Hirdetés

Igényes és olcsó toronyház az NZXT műhelyéből

Az NZXT leleplezte legújabb számítógépházát, mely a Gamma névre hallgat, és a vállalat Classic szériáját erősíti. A 6 kg-os tömeggel rendelkező termék egy ATX vagy egy microATX méretű alaplapot fogadhat, mely mellé négy darab 5,25, illetve hét darab 3,5 colos meghajtót képes fogadni. A kisebb méretű rekeszek természetesen rejtve vannak.


[+]

A 449 mm magas, 190 mm széles és 508 mm mély házból a felmelegedett levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor vezeti a szabadba, ám a felhasználó a fedőlapra további két 12 vagy 14 cm-es légkavarót helyezhet. A hűvös légáramlatok biztosítása érdekében az elülső panel mögé is be lehet szerelni egy 12 cm-es szélgépet, míg az oldallap két darab 12 cm-es ventilátort fogad.


[+]

A fekete színű toronyház előlapján elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval szolgál, a tápegységet pedig alulra lehet beszerelni.


[+]

Az NZXT Gamma névre keresztelt házat már szállítja a gyártó a partnereknek, így hamarosan feltűnik az üzletek polcain. Az ajánlott fogyasztói ára 50 dollár lesz.

A termékről készült további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés