Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Még soha egyetlen Lian Li ház sem nyerte el a tetszésemet... Ezek sem... :U

Aki hülye, haljon meg!

(#2) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

PC-A71F na ez letisztult ház semmi csicsa...ilyesmit keresek csak olcsóbban, mert egy 245 dolláros házikó ami kb 170 euró lenne egy kicsit sok

(#3) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Az A71F egy az egyben A71B, csak még egyszerűbb, pedig az utóbbi sincs agyonbonyolítva. :) Szeretem az úgymond letisztult formákat, de ez az új ház nekem már túlzás. Semmi nincs, ami megragadhatna benne, fantáziátlan.

A kék ventilátort pedig legalább a Lian Li száműzze! Nem illik a házaikhoz, meg különben is, már a piros a menő.

ftc: Az A71B-m eladó lesz hamarosan...

[ Szerkesztve ]

(#4) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Nekem sem tetszik tulzottan,az ára meg egyáltalán nem.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#5) ThaBoss válasza L3zl13 (#1) üzenetére

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyanígy vagyok én is, csak nekem még az áruk sem :(

(#6) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

míg a segídeszköz nélkül beszerelhető
ez direkt van így? :D

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#7) Symbio

Symbio
(senior tag)

Szép, letisztult, minőségi ház. Az ára meg annyi amennyi :P

(#8) pacorro válasza JColee (#6) üzenetére

pacorro
(VIP)

Akár úgy is lehetett volna.
De most már csak vót. Valamikor. :D

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#9) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

PC-A71F :C

kellően szögletes és hiányzik róla minden csicsa. gyönyörű

ha a belső elrendezést lehetne variálni, még meg is érné gyűjtenem rá :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Mi nem tetszik ezen sok embernek? azért mert nem csicsás :U vagy mert nicnsen rajta egy "GamerEdition" matrica :F Egyedül az ára ami nem kevés, na , de ez nem is egy műanyag, össze-vissza hajlós, AeroCool,TT, meg társai ház..
Az ajtós változat nagyon tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#11) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Biztosan jó, meg stabil meg minden.... de hiányzik nekem belőle valami.
Majd ha egyszer látok egy ilyet élőben megváltozik a véleményem.
Addig is CM marad.
:))

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#12) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont tegnap néztem az oldalukon, nekem az ajtós verzió nagyon bejön, anélkül nem kéne. Az áruk sem olyan vészes.

http://pc-style.hu

(#13) Dassler

Dassler
(őstag)

Hm....elég letisztult, és én szeretem az iylen formát :) de csak az ajtós tetszik. Élőben azért jelentősen másképp fest minden ház, mint fényképen, sztem ezért elég elegánsak lehetnek. Nekem mondjuk külső designban az Antec P182/183 a kedvencem.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#14) Hebry

Hebry
(senior tag)

Tényleg jó házak, szépek minimalisták, könnyűek, de nem tudom miért, ez (konkrétan ez a ház nem tetszik) nem tetszik.
Igaz többségében vannak az olyan Lian Li házak, amelyek nem tetszenek, de van olyan is, ami megfogott már.

(#15) Balika911 válasza Pepe78 (#11) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

"[...] de hiányzik nekem belőle valami."

A számítógéped? ;]

(#16) morfondőr

morfondőr
(fanatikus tag)

Szép házak, de a belső elrendezés miatt nem cserélném le az Antec P182-met. Hosszú ideje nem találtam konkurenciáját!

(#17) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát a Lian Li premium meg minden,de valahogy nemtetszik,de elhiszem,h.jó :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#18) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

ezt soha nem fogom megérteni, hogy nem bírják egy hangyaf****al szélesebbre csinálni az ilyen tuti kis házakat, hogyha már prémium kategória, akkor hátul is elférjen egy 140-es venti...

ezt leszámítva vinném, nagyon bejön.

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#19) shteer válasza Ayg0 (#18) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mert akkor majd mindenki 22-est akar beszerelni :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#20) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Ez az A71F eléggé ott van a szeren. Mondjuk ennyi pénzért nem kéne, de akkor is. :K

Semper Fi

(#21) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Na ezeket már házaknak nevezem, és az áruk sem olyan vészes.

(#22) aero. válasza Ayg0 (#18) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

120mm-ből nagyobb a kínálat, olcsóbb, ráadásul nem fogsz hőmérséklet rekordokat döntögetni ha 120 helyett 140 van bent. Mondjuk lehetne univerzális menetet kialakítani, de tartok tőle, hogy attól még drágább lenne :U

(#23) Balika911 válasza Ayg0 (#18) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A fenéket prémium, a Lian Linél ez erősen középkategória. A belsejükön is látszik. Prémium a PC-X2000, abban egyébként hátul is 14 centis a fő ventilátor.

(#24) arthur3d

arthur3d
(tag)

A Lian-Li szerintem az a ceg ami nagyon megosztja a vasarlokat. Nemreg vettem egy PC-A7110 hazikot, eleinte nagyon gondolkodtam rajta, nezegettem, kerestem az esetleges hibakat (volt es van is), de amikor belekoltoztettem a gepemet, majd osszeallt a rendszer (lecsereltem a ventiket Noctuara), nagyon megszerettem :K Az viszont teny, hogy kb. 100K-ert nem vettem volna meg :(

Ha jo minosegu ventit tesz az ember hatulra (is), akkor tokeletesen eleg a 120-as. Nalam hibatlanul teszi a dolgat a Noctua.

...

(#25) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

en elhagytam volna a vizhutes kivezetes feletti komplett reszt :U az mar teljesen felesleges. elol jo otlet a 2db 12cm-es venti :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#26) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

öszme darab az biztos. A minőségére nem lesz panasz :K

True Success is Blonde

(#27) arthur3d válasza Ősember (#25) üzenetére

arthur3d
(tag)

Igen, a teteje az valoban egy folosleges resz, nekem sem tetszik az enyemben.
A 2db 120-as ventit meg ki is kellene egesziteni ujabb 2-vel a HDD keret utan.

...

(#29) helkis válasza shteer (#9) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

igazi h2o-s hozzállás! nekem is bejön! ;)

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#31) Cclone

Cclone
(lelkes újonc)

PC-A71F gyönyörű lett. :C

Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K

(#32) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Na ezek már vmi ipari alkalmazásra valók, melyik elvetemült átlagjúzer tenne 11db HDD-t és 5db ODD-t egy házba?:D
Egyébként a külső ízlés kérdése, nekem a Lian-Li nagyon tetszik az egyszerűségével, letisztultságával. Minőséget tekintve pedig a CM sehol nincsen ezekhez képest, volt cm-690-esem, most ilyenem van, szóval tudom miről beszélek.
Megértem, ha valakinek nem tetszenek ezek a formák, még jó hogy nagy a választék a piacon:)

[ Szerkesztve ]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#33) aero. válasza Ijk (#32) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó az, 5-8 évnyi vinyó elfér benne :DDD

A te géped meg már bizonyított, ugye, csodaszép :) - viszont csak most figyeltem, hogy a hátsó venti befelé fúj, annak szívnia kéne :K

[ Szerkesztve ]

(#34) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

a PC-A71F tetszik a legjobban
szép letisztult, egyszerű

(#35) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végigszaladtam a hozzászólásokon és még nincs is a kék LED-es fikázós hsz... emberek? Ne már :DDD

A ház egyébként jóféle darab, csak az ára nem nekem való. Ha utána dobnák, akkor azért elfogadnám :))

(#36) MCGaiwer válasza total90 (#35) üzenetére

MCGaiwer
(őstag)

pedig van...

az ajtós változat nagyon tetszetős, és ~60k nem sok egy lian-liért...

!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

(#38) -XadAnuX+ válasza total90 (#35) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Miért, ennyire nem csípik az emberek a kék ledes házikókat?
Igaz nekem is inkább a zöld jön be jobban. :)

(#43) Ricco_hun válasza total90 (#35) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

"Végigszaladtam a hozzászólásokon és még nincs is a kék LED-es fikázós hsz... emberek? Ne már" #3 hozzászólás?
Más: Tifosi87 az új CsíkosMókus meg Zso2 :D

[ Szerkesztve ]

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#44) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

Nekem bejöttek ezek a házak:) Semmi oda nem illő cucc, eléggé letisztult, egyszóval király:) :D

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#45) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon teccetős házikó

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#46) Balika911 válasza Ricco_hun (#43) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Az nem fikázás, csak megmorogtam egy kicsit, mert nem tetszik. :)

(#47) Ősember válasza arthur3d (#27) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

ah, inkabb eleve kevesebb hdd keret kellene :) minek ennyi hely, amikor ma mar minden sarkon kapni TB meretueket? szivesebben latnek mar vegre egy nagyon kicsi kompakt hazat csupa 2.5"-vel :)) az lenne am az igazi nagy durranas :K

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#48) daa-raa válasza Ijk (#32) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

És melyik átlagjúzer vezs Lian-Li-t? Szerintem kb nulla.

Egyébként meg vicc az öt 5,25"-es hely egy ekkora házban, ami már félig-meddig szerverkategória. Mert ugye mi van, ha valaki egy izom RAID5 tömböt akar SATA vagy SAS backplane-ekkel? Akkor az van, hogy ezt a házat kiröhögi, és vesz fele ennyiért egy akármilyen Chieftec nagytornyot, vagy WH-01/02-t.

Ha meg nem akar az ember 1-2 HDD-nél és ODD-él többet a gépébe, akkor mégis mi a bánatért venne ekkora házat? A szellőzés milyensége nem méretfüggő.

Ősember: Nos, ennek is eljött az ideje. Egyetértek veled a kis méretű házzal kapcsolatban. Persze csak emberi áron.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#49) -XadAnuX+ válasza Ősember (#47) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

2.5"-öt én is hiányoltam már nagyon, és fogom is a jövőben. gyárilag lassan belerakhatnák igazán.

(#50) Balika911 válasza daa-raa (#48) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én azért vettem ekkorát, mert a kis ház esetlenül mutatott volna a szobámban, ill. ekkorában találtam meg azt, amelyik kívülről a leginkább tetszett. A belseje nem érdekel, nagyon ritkán szerelek.
Közben átrendeztem a szobát, jön is az A05N. :)

De sokan például vízhűtést építenek bele.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.