Megjelent a Dell legújabb nettopja

A Dell OptiPlex termékcsaládja új modellel bővült, mely a 160-as típusjelzést kapta. A 229 x 47 x 225 mm méretű és 2,09 kg tömegű számítógép belsejében egy 1,6 GHz-es Atom 230 processzor dolgozik egy SIS Mirage 3 integrált grafikus chip társaságában. Az alaplapi lapkakészlet maximum 4 GB DDR2 memóriát kezel, az adattároló szerepét pedig egy 80 vagy 160 GB-os merevlemez, illetve egy 20 vagy 64 GB-os SSD meghajtó töltheti be. A termékhez opcionálisan lehet kérni egy külső DVD-olvasót is.

A kisméretű számítógépben egy 87% hatásfokú tápegység dolgozik. A monitort D-Sub vagy DVI kimenetre lehet kötni, míg a perifériák csatlakoztatására a PS/2 és a soros port mellett négy darab USB interfész áll rendelkezésre. A kommunikációs lehetőségeket egy Gigabit Ethernet képviseli, de opcionálisan kérhető a gépbe egy 802.11b/g szabvánnyal kompatibilis, mini PCI Express csatolóval ellátott Wi-Fi kártya is.

A termék már kapható az üzletekben, az alapváltozat 563 dollárba kerül. Jövő év első negyedévében várhatóan megjelenik a duplamagos Atom 330 processzorral ellátott modell is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés