Szimpatikus. Az EVGA nem szokott gagyikat gyártani....bár mire idekerül, jóval drágább lesz. 
És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!

Szimpatikus. Az EVGA nem szokott gagyikat gyártani....bár mire idekerül, jóval drágább lesz. 
És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!
Én hiányolom az sli-t.
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Egy ilyen alsókatos lapba minek? A leves és a hús esete lenne szvsz....(jó, én nem vagyok egy gamergyerek
)
tetszik, elfogadnám Ati csipszettel 
True Success is Blonde

szép kifejezetten tetszik...
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

N-force alakulat ellenere szinpatikus lapokat gyart ,kene teszt n-force VS valami jobbfajta SB 750-es lap hogy tuning alatt hogy visilekedik...
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
ez mocsokdrága lesz sajnos, mire idekerül
és akinek nem számít a grafikus teljesítmény, az szerintem gigabyte-ból vagy másból kap jóval olcsóbban 
egyébként szép lap meg tényleg minőségi a cucc... csak hát az ára... 15-20ezer körül szerintem nagy kereslet lenne rá, afölött meg nem valószínű...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

nekem gigabyte ga-m68sm-sl2 alaplapom van 5000+ és 2gb kingston ram társaságában
+
9600 gt 650/1625/1800 mhz nekem egy daradig tökéletes futnak rajta még az újabb gémek is
majd febr 6400+ proci kerül bele vagy 4 magos nem tudom még
az alaplapot elfogadnám mert az evga nem gyárt rosszat
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

95 dollár, meg mire ideér/ne/, meg nálunk ugyse lehet evga-t kapni.... 

Hmm, miért nincs amd chipset? Tudom, tudom, hogy EVGA az csak nvidia, és még ez is nagy szó, hogy amd alá csinálnak lapot. De akkor is
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Szep alaplap es ahogy elnezem tamogatja a 140W TDPs CPUkat is.
Az EVGA mióta gyárt AMD alá lapokat?
x n
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Elég nagy méretű/felületű a chipset hűtése,remélhetőleg elég hűvös is lett ezáltal.
Nemrég cseréltem hűtést egy 630a-s lapkán és meglepődve tapasztaltam,hogy a gagyi gyári hűtés is inkább meleg volt mint forró
Kérdés:az nForce4 óta voltak még forrófejű lapkái AMD alá az nV-nek?
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

"megfelelő típus esetén a Hybrid Power funkció is használható"
Ez alatt pontosan mit kell érteni mik azok a megfelelő típusok?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Pl 9600 gt, 9600 gtx, 260,290-es sorozat, meg vannak ez csak kapasbol.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

tetszik vagy sem, htpc-be ez a chipset jobb: HDMI kimenetén a kép mellett 7.1 csatornás PCM is kijön, mig az AMD megoldásain ez maximum 2.0 csatornás PCM-et jelent (tömöritetlen hang, nem DD/DTS!)
jolenne valami igazán budget 8200ra épülő lap ...