Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Bass83

Bass83
(újonc)

Szépek, mint mindig. :C Egy 13 colosra beneveznék szívesen...

(#2) sNORh válasza Bass83 (#1) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

az nagyon, de a 16-os nemlesz gyenge.. :DD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ezek is TN+Film TFT sek lehetnek? :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Kellemes kinézetük lett. És a felszerelhetőségük is lehet több, mint kielégítő.
Reméljük hogy az új, mobil 4000-es radeonok is hamar megjelennek a palettán. :P

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#5) JanR

JanR
(őstag)

Nya'mi :))

www.oaziscomputer.hu

(#6) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Nem kicsit jól néznek ki, az tény :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#7) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindig is tetszett a Dell XPS sorozata, ami most Studio néven fut tovább.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#8) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért inkább ilyet vennék, mint macbookot. :)

(#9) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kövezzenek meg érte, de ez jóval szebb az új Macbook-nál is.

Sectumsempra - For Enemies

(#10) Biomokus

Biomokus
(kvázi-tag)

Biza,ami szép,az szép. :))

Nem, tündérke! A kívánság, az kívánság! Úgyhogy fogd csak meg szépen a bokádat!

(#11) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nocsak, a Dell is nekiáll MacBookszerűséget gyártani! Nagyon helyes! Asus, MSI, Acer, Fu-Si elmehetnének tanulni hozzájuk egy kicsit :)

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#12) rudi válasza Morden24 (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fene tudja, élőben kellene látni. Az tuti, hogy ez is nagyon letisztult darab, és a fekete világos betéttel jobban mutat mint a MacBookok szerintem túl világos fémje a fekete kijelzőpanellel, de lehet, hogy túl komor ez a sötét. Jöhetne az a grafitszürke MacBook, amit mindig is szerettem volna :)

(#13) (Kolombusz) válasza rudi (#11) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A minőségi, szép notebook mióta szinonima a Macbookkal? Vagy lemaradtam valamiről? :)

(#14) Biomokus válasza (Kolombusz) (#13) üzenetére

Biomokus
(kvázi-tag)

A tegnapi MacBook teszt óta. Tán nem jól gondolom? :U :)

(#15) rudi válasza (Kolombusz) (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolom az Airhez hasonló új MacBookról és MacBook Proról. Egyébként minőségben korábban is nagyon ott volt már a Mac, csak ugye mindig a szériák kezdetekor gyermekbetegségek bújtak elő, és korábban még nagyon nem bírta a hardcore júzerek ízlése a másságot. Mostanra javult a helyzet, a tegnapi cikk topicjában egyáltalán nem volt Apple ellenes flame :)

(#16) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Jajjdeszéép.. :)

alba gu brath • http://www.techpowerup.com/img/12-01-20/black%20march.jpg

(#17) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez tetszik bár az a rész a zsanér fölött érdekes.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_%28sixth_generation%29

(#18) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Nem tudom mi ez a nagy rajongás hirtelen a külsejére, a sima Dell Studio is pont így néz ki és már piacon van egy ideje. :)

[ Szerkesztve ]

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#19) rudi válasza Bibby (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, az is egy rohadt jól eltalált sorozat, de szerintem azért van több lényeges eltérés, közte és a Studi XPS között. Például az oldalarány, a billentyűzet kialakítása. Plusz ott az egyedi zsanér, a gép eleje szögletesebb, a felső borítása ívesebb lett.

(#20) Bibby válasza rudi (#19) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Persze, értem én, valamivel kimunkáltabb lett a külseje+jobb anyagokat használtak ahogy illik is, de azért észvesztő különbségek nincsenek és igen az eredeti is nagyon szép. :K
sima - XPS
sima - XPS

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#21) Morden24 válasza rudi (#12) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem mondjuk már a billentyűzetnél eldől a kérdés, de merem mondani, hogy jobban bejön ez az indusztriálisabb, kicsit férfiasabb és modernebb megjelenés, mint az Apple-féle unisex-uniclass-uniage dolog.

De teljesen igazad van, egymás mellé kéne tenni őket. Hajrá :DD

(#22) peti85

peti85
(tag)

A Stiudio nem is drága! 180-200 között egész jó darabokat adnak, 4(!) év garral.

(#23) aeroxr

aeroxr
(fanatikus tag)

Azért 2009 körül el lehetne már hagyni a d-sub csatlakozót :Y

MacBook, Mac Pro, iPhone The truth is out there.

(#24) shadeofme

shadeofme
(tag)

Annak a zsanernak tenyleg egy kicsit sufniajto hangulata van. :)
De ezt kiveve tenyleg nagyon jol nez ki.
Amugy en is eljatszadoztam a Dell laptop konfiguralojaval parszor, csak a jo aron idulo gepbol valahogy mindig bazi draga lett. :D

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#25) róland válasza shadeofme (#24) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1500,- USD aaltt tudtam tartani akonfigurátorban az árat. S ebben már a 16-os 1920*1080-as, Radeon-os gép volt.

Igaz máshoz nem nyúltam, de a többi komponens elég önmagában.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#26) xedos

xedos
(PH! addikt)

Érdemes még megnézni a Lenovo ideapad U seriest is.
Hasonló letisztult design: [link]

További képek : [link]

[ Szerkesztve ]

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#27) rudi válasza xedos (#26) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jaja, azok is szép gépek! Egyszer nagyon szívesen kiraknám valami forgalmas helyre a Dell, Lenovo, Sony, Apple notebookjait az Acer, Asus, Fu-Si, MSI és többiek notebookjai mellé, hogy az arra járó átlagos járókelők rakják őket tetszési sorrendbe. Lehet mindjárt csinálok is egy notebookszépségversenyes szavazásos topicot :)

[ Szerkesztve ]

(#28) Morden24 válasza rudi (#27) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én támogatnám az ötletet :C

(#29) Biomokus

Biomokus
(kvázi-tag)

Legyen szavazás! :K :D

(#30) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Nagyon jó gépek lesznek.
A dizájn nagyon eltalált, elegáns.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#31) pollai

pollai
(fanatikus tag)

Csak az itthoni árára leszek kíváncsi... Nem gondolnám, hogy 300 körül elérhető lesz...

(#32) rudi válasza Biomokus (#29) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valamelyik hazai pályában lesz.

(#33) Biomokus válasza rudi (#32) üzenetére

Biomokus
(kvázi-tag)

Tutijó! :C :C

(#34) Csepy

Csepy
(senior tag)

Kövzzetek meg, de ezerszer inkább XPS M1330-at vennék (újra), ha lehetne választanom.

Regards: Csepy

30/570-83-93

(#35) aszkeeta

aszkeeta
(kvázi-tag)

Cépek a notik

ASUS A636N PDA Eladó Érd. Priviben<>Gamertag : Szkubi<>Tdunick: RohamDroid

(#36) Stehe válasza Devid_81 (#3) üzenetére

Stehe
(tag)

Ahogy láttam, ezekben már LED-es kijelző van...

(#37) dokkaab

dokkaab
(újonc)

Sziaszotok! Tegnap olvastam, hogy jönnek az új Studio Xps gépek. Kérdésem az lenne, hogy mikortól lesznek elérhetők Magyarországon, és hogy mennyire lesznek személyre szabhatók. Engem leginkább a 16-os széria érdekelne, na meg az ára. A Dell Store-ba nekem is elég baráti áron sikerült összeállítani az általam elképzelt gépet, de attól félek itt nálunk már nem lesz ilyen jó a helyzet.

(#38) Csepy válasza Stehe (#36) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Ami TN+film panelos, csak a megvilágítás már nem CCFL-es, hanem WLED-es.
(pont mint a jobb M1330-asokban)

Regards: Csepy

30/570-83-93

(#39) D-LAN|FuRioN

D-LAN|FuRioN
(tag)

Tetszetősek ezek a gépek is! Macbook mellett ez az ami még megállja a helyét nálam ebben a kategóriában. Mondjuk a Mac -emet nem cserélném le semmi pénzért, mert nagyon megszerettem. Viszont ezek is szupik lettek! Tetszik a DELL -be, hogy a vásárlásnál kicsit te is belenyúlhatsz a konfigba. Ezt hiányolom az Apple részéről :( Nagyon örültem volna ha felárért beletetethetem a megvilágított billentyűzetet az alapverzióba. :))

\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'

(#40) Atom_Anti

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon szep, nagyon tetszik :R ! Elgondolkoztam hogy milyen jo lenne lecserelni a D610 em egy ilyenre :N. Akarhogy is uj gepet mar csak SSD meghajtoval vennek, szoval varok mig lesz vmi gyors 0.5-1TB-os megfizetheto aron.

(#41) cain69 válasza aeroxr (#23) üzenetére

cain69
(őstag)

én szeretem ha minél több kütyü lóg le róla. igazából sosem lehet tudni, mivel kell bedugnod.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#42) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Címben: "Érkeztek"
Szövegben: "Lesznek elérhetők" (természetesen közelebbi meghat. nélkül)
----- Engem zavar az ilyesmi. Baj? :W

[ Szerkesztve ]

Grazie, Roma! Thinkpad X200s - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#43) Athanáz9 válasza Atom_Anti (#40) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv. Ezt 9 napja írtad. Mondj egy tippet, mikorra tippeled.
"Minden enyém, csak a tűrés nem".
:W

Grazie, Roma! Thinkpad X200s - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#44) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv minden hallgataginak.
Én félnaponként majd mindig benézek.

(#45) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Például ma is.
Üdv, hallgatagi urak.

(#46) sowi válasza Csepy (#34) üzenetére

sowi
(senior tag)

pedig eloben ezek is nagyon jol neznek ki :)

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#47) dokkaab

dokkaab
(újonc)

Én is naponta 2x benézek, de semmi változás :(

(#48) Athanáz9 válasza dokkaab (#47) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nézzünk be minnél többen, minél gyakrabban.
Ne hagyjuk hallgatni a hallgatagi urakat.
Még, még több információt.
Kösz.

(#49) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy újabb nap elteltével: detto!

(#50) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezentúl csak 3 naponként jövök, hallgatagi urak.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.