a legtöbb helyen...)
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Tanulsag: jo lenne, ha minden nv es ati fan tanulna ebbol. igy jar, aki elkotelezi magat az egyik oldal mellett.
Meg arra reagalnek, hogy dx10.1-es karikban nincs ero a dx10.1-es feature-ok kihasznalasara, meg hogy mindenkinek laggol...
q9300 @3GHz, 8GB ram, XFX8800GT 1GB konfigon igy megy:
Benchmark:
Settings: Demo(Ranch Small), 1920x1200 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(Yes), Overall Quality(Custom), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
Total Frames: 1991, Total Time: 51.00s
Average Framerate: 39.04
Max. Framerate: 56.41 (Frame:14, 0.27s)
Min. Framerate: 32.42 (Frame:1528, 39.03s)
Ugyhogy nehezen tudom elkepzelni, hogy egy hd4850 vagy jobb kartyaval MEGFELELO driverekkel es 1-2 patchel kesobb barmi gond lenne, ha a 88gt-m dx10-ben ilyen szepen viszi.
[ Szerkesztve ]
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

xmaas
(lelkes újonc)
hat inkabb valami ertelmeseb jatekot pakolnanak oda nem azt a lightos eresztest 
ha early adopter vagy, akkor minden műszaki dologgal szívni fogsz, nem csak a játékokkal. nekem sem tetszik, de ha már ez van, akkor várok 2-3 hónapot, és mentesülök a felesleges szarakodástól (nekem is kevés időm van
).
a játékok ellaposodásában meg igazad van, de azért minden évben akad egy pár emlékezetes darab - ezeknek jobb esetben a fele A-listás, rosszabb esetben annyi sem 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

X@b3e
(PH! addikt)
Mostanában mindenki leszokott a bundle game ajándékozásról, ettől függetlenül azért emiatt nem hinném, hogy valaki ilyen kártyát vesz mondjuk ATi 48xx helyett, ha már azt nézte ki magának
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

twollah
(PH! nagyúr)
Gyorsan csinaltam egy benchmarkot.
A felhasznalt hardwarerol itt lehet olvasni es ForceWare 180.42t hasznaltam hozza.
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (75Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Very High), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
Loop 1
* Total Frames: 1940, Total Time: 51,00s
* Average Framerate: 38,04
* Max. Framerate: 55,94 (Frame:284, 6,53s)
* Min. Framerate: 15,48 (Frame:1, 0,13s)
ha még csak techdemok lennének... azok legalább nem bugzanak. ez a Clear Skyról nem mondható el.
nálam 3870en szemre jól megy, csak éppen teleszemeteli a képet.
benchmark bojkottot meg támogatom. esetleg átnevezett exés trükk?;>>>>
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Nálad lehet vmi gixer van, összehasonlításképp lefuttattam én is, igaz GTS (G92) van alatta és C2D, de ezt kaptam (1280x1024@75):
DX9 (twollah beállítás):
- Total Frames: 2656, Total Time: 51,01s
- Average Framerate: 52,07
- Max. Framerate: 72,76 (Frame:383, 6,49s)
- Min. Framerate: 39,02 (Frame:1, 0,05s)
DX10 (twollah beállítás):
- Total Frames: 3172, Total Time: 51,01s
- Average Framerate: 62,19
- Max. Framerate: 81,55 (Frame:199, 2,85s)
- Min. Framerate: 52,26 (Frame:2143, 34,39s)
DX9 (ultra high):
- Total Frames: 2107, Total Time: 51,01s
- Average Framerate: 41,31
- Max. Framerate: 58,57 (Frame:315, 6,51s)
- Min. Framerate: 35,78 (Frame:951, 21,52s)
DX10 (ultra high):
- Total Frames: 2248, Total Time: 51,01s
- Average Framerate: 44,07
- Max. Framerate: 62,62 (Frame:1, 0,03s)
- Min. Framerate: 38,27 (Frame:1706, 38,45s)
Ultra high-nél annyi, hogy nincs AA, tehát csak az Overall Quality-t állítottam át Ultra High-ra, a többi megegyezik twollah féle bench-el (ami ha jól sejtem Very High-nak felel meg).
Ami érdekesség nekem, hogy DX10 alatt nem kevéssel jobban fut a játék, még Ultra High beállítással is. Abu hsz-aiból ítélve DX-nek sebességben elvileg AA használata mellett lenne különbség, viszont itt nincs AA használva egyik tesztben sem.
Hardver/Software: Ga P45 mobo, 8800GTS 512Mb (G92), E8500@3800Mhz (9,5x400), 8Gb Ram (800 4-4-4-12), Win Vista 64-bit, No Swap, 178.13ForceWare.
Remélem 1-2 fórumozónak támpontot tudott nyújtani ez a kis Quick Bench.
[ Szerkesztve ]
Ugyhogy nehezen tudom elkepzelni, hogy egy hd4850 vagy jobb kartyaval MEGFELELO driverekkel es 1-2 patchel kesobb barmi gond lenne, ha a 88gt-m dx10-ben ilyen szepen viszi
most néztem meg, 8.10 és 8.10 hotfix között egészséges 50%+ van 4850 mellett, minden maxra tolva 1600x1200 mellett tol a játék:
Average Framerate: 36,06
Max. Framerate: 51,03
Min. Framerate: 26,07
8.10 simával -10fps kb mindből

schwartz
(őstag)
A dolog pikantériájaként érdemes azt a tényt is megemlíteni, hogy az NVIDIA által szponzorált Far Cry 2 már DirectX 10.1-es támogatással is rendelkezik, mely opció kihasználásával a recés élek minden esetben el lesznek mosva élsimítás használata mellett. Természetesen ehhez a szolgáltatáshoz DirectX 10.1-es grafikus vezérlő is szükségeltetik.
Mondjuk full HD-ben en teszek az AA-ra. Eszre sem veszem hianyat.
A bevezeto utan mar meg sem kellett nezzem, hogy ki a hir szerzoje...authentic Abu85.
Ne ertsd felre, hisz orom olvasni irasaid, de neha lazabbra vehetned az NV nyakan azt a bizonyos kotelet...
Fuck yourself Jay Wilson
Ez tetszik. authentic Abu85. Az Abu-Z nem ismeri fel rendesen? 
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
lol, az nem tűnt fel, hogy a kocsiban egyik lábával sem nyomja a pedűlokat?
hogy lehet így kocsit vezetni?
a többi "hibát" inkább nem is sorolom
True Success is Blonde
Huuha! Egy játékban nem szerepel tökéletesen az ATi induláskor!! Szegény Abu, hogy beégett!!!
Csak tudjátok az a gáz, hogy már jelenleg is 25x16-ban kemény 20%-van lemaradva a 1GB-os 70-es... 16x12-ben ez csökken 10%-ra.
De azért húúú, de sz*r az ATi és, húúúú, de elhamarkodta mindenki, hogy ATi-t vett... Végülis a FC2 keményen felér a piacon lévő játékok maradék 99%-ával, máris dobhatja ki az összes ATi user a kártyáját menten.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a lag hibát gondolom tudják javítani patch-el... és kérdem én: akkor a ForceWare 180-ban ez volt a nagy bumm? FC2 támogatás? 
Nem fikázom a GF-okat (nincs is miért/ nincs is jogom), de szerintem egy szem játék miat még felesleges fújtatni az ATi-ra.

schwartz
(őstag)
Sajat tapasztalatod mikor lesz? Vagy mar sikerult osszeraknod a geped? Ra se rants, csak osszejon egyszer, nyugi... 
Fuck yourself Jay Wilson

pentium4
(senior tag)
hát nemtok, mit mondani, sztem a játék egy nagy kalap ....., nagyon vártam, ngaoyn csodáltam, de nagyon nagyot csalódtam! simán veri a crysis első és kiegészitő része is, a wars ról nemis beszélve, a grafika elég mű, pedig 1920*1200 ra tettem a felbontást, minden ultrahigh on és nagy meglepésemre nem szaggatott, amin nagyon csodálkoztam, mivel csak egy 8800gts esem van és hát a crysis iylen felbontásnál nálam csak közepes grafon hajlandó futni szaggatás nélkül, az irányitás is teljesen már, persze a crysis javára, az hogy csiomagolják a vga mellé, engem biztos hatna meg, megse venném, de ha a crysis warhead et csomgolnák, elgondolkoznék lehet egy vételen 
P4
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

bulika
(újonc)
hello.
tudna valaki segiteni?problémám a következö:xfx 9500gt alpha dog vga kártyám van.far cry2 azt kéri hogy frissitsem a vga drivert.letöltötöm,de nem rakja fel a uj nvidia drivert
elepités elindul félig fel is megy,de utána sötét a képernyö s nem reagál semmire./reset-el ujrainditom/mi a prombléma?vga-val lenne valami?mert hogy csak a gyárilag mellékel drivert fogadja el.elöre is köszönöm a segitséget.
hello.
s

twollah
(PH! nagyúr)
Ujabb Forceware beta driver.
Kifejezetten a Far Cry 2hoz lett kiadva.
[ Szerkesztve ]

sephi
(őstag)
a képen 7,62mm-es lőszer található, ami nem csak ak47-be jó....
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
tehát akkor már az iz is baj, ha szépen fut
ha pedig valami akad, akkor az a jó játék 
True Success is Blonde
Éreztem, hogy valaki előjön ezzel...
Nem tök mind1 neked, hogy végül mikor tudom összerakni azt a nyomorult gépet? 
Ugyan annyi jogom van beleszólni, mint bárki másnak, akinek nem GTX2-ese, vagy HD48-asa van. 
(#46) bulika: Nincs GF-em, de lehet, hogy le kéne kaparni az előző drivert... Esetleg újra rakni a Windows-t.
[ Szerkesztve ]