Hirdetés

Félig nyitott prototípus házak a Lian Li-től

Blogjában mutatta meg a Lian Li, hogy milyen újdonságon dolgoznak éppen. A most sem éppen beszédes nevű házak a PC-O5, PC-O6 és PC-O7 elnevezést viselik, és a számozás növekvő sorrendjében nő a legnagyobb befogadható alaplapméret is: a PC-O5 Mini-ITX, a PC-O6 microATX, míg a PC-O7 akár ATX alaplapokkal is megbirkózik. Ezen felül a gyártó kifejezetten vízhűtésre tervezett verziókkal is készül a két nagyobb modell esetében; a PC-O6S és PC-O7S akár 360 milliméteres ventilátorokat is fogad majd.


[+]

A házakban azonban közös a dizájn és a felépítés, illetve az anyagválasztás. Az alapot most sem más adja, mint a gyártótól megszokott alumínium, amihez az egyik oldalon most edzett üveget párosítottak, így a gépház belseje minden kíváncsiskodó számára láthatóvá válik. Ez az üveggel borított oldal lehet a ház oldallapja vagy éppen teteje, attól függően, hogy a házak miként kerülnek elhelyezésre, sőt a falra szerelhetőség lehetősége sincs kizárva!


[+]

További különlegesség, hogy mindegyik ház Open Air kialakítású, tehát nem teljesen zártak, ezzel a szellőzéshez szükséges ventilátorokat is megspórolták. A lehetőségekhez képest a gyártó ügyelt a kábelek láthatatlan elvezetésének lehetőségére és a minél kompaktabb kialakításra. Ez utóbbi némi kompromisszumra késztetheti a vevőt, a házakban ugyanis nincs klasszikus 5,25"-es rekesz, legfeljebb slim rendszerű optikai meghajtót fogadhatnak, illetve a legkisebben még a táp méretét is SFX-re korlátozták, de a VGA megléte is befolyásolja az elhelyezhető tárolók számát.


[+]

A házak megjelenésével kapcsolatosan információkat egyelőre a vállalatnál nem közöltek, így az sem biztos, forgalomba kerülnek, de a pontos technikai paramétereket azért közzé tették.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés