Megboldogult számtech rajongóknak tökéletes kegyeleti cucc,hamvasztás után földöntúli boldogság lehetne ebben befejezni a létet 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Galaxy Wifi 5-ös tab-ot cserélnék 10"colos tabra vagy Galaxy Tab-ra!
99.990.- Ft Asus x54 Win 7 el Dual-Core Intel C, Dual-Core B815 2 magos Nevedre írt Papírok 2 év
Tök olcsó!ASUS NB K53TK 15.6"HD, AMD A6-3420M, 6G, 750GB, HD7670M 1GB, Wifi, BT, HDMI, USB3.0,
119890,-Ft ASUS X54HR B960 4GB 500GB 7470M! 1GB Videó USB 3.0 Új 2év Gari Névreszóló papírokkal
A ház külsőre kicsinek látszó mérete ne tévesszen meg senki, ugyanis a termékben a leghosszabb grafikus kártya is elfér, beleértve a nemrég megjelent Radeon HD 5970-et is.
Go on, powercube! 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
érdekes 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

El Tebe
(lelkes újonc)
DD
"Metált? Bírod?!" www.tibi-team.hu | www.webböngésző.hu
nekem tetszik, de 3kg? az valami nagyon kevés. 
az ára viszont ( htpc házakhoz ) szokásosan magas, inkább elrejtek egy CM Gladiator 600-at a nappaliba 
[ Szerkesztve ]
http://pc-style.hu

bolvar
(fanatikus tag)
Megvan a következő házam
.
Ha belefér egy 5970 kell
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Mandarinn
(senior tag)
Hasonló nincs féláron?
Ami így néz ki?
Mert anyagárban nem hiszem, hogy sok lenne....
Mert pont ilyet keresek 
számomra furcsa.
ha meglátnám valahol biztos nem számítógép jutna elsőre az eszembe
mint valami fakocka messziről 

bolvar
(fanatikus tag)
Foggalmam sincs
Chigi Dragonom van és megfogadtam hogy valaki kis kockát veszek én többet nem cipelem lanra ezt

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

on
(újonc)
Az én házam nagyon hasonló, Lian Li V350, fekete. Szépni szép, de többet ilyet nem vennék... nagyon rosszul szerelhető, alig fér el benne valami. Mindenkit lebeszélnék róla. Hiába húzható ki fiókként hátul ez a Lan Gear ház is, ha kis méret miatt tömöríteni kell a kábeleket vagy eleve rövideket berakni. Aki ilyet vesz, vessen magára. Elég ha csak egy memóriát kell benne cserélni, már anyázni fog.
Szerintem az egész koncepció hibás ezeknél a kockáknál.
A cím elolvasása után csak hümmögtem, de a képek és a leírás után azt mondom, igen erre érdemes befektetni. Nagyon praktikus és mindennek van helye.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
A ház külsőre kicsinek látszó mérete ne tévesszen meg senkit,
[ Szerkesztve ]

kukorizz
(lelkes újonc)
Szép kis elegáns semmi extra, letisztult

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

poli27
(senior tag)
Hát ez marha ronda sztem,kicsit csiszolhattak volna a kinézetén.

]Phobos[
(senior tag)
Aranyos cuccos, nem rossz.
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Balika911
(PH! kedvence)
Nekem viszont nagyon tetszik. Semmi előlapi kivezetés, semmi csicsa, csak ami kell, egyszeűen, lényegretörően.
Ráadásul éppen olyan széles, hogy szépen elférne a szekrényben, s alacsony, így tudnék fölé pakolni. Nem mondom, hogy idővel nem cserélem le egy ilyenre a Lian Li PC-A05-öt.

.mf
(PH! addikt)
Nem rossz, jól is néz ki és a belső elrendezése is rendben van, de ennyiért már inkább saját magam építek olyan házat, amilyen nekem kell.

ZCoyote
(őstag)
Tetszik, jól néz ki. Szeretem ezeket a letisztult külsejű házakat.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Nekem is V350em van és totál az ellenkező véleményen vagyok..kiváló ház.
Jól szellőztethető, komoly vasakkal simán elbír, jó anyag, minőségi munka..
A szerelése okosan összeválogatott cuccokkal nem okoz semmi problémát.
Ha nem lusta az ember lekapni az oldallapot, a memóriacsere is sima ügy..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Irigyellek...
Remek cucc. En egy V351B-t szeretnek majd.
A cimben szereplo kucko se rossz btw, nekem tetszik.
alba gu brath
az egy dolog hogy belefér. de hogy életben marad-e az egy másik kérdés.
sokallom az árát. a felépítése nagyon jónak látszik!
Aranyos. Határozottan. 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
A Thermaltake Lanbox Lite hasonló kialakítású (sőt még talán kisebb is), igaz annak műanyag előlapja van. Viszont cserébe szebb
és olcsóbb. Abba is befér bármekkora VGA, én speciel egy 8800GTX-et használtam benne anno, de még hosszabb is bele fér.
http://3dfxcollection.atw.hu
Érdekes kis kocka... tetszik, bár haza nem hoznám.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

ZCoyote
(őstag)
Én simán hazahoznám.....ingyé'.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Balika911
(PH! kedvence)
Erre a "problémára" találták ki a futárszolgálatot.

[ Szerkesztve ]
Drága.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

wardred
(kvázi-tag)
Hát ez nagyon "stílusos" 
"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"
Nem hiszem hogy gond lenne a szellozessel, "agyonventiztek"... 
alba gu brath

Dr. Akula
(PH! addikt)
fajin
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD