Hirdetés

Újabb méretes, guruló ház a Lian Litől

Az alumínium házak pápája, a Lian Li egy újabb méretes toronyházzal örvendezteti meg a vásárlóközönséget. A kerekeken guruló, alsótápos kialakítású, legfeljebb E-ATX méretű alaplapokat fogadó 551 milliméter magas, 661 milliméter mély és 220 milliméter széles PC-V1000L természetesen minden porcikájában alumínium, de szárazon így is 9,3 kilogrammot nyom a mérlegen. A gyártó ezúttal a letisztult megjelenésre, a jó szellőzésre és a tágas belső térre fektette a hangsúlyt amellett, hogy a könnyű szerelhetőségről és a bővíthetőségről sem mondtak le.


[+]

Erre bizonyíték, hogy az egyetlen, kívülről hozzáférhető 5,25"-ös meghajtóhely mellé kilenc darab 3,5"/2,5"-es rekesz fért a hagyományos helyre, amit további két 2,5"-es és egy darab 3,5"-es egészít ki az alaplaptálca hátoldalán. A jó szellőzésről a porszűrővel védett perforált légbeömlők mellett összesen nyolc darab ventilátor gondoskodhat, opcionálisan pedig a ház tetejére akár 380 milliméter hosszú radiátor is felfogadható.


[+]

A VGA hossza alapesetben 380 milliméter lehet, de ez néhány tárolóhely elvesztésének fejében 520 milliméterig nyújtható. A tápegység hossza 240 milliméterben van limitálva, a processzorhűtőnek pedig 170 milliméter helyet hagytak. Természetesen gondoskodtak a kábelek ízléses elvezetési lehetőségéről illetve a szerelést könnyítő nyílásokról, továbbá az előlapi I/O csatlakozópanel is az összeállítás részét képezi négy darab USB 3.0-s kapuval és az hang ki- és bemenetekkel.

A Lian Li PC-V1000L feketében és ezüstben is kapható lesz 389 és 345 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés