Újabb kisméretű PC érkezik az MSI-től

Bár hivatalosan csak a CES-en mutatja be új nettopját az MSI, honlapján már bővebb információt is jelentetett meg róla. A kezdetekben használt Wind NetBOX nevet egyszerűbbre cserélték, így a jövevény WindBOX néven kerül majd forgalomba. Belsejében Intel Atom N270-es processzor dolgozik 1,6 GHz-es órajelen, mellé az egyetlen SO-DIMM foglalatba 1 GB DDR2-es, 533 vagy 667 Mhz-es memóriamodul illeszthető. A chipset északi hídja a megszokott GMA 945GSE modell, ami integrált grafikus processzorral és D-Sub kimenettel is rendelkezik, ezt az ICH7M déli híd egészíti ki.

A mindössze 180 x 255 x 19 milliméteres, fekete színű készülék alig több mint 1 kg-ot nyom, áramellátásáért egy 20 voltos, 40 wattos tápegység felel. Adattárolásra egy 160 GB-os, 2,5 hüvelykes SATA merevlemez kapott helyet benne, de felszerelték SD/MMC/Memory Stick kártyaolvasóval is. Bővítőkártyák fogadására egyetlen mini PCIe foglalat áll rendelkezésre, amelybe például vezeték nélküli modult lehet illeszteni, ezért opcionálisan SMA csatlakozóval is rendelhető lesz.

Vezetékes kommunikációra a termék oldalán helyet kapott 10/100 Mbps sebességű Ethernet aljzat használható, továbbá 3 USB 2.0 port és az audio ki- és bemenet is megtalálható rajta. Az MSI egy VESA rögzítőkeretet is kínál a WindBOX-hoz, melynek segítségével monitorok hátuljára is felszerelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés