Hirdetés

Piszkosul drága kétkamrás kockaház a Lian Li-től

Ian "8Pack" Perry neve a tuningos világban nem ismeretlen, ahogy a Lian Li márkanév is fogalom a házpiacon. Összefogásukból született meg a D888WX nevű ház, amit az abszolút felsőkategóriás, vízhűtéssel és sok VGA-val megpakolt rendszerekhez fejlesztettek ki, ennek megfelelően az árát is megkérik.


[+]

A 650 euróért, azaz megközelítőleg 200 000 forintért kínált ház természetesen minden porcikájában alumínium, és "szárazon" 12,3 kilót nyom a mérlegen. Ez ahhoz képest nem is sok, hogy 380 milliméteres szélességéhez 511 milliméteres mélység és 597 milliméteres magasság társul, tehát csöppségnek egyáltalán nem nevezhető. A ház oldalai (melyek közül az egyik ablakos), fedele és előlapja lepattintható, a könnyebb szerelhetőség érdekében, amihez természetesen különleges szerszám sem szükségeltetik.


[+]

A D888WX minden hardvert kényelmesen elnyel a két részre osztott beltérben: legfeljebb EATX méretű alaplapot, 420 milliméter hosszú VGA-t, szintén 420 milliméter hosszú tápegységet, 165 milliméter magas CPU-hűtőt, 5 darab 5,25"-es meghajtót, hat darab 3,5"-es vagy négy darab 2,5"-es HDD/SSD-t és 17 darab 120 milliméteres ventilátort. Utóbbiak persze felcserélhetőek a vízhűtés radiátoraira, összesen hat darabra, amelyekhez akár két szivattyút is rákapcsolhatunk – legalábbis ennyinek biztosítottak felfogatást. Természetesen szerelőnyílások, kábelek átvezetéséhez szükséges gumibetétes kivágások és a megszokott, USB 3.0-s portokból és jack aljzatokból álló előlapi I/O panel is része a felhozatalnak.


[+]

A Lian Li D888WX már kapható a nagyobb külföldi webshopokban 500 fontos vagy 650 eurós árazás mellett.

Előzmények

Hirdetés