Hirdetés

Tárhelymániások számára készült a Lian Li MicroATX háza, a PC-M25

Hirdetés

Kétféle színben, ezüstben és feketében (ránézésre inkább sötétszürkében) is kapható lesz a Lian Li legújabb, teljesen alumíniumból készített háza, a PC-M25, ami microATX vagy Mini-ITX méretszabványú alaplapok befogadására képes. A 3,74 kilogrammos, letisztult külsejű kasztni mindezek ellenére igen méretesnek mondható 199 milliméteres szélességével, 322 milliméteres magasságával, illetve 441 milliméteres hosszával.


[+]

Mindez annak tudható be, hogy beleje rengeteg mindent képes elnyelni. 5,25"-es rekesz ugyan egy szál sincs, a többiből viszont annál több. Az úgynevezett hot swap rekeszben öt darab 3,5"-es tárolóegységnek biztosított a helye, míg az alulra elhelyezett tálcára tovább kettő darab 3,5"-es vagy három darab 2,5"-es HDD/SSD szerelhető, ez a mennyiség pedig egy átlagos, normál ATX alaplapokat fogadó háznál is elmenne.


[+]

Mindennek persze ára is van, például a tápegység már csak 90 fokban elforgatva, az alaplappal párhuzamosan kapott helyet, ami miatt a processzorhűtő magasságát 80 milliméterben szabták meg, és maga a táp sem nyúlhat tovább 230 millimérnél. A VGA behelyezésével viszont várhatóan nem lesz gond, az akár 410 millimter hosszú lehet. Az elrendezés miatt a hátsó ventilátorról le kell mondani, a szellőzést összesen két szélgéppel oldották meg, egy 120 milliméteres a tetőre, egy darab 140 milliméteres átmérőjű pedig az előlap és a HDD rekeszek közé került.


[+]

A Lian Li PC-M25 160 eurós árcédulát kap az európai piacokon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés