Titán színben elégé tetszetős! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Titán színben elégé tetszetős! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
(#2) (Darkwood)

Én a "régebbi" verzióval szinte teljesen meg vagyok elégedve! 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
akkoriban mennyibe került? 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Egész frankón néznek ki. Elfogadnék egyet én is. De a régebbi mennyibe volt? Mert én nem tom azt sem, így ennek az árát sem tom belőni.
<-ƘƘ-> Rendszerment

35 ezerért vettem egy hónapja. Amúgy szerintem a régebbi szebb volt, de nem volt elöl ventije.
[ Szerkesztve ]
Hát mit is mondjak ezért 40K-t lerakni ...vannak szebb házak ennyiért már...

Ne értem, miért alacsonyítják le ezt a házat 92mmes ventikkel. Manapság illik 12 vagy 14 es példányokat használni. Sajnos ezért rendkívül negatív a véleményem. Am tetszetős, csak kevés a kép 
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

nekem is ez jutott eszembe elsőként. bár az átlag (mi számít átlagnak?
) házakban elöl 1 db 12es venti van, ebben pedig 2db 9-es. fene tudja, lehet nem rosszabb.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Szerintem is....
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
hangosabb inkább úgy fogalmazzunk a 2x9-s....
Jó de ez Zalman a többi szemét meg Cooler Master, Lian Li... 
hát szebb nem lett. ellenben qrvaronda... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Brutális 
http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***
Egyáltalán nem biztos. Jobb légszállítása lehet 2db halk 9cm-esnek 1db halk 12-esnél.
Az Antec is sok házát forgalmazta ebben a felépítésben és mindenki elégedett volt mind a hangjával, mind a hűtésével. Igaz azok nem ennyire túlspilázottok és nem szembesülhetnek ekkora elvárásokkal.
Ezek alapján nem írnám le a házat, csak mert szembe megy a mostani 2xcm-es ventis megoldásokkal. Várjuk meg a teszteket
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
érdekesen néz ki
érdekelne milyen hűvös van benne

nincs új a nap alatt, a zalman is már előlapokkal játszik...
hogy javítsam magam:
"A maximális hűtési teljesítmény érdekében a padlólemezre további két 12 cm-es szélgép szerelhető, amelyek az alulra elhelyezhető tápegység mellett a merevlemezeket is hűtik."
ennek függvényében ráadásnak tűnik a 2 előlapi 9cm-es
True Success is Blonde

Előre is bocsánat aki teljesen meg van elégedve az első verzióval is, de szerintem totál bukta volt az egész.
Kinézetre csinos volt az tény, DE! Ha elkezded szerelni a házacskát, olyan apró dolgokat talál az ember ami egyeseknek nagyon idegesítő lehet...
Pl: reset gomb hiánya, merevlemezeknek nincs hűtése, iszonyúan látszik a por rajta...
Ennyi pénzért vagy kicsit többért lényegesen többet/jobbat kaphatsz mint ez a Zalman ház, aki még kezdő házak táján.
Norvégiában CM-től a Stacker vagy a Cosmos sokkal népszerűbb mint a Zalman és lényegesen jobb is!
[ Szerkesztve ]

43K!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
jó kis házak...a minöségre sem lehet panasz
,de 40 rugó kicsit sok érte
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

kicsit szomorú, hogy a maistream feletti házak esetében egyre gyakoribb a "ráncfelvarrás", gondolom ebben nem kis szerepe lehet a teszteknek és a felhasználók visszajelzéseinek és reklamációknak. Nem gondoltam eddig sem, hogy a házak tervezői és gyártói különösebben nagy hangsúlyt fektetnének a valós összeszerelési "belakási" próbáknak, hiszen akkor sok termék nem küzdene idegesítő hibákkal. Persze az sem kizárt, hogy tudják de vagy leszarják, vagy tudatosan mint "fejlesztést" fogják marketing szinten kommunikálni.
Nekem (ez ugye elég szubjektív) az apple az etalon az első iMac és iBook szériát kivéve. Ők anno a 68xxx korszakban is elől jártak design megoldásokban és ma is a nekem tetsző kicsit minimalista stílust képviselik a csomagolásig bezárólag. Sajnos/szerencsére ez szintén szubjektív dolog, a pc ház és kiegészítő gyártók jelentős része távol keleti ennek kulturális és egyéb hozadékával ami látszik a formaterveken. Hasonlót látok a modding fontján is, a nagy tömeg mindig nem lépet túl a csili-vili, villogó, harsány megoldásokon amikről nekem mindig a kinai piacos cipelős magnók és cd lejátszók jutnak eszembe... Bocs ha valakit megbántottam.
Persze vannak kivételek szép számmal, de ez egy jól látható fejlődés eredménye, illetve a felhasználók igényeihez való minimális alkalmazkodás szükségességének tudható be. A koreai Zalman esetében a GS1000 egy olyan design ami már szakított a "hagyományos" csili-vili design vonallal. Csak a belső felépítés ami nekem is problémás. Ameddig nem raktam össze egy gépet ezzel a házzal én is gondolkodtam saját célra vásárláson, aztán letettem róla, mivel számomra az ár és a belső megoldások és felépítés nem volt egálban.
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

Szerintem is szebb a régi (nem azért mert nekem is az van), mert nekem letisztultabb! Gondolom ebben is hangos a ventilátor!? 

szar és túl van árazva 
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

Érv, hogy miért is szar? 

hát kinézetre olyan sokat nem változott.

ezt a jobb helyeken, nem hivják átdolgozott előlapúnak 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Alulra is be lehet tenni ventit, na az már 12cm, és hűti a winyókat is. Tehát az első 9cm-es akár kihagyható, ha igy kivánjuk szerelni. Amúgy nekem sem tetszik, nekem még mindíg az antec a favorit 
Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html
Nem rosszak, csak belül szerintem kicsik. És még csúnyácska is. de Zalman és ez sajnos sok embernek már elég.

Van szuro a bemeno ventilatorok elott?

Mit akarsz belerakni, hogy szerinted kicsi? Egy Tri-Sli is simán elfér benne. Ugye a HDD-kel és az ODD-kell meg nincs gond, mert azoknak van külön helyük!
Soha nem tetszett ez a ház.
Én vagyok a PH! királya.
Ha választani kéne akk én titán színben választanám 
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
Nem is rosszak ezek, feketében tetszik nekem speciel. Zalman házakkal sosem volt gond hűtés és csendesség szempotjából, csak a minőséget sajna meg kell fizetni, még jó hogy nem LianLi árban mennek ezek... 
Üdv,
Vik
~ Arcana ~