Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azaz északi hűtő úgy néz ki, mintha feketére festett kartonpapír lenne.:D
Hát nem tudom, így nézetre egyik se szimpi, persze attól még lehet jó.

(#2) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez a két lap qrva szép lett, főleg az első :C

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#3) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Az eddig megjelent példányok jól szerepelnek. A Asus Gene jó lett, kíváncsi vagyok ez hogyan viszonyul ahhoz!

(#4) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Ez egyszerűen szép. Kár, hogy herótom van a plexi házaktól és nincs pénzem i7-re :)

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#5) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyszerü,szép és garantáltan jó is... :)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#6) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De sötét ez az EVGA. :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#7) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

izmos kis gépet lehetne az alsóra építeni... (pl gtx295+fizikára egy kiskari... lanos gépnek) épp tegnap szereztem egy matx-es giga lapot a szerencsétlenül járt asus m2n helyett (kapott hálókártya oldaláról egy jókis túlfeszt... blogban írtam az "érdekes" jelenségről) és kényelmesebb volt rá összerakni a rendszert, mint a normál atx-es elődjére->a vga tápcsatija eddig a sata adatcsatival kb összeért, így meg mivel 1slottal arrébb került a kártya, jobban elfér :) vinyót nem akartam arrébb tenni eddig, mert jobban szellőzött alul/felül...

na, ehhez visszatérve: irgalmatlan mennyiségű pénzt el lehetne erre verni, mire valaki überbrutál rendszert épít rá... házzal, mindennel együtt... de szépnek nagyon szépek :K (ilyenem sem lesz egy darabig nekem sem)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon szépek és profi alaplapok... le a kalappal! :C

PH semleges

(#9) Zájec

Zájec
(PH! kedvence)

hát , jó sok lett benne a fekete szin.... egy kicsit több is a kelleténél..
dehát a divatot követni kell... :)

(#10) Kriza

Kriza
(őstag)

Nagyon-nagyon megabrutál jó ez a színösszeállítás! :R

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#11) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Ráborult egy adag fekete festék és egyből, hogy izgulnak itt egyesek. :U

Vajon a CF megy bennük, vagy mivel az EVGA exkluzív Nv partner, ezért "elintézték", hogy csak az SLI működjön?

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#12) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

hát ha i7-re váltok az EVGA felkerül a lehetséges lapok listájára. Nagyon tetszik

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#13) Kriza

Kriza
(őstag)

Bal alsó sarokban biztató a "REV: 0.0" felirat." ;]

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#14) helkis

helkis
(PH! addikt)

nagyon jól néznek ki a lapok, de ha már SLI, akkor miért nem zöld? :F

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#15) venember83 válasza Ricco_hun (#11) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy normál és egy MicroATX változat készül, amelyek az NVIDIA SLI rendszerét preferálják. - hivatalos driverekkel nagy valószínűséggel csak SLI.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#16) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép lapok, a rendes méretű elég pofás, bár a matx piros-fekete párosítása is egész korrekt.
Ha váltanék, biztos nekem is felkerülnének a listámra ezek a lapok, különösen a rendes atx méretű.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh ezek nagyon sötétek :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na ez a másik véglet a giga/msi-féle csicsalapokkal szemben.

Nekem nagyon bejön. :K

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#19) mephi666 válasza lezso6 (#18) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én még átlátszó műanyag nyákra épülő lapot sem láttam :) az is elég extrém lenne szerintem :) nem tudom, miért nem csinálta még meg 1-2 gyártó "exkluzív" terméknek? szerintem sokan kiadnának érte borsos felárat...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#20) Keldor papa válasza dy_nmq (#12) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem az ártól el fogsz ájulni.

(#21) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Atx változat nagyon dögös lett. Igaz csak a külseje tetszik :)

True Success is Blonde

(#22) Dashes válasza Keldor papa (#20) üzenetére

Dashes
(őstag)

"Both set to be priced under $270"

(#23) mephi666 válasza Dashes (#22) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez azért megnyugtató :)) ha a 2-es nem lenne az elején, vagy csomagban a 2 lapot együtt adnák annyiért, akkor szerintem vinnék, mint a cukrot... annyival azért nincs több anyag ebben sem, mint a konkurencia "kommersz" lapjaiban... habár, aki el van engedve és tetszik neki, nyugodtan vegye ennyiért... evga-nál erre mennek :) de legalább minőség+design is párosul mellé...

(#24) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a 2. legjobb színösszeállításban a Giga után. :C

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#25) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Ha váltok, tuti evga alaplapot veszek. Sztem megvárom még a következeő chipsetet és utána.

Én vagyok a PH! királya.

(#26) blackrulz válasza mephi666 (#23) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

annyival azért nincs több anyag ebben sem, mint a konkurencia "kommersz" lapjaiban...

ez réééég nem erről szól. ezekben a bios is ki van nem kicsit hegyezve, tuningban sem lesznek roszak szerintem, nomeg a név. ezeknek a lapoknak presztizs értékük van. presztizs laposok, felső kat lian li, stackerek, stb. anyag nincs több benne, de tervezésben, kivitelezésben, anyagválasztásban stb biztos lehetsz benne hogy nem egy asrock belépő modell, a körítést nem is említve.
ha el lennék engedve és épp gépet akarnék fejleszteni és pl tuti ilyesmit vennék. nem a név miatt, nem is az extrém tuning miatt, hanem mert szerintem ez messze a legszebb amit eddig láttam :DDD a célcsoport mindig is megfizette, és meg is fogja fizetni ezeket az extrákat. amikor nv ref cuccokat drágábban adtak csak mert más matricát nyomtak rá... pedig ugyanazt tudta egy inno ref is.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#27) mephi666 válasza blackrulz (#26) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor kicsit rosszul fogalmaztam... nem kerül az árréssel többe ez a modell a gyártónak, mint a "kommersz" modellek... tudok az "extrákról", de az nem 1 az egyben a felár :) na... péntek van, nehézkesen fogalmazok... olyan ez, mint egy aston martin vs audi összehasonlítás... név, presztízsérték, extrák, design, stb... (ahogy te is mondod) holott mindkettő jó nagyon, mégis az aston jóval többe kerül... (és ott is nagyobb az árrés)

[ Szerkesztve ]

(#28) blackrulz válasza mephi666 (#27) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

persze hogy nagyobb, bár a felhasznált jobb minőségű anyagok, fejleszési költség, viszonylag alacsony kihozatal mellett nem tudom milyen plusz költségeket hozhat pl egy gigához képest, akik kicsit többet gyártanak. az evga soha nem volt olcsó, de mindig volt közönsége. szerintem ez így van jól. ;)

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#29) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Meseszép :B

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#30) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nagyon brutálisak ezek az EVGA lapok! :K

(#31) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

az ATX-es lap nagyon adja, rohadt jól néz ki... bejön ez a full fekete szín. tudásra is biztos ott van. viszont, hogy "jóval kedvezőbb árcédulával rendelkező terméket is készít." csak addig igaz amíg be nem hozzák Magyarországra a terméket sajnos :(

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#32) zed1983

zed1983
(őstag)

X58 MicroATX tesztet a népnek! :)

(#33) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép lap,nekem az tűnik kicsit veszélyesnek ha jól látom 3db Sata csatlakozó van egymáson nehogy letörjön:)

(#34) zed1983 válasza mokus1 (#33) üzenetére

zed1983
(őstag)

a különböző meghajtókat pedig hat SATA-300 portra lehet csatlakoztatni
3*2 = 6... nem 3 darab van egymáson :N
Másrészt azért is, mert egy hosszabb kártyát, ami túlér az alaplapon bele sem lehetne illeszteni a PCi-Express-be...
Egyébként tényleg magasnak látszik :K

[ Szerkesztve ]

(#35) daa-raa válasza mephi666 (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Olyan nagyon átlátszó az sem lenne a sok réz miatt... (Fehér és lila viszont volt már, olyan is, amelynek az alján egy bazi nagy smley volt.)

Egyébként egész korrekten néznek ki.

Si vis pacem, para bellum.

(#36) mokus1 válasza zed1983 (#34) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igaz,kicsit kiütött a meleg pedig kerestem mennyi lehet de ennyi ilyen lapon gondoltam min a 9 nem 6 :B

(#37) zed1983 válasza mokus1 (#36) üzenetére

zed1983
(őstag)

igen, egyébként elég nehezen vehető ki belőle, de biztosan nem lesz magasabb ettől, legalább is ott ahol a PCI-Express "belelóg"

(#38) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nagyon bejön ez a fekete nyák meg minden, de kicsivel jób hűtést is rakhattak volna rá, EVGA-hoz méltóan, csaknem egy AsRock... :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#39) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

jól jönne egy ilyen :)

www.keytar.hu - improve yourself

(#40) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Veri bjudiful :C Főleg a microATX, lehet benevezek egyre. Egyébként a sima X58 EVGA lap támogatja a CF-et, a Classified már nem biztos.

[ Szerkesztve ]

(#41) zed1983 válasza tome.jr (#40) üzenetére

zed1983
(őstag)

Igen ebből egy mATX vagy egy Rampage II Gene :R

(#42) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek egyenesen a pokolból jöttek. Mind2 nagyon sötét, ráadásul az egyik véres is egy kicsit. :DD

(#43) Zsoo80 válasza rootkiller (#42) üzenetére

Zsoo80
(tag)

nekem tetszik ez a színösszeállítás :))

-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

(#44) rup1u5 válasza Zsoo80 (#43) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

:K

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#45) Asador

Asador
(tag)

... áállaaat. Ilyen szép lapot vétek elrejteni

http://fafaragomuhely.freeweb.hu/

(#46) SimonYana válasza -XadAnuX+ (#30) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Te már csak tudod! ;]

® SimonYana ®

(#47) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Ezen az EVGA lapon az árán kívűl is látszik, hogy brutális, minőségben és teljesítményben is!

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#49) aLstaR

aLstaR
(kvázi-tag)

Kinek mi a véleménye az mATX laphoz?
Egy kis összehasonlítás:

Classified vs. Micro SLI
[link]

[ Szerkesztve ]

Nézd meg további hirdetéseimet!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.