Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gombamódra szaporodnak, nem "gombaszámra"
Az intel mekkorát kaszál ezzel az Atom cuccal... A Via-nak ez hogyhogy nem sikerült?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#2) ronson válasza simonzé (#1) üzenetére

ronson
(senior tag)

Egyszerű a VIA procija, őrült gyenge és őrült drága.

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#3) a_n_d_r_e_w válasza ronson (#2) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Hülyére veri az atomot, de nem baj...

Sight. Sound. Speed.

(#4) simonzé válasza ronson (#2) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak a miniITX rendszerüket adják aranyárban. Maga a proci nem drága, pláne ha nagy szériában gyártanák.

(#5) v.tom

v.tom
(őstag)

Kíváncsi leszek az Atom és az a kicsi Athlon párharcának alaulására. Az AMD procija többet eszik, de cserébe gyorsabb is jelentősen minden bizonnyal. Az Atom kevesebbet fogyaszt, de viszont a chipset mellette sokat. Az AMd esetében a chipset viszont keveset fogyaszt, egyszóval a két platform kb egy szinten jön ki a fogyasztásban. Azon sok fo múlni, hogy mennyire melegszik az AMD proci, és azon, hogy esetlegesen mennyire erős integrált vga kerül majd mellé. Mert valószínűleg ez elég erős ütőlap lesz a későbbiekben. Fontos lehet majd az is, hogy melyik platformban hatékonyabbak az energiatakaréskossági funkciók.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#6) Szanya válasza simonzé (#1) üzenetére

Szanya
(tag)

A VIA procia később került ki a piacra mint az Intelé. A netbookgyártóknak pedig nem volt idejük várni.

''Szanya csak egy van.''

(#7) Ste válasza a_n_d_r_e_w (#3) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak a Nano, nem a jelenlegi C7, amivel a Hp is szerelte a notiját

v.tom: asztali fronton a kis Athlon veri az Atomot rendesen. A 780g-s csipszetet akkor meg sem említem :)
cserébe nagyobb mint az Atom. Nem csak a deszka, a proci is

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#8) a_n_d_r_e_w válasza Ste (#7) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Nyílván csak a Nanot érdemes említeni. De az viszont tényleg jól sikerült + lábkompatibilis az előző generációval.

Sight. Sound. Speed.

(#9) spln

spln
(fanatikus tag)

Jó lesz, jó lesz :C
Csak a kis Athlon mellé kerüljön egy "izmos" kis gpu-t tartalmazó chipset :K

"Danger! Avoid death!"

(#10) simonzé válasza Szanya (#6) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem a Nanora céloztam rája, hanem a C7-re. Az már (túl) régóta piacon van, mégsem építettek rá netbookot. Valamiért a Celeronnal kezdődött a história, pedig a C7 már vagy 3 éve elérhető, és netbookba még a teljesítménye is elegendő. Még talán az AMD Geode-ra is több ilyesmi gép épült, pedig hát az nem túl erős.

(#11) Thrawn válasza simonzé (#10) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Építettek: Link

Different songs for different moods.

(#12) simonzé válasza Thrawn (#11) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erről tudok. én a Celeron, majd Atom alapú Netbookok előtti időre gondolok. A Via kezében volt ez a mostanival (jobbára) megegyező C7 már három éve is. Akkor senki sem látta hogy nem mindenkinek kell a bikaerős mobilproci? Netes mobilgépek már akkor is kellettek, ez volt a PDA-k sikerének a kulcsa.
Mindegy, ezen már felesleges rágódni, de fura hogy a nehéz helyzetben lévő Via nem erőltette a dolgot.

(#13) Thrawn válasza simonzé (#12) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán épp a nehéz helyzet miatt nem erőltette.
Az Asus sem tudta mit csinál amikor bedobta a mélyvízbe a Eee-t, azt meg már látjuk mi sült ki belőle.

Different songs for different moods.

(#14) Szanya válasza simonzé (#12) üzenetére

Szanya
(tag)

Két éve karácsonykor vettem a tesómnak egy ilyet:Hasee V700C.

''Szanya csak egy van.''

(#15) VaniliásRönk válasza Thrawn (#13) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Hisztéria. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#16) Siera

Siera
(senior tag)

kihozhatnának nettopba is vmit ami nem lassul be 1 átlagos felhasználó programjaitól se :DDD :DD

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.